Betalingsløsninger Sparxpres ViaBill

Sparxpres ViaBill

Det kan ofte være svært at få plads i det personlige budget til at foretage alle de køb, man ønsker. Ofte kan det føles som en sur og langvarig proces, når man forsøger at spare sammen til alle de drømme, man går rundt med. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man gerne vil gøre ens mange drømme til virkelighed.

ViaBill har indledt et samarbejde med Sparxpres, der gør det nemmere og hurtigere end nogensinde at låne penge. Du behøver ikke længere kun at drømme om alle de ting, du gerne vil. Allerede i dag kan du oprette en ansøgning om kredit og få pengene udbetalt med det samme.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med ViaBill eller Sparxpres

ViaBill Xtra kan være den rigtige løsning for dig

ViaBill tilbyder dig, i samarbejde med Sparxpres, at låne op til 20.000 kr med en lav månedlig ydelse. Du kan vælge at ansøge om en kredit på enten 10.000 eller 20.000 kr., der giver dig frihed til at handle på langt de fleste tilknyttede ViaBill shops.

Løbetiden kan variere alt efter hvor store ydelser, du vælger at tilbagebetale pr. afdrag. Den månedlige ydelse vil dog altid som minimum være 5 % af din skyldige saldo på kreditten.

Tre korte råd til dig, der ønsker at ansøge om kredit

Det kan være særdeles fristende at låne penge, når man drømmer om at gennemføre det næste store køb. Det er dog altid godt med gode råd på vejen, så man undgår at blive fanget af ubehagelige overraskelser og i stedet blot kan nyde de udbetalte penge ubekymret.

Lav et realistisk budget

Når du låner penge, er det vigtigt, at du fra start gør op med dig selv, hvornår du vil få mulighed for at afdrage på din gæld. Det kan du gøre ved at lægge et realistisk budget, som du får nemt ved at holde dig til. På den måde får du et skarpt overblik over hvor mange penge, du har til rådighed hver måned.

Læs det med småt

Det er altid en god idé at sætte sig ind i betingelser, der gør sig gældende, når du ønsker at ansøge om kredit. Du vil ofte skulle acceptere en række betingelser, når du ansøger om penge til udbetaling. Sætter du dig godt ind i de betingelser, som ofte står med småt, undgår du at støde ind i kedelige ekstraregninger eller andre ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt. Sparxpres og ViaBill er nogle af de aktører, der er flittige til at fremhæve alle relevante data i forbindelse med forskellige kreditløsninger.

Lån ikke mere, end du har brug for

Det er let at låne penge, og det er endnu lettere at låne flere penge, end du i virkeligheden har brug for. Vær derfor opmærksom på, hvor mange penge, du i virkeligheden behøver, så du ikke bliver grebet af den lette mulighed for at låne langt mere end planlagt.

Kom i kontakt med ViaBill og Sparxpres

Har du brug for at komme i kontakt med ViaBill, kan du altid nemt og hurtigt få fat på en medarbejder, der står klar til at hjælpe dig. ViaBills kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 826 826. ViaBill kan også kontaktes på e-mail, hvor du døgnet rundt kan sende dine eventuelle spørgsmål til e-mailadressen support@viabill.com.

Har du spørgsmål til din ydelse eller til din afbetalingsløsning, skal du i stedet kontakte Sparxpres på e-mailadressen info@sparxpres.dk eller ved at henvende dig på tlf. 96 161 300.

Rettigheder: ViaBill A/S