ViaBill Børnetøj med ViaBill

Børnetøj med ViaBill

Som børnene vokser, er der brug for nyt tøj, der passer i størrelsen. Hvert år må der investeres i nyt vintertøj såvel som sommertøj. Har man en stram privatøkonomi, kan disse hyppige tøj køb hurtigt blive svært at finansiere. Har du derfor ikke plads i dit budget til jævnligt at købe nyt børnetøj, så kan vi anbefale dig at gøre brug af afbetaling, når du handler tøj til børn. Hvis du endnu har til gode at lære mere om det såkaldte afbetaling, så er du havnet det helt rigtige sted.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med ViaBill

Et udpluk af forhandlerne

  • BabySam
  • Lillepip
  • Børnenes Kartel

Hvordan får jeg råd til jævnligt at købe børnetøj?

BørnetøjDet gør du ved at handle tøj til børn på nettet. På nettet finder du en masse børnetøjsbutikker, der alle tilbyder det nyeste tøj til børn til de mest fordelagtige priser. På nettet kan du sågar betale for børnetøjet med afbetaling, hvor du ikke betaler den fulde pris for dine varer, men over nogle aftalte måneder betaler en mindre del af prisen. På denne måde kan du lettere få dit budget til at hænge sammen, idet du hver måned kun sætter et mindre beløb til side, til det købte børnetøj.

Hvordan betaler jeg med afbetaling på nettet?

Det gør du blandt andet ved at gøre brug af betalingstjenesten kaldet ViaBill. Med ViaBill kan du betale for dine varer på nettet på afbetaling. Denne betalingstjeneste betaler dermed den fulde pris for dine varer, mens du sørger for efterfølgende at betale et mindre beløb om måneden til ViaBill. På denne måde kan du få dit budget til at hænge sammen hver måned, mens du betaler for dit børnetøj med ViaBill.

Førnævnte betalingstjeneste kan du bruge hos et hav af forskellige forhandlere, der tilbyder børnetøj. Dit job er derfor bare at finde frem til din foretrukne forhandler, lægge dine varer i den elektroniske indkøbskurv og afslutte betalingen med ViaBill. Du kan også overveje at betale med dine kommende børnepenge.