Shopping Har du modtaget en e-mail om gode tilbud på køb af produkter?

Har du modtaget en e-mail om gode tilbud på køb af produkter?

Er du også en af dem der i højere grad køber dine produkter og laver dine indkøb online? Så er du bestemt ikke alene. Virksomhederne er i højere grad styret af at have fokus på online reklameføring og lader meget gerne en email gå din vej. 

Som du nok sikkert allerede har opdaget, så er din email et af de steder du tjekker flere gange dagligt og er det ikke også rigtigt, at du igennem et nyhedsbrev, eventuelt med gode tilbud på lækre produkter, har handlet direkte igennem der? 

Virksomhederne har email i marketingsmix 

Det er måske en lille smule volapyk, hvis du ikke selv sidder som selvstændig eller er en af dem der har ansvaret for en virksomheds markedsføring. Men et marketingsmix er en beskrivelse af de steder, hvor virksomheden gør en indsats for at gøre sig selv mere synlig online og gør en indsats for at hive nye kunder til. Det kan eksempelvis være ved at gøre reklame på de sociale medier, men det kan i den grad også være i form af nyhedsbreve over emailen, der gør dig som forbruger opmærksom på nye produkter, særlige tilbud eller noget helt tredje der er relevant for dig. Her siges det at en virksomhed har email i marketingmix

Du kan skræddersy dine reklamer online 

En af de mange fordele du har som forbruger ved at reklamer og markedsføring foregår online er, at du kan skræddersy det der bliver fremvist for dig, med produkter eller virksomheder som giver relevans og som er målrettet dig som forbruger. Det kan eksempelvis være, at du har været på besøg hos forskellige virksomheder, du synes er interessante og kan derfra tilmelde nyhedsbrevet. Eventuelt er det for at få gode introduktions-rabatter på et køb, men det kan også være ren interesse. Det er dig som kunde der målrettet skal gøre en indsats hos de forskellige virksomheder, hvilket betyder at du ikke får mere tilsendt end du har bedt om. 

Du kan handle online på afbetaling 

En anden fordel der er ved at handle online er, at det giver dig større muligheder for at sortere i de virksomheder, der er interessante for dig, som eksempelvis dem der tilbyder at købe deres produkter eller ydelser på afbetaling. Ved at sortere på en sådan vis, kan du sikre dig at der kun kommer reklamer ind i indbakken, fra butikker der tilbyder afbetalingskøb når du handler online.