AirPods på afbetaling

AirPods på afbetaling

Udover, at AirPods er utrolig populære, så er de faktisk også rigtig smarte. Hvis ikke du er bekendt med Apple AirPods, så er det Apples trådløse høretelefoner, som, til en forveksling, ligner deres traditionelle høretelefoner bare uden ledning. Som med mange af de ting Apple laver, fungerer Apple AirPods upåklageligt – især i samspil med dine andre Apple produkter, såsom din iPhone og iPad. Så har du allerede Apple produkter i din husholdning, bør du overveje at købe Apple AirPods på afbetaling.Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Apple AirPods på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvorfor købe AirPods på afbetaling?

AirPodsHvorfor på afbetaling, spørger du måske? Jo, årsagen er sådan set ganske simpel. Apple AirPods er nemlig ikke billige. For det kan godt være at Apple laver gode produkter, der bare virker, men de laver altså også dyre produkter, og deres Bluetooth AirPods er altså ingen undtagelse.

Derfor, er der flere og flere, der vælger at købe deres Apple AirPods på afbetaling. Og det er faktisk ikke en helt dårlig idé. Det er nemlig billigt, og til tider gratis, at købe ting på kredit. Derudover, så er det også utroligt nemt, så det alt i alt kan være en fornuftig forretning at købe produkter med en længere betalingstid.

Det kan blandt andet blive noget mere overskueligt at købe et sæt AirPods, hvis man vælger at benytte sig af muligheden for at betale prisen i små bidder henover et par måneder. Dermed, behøver man ikke at have en masse penge til rådighed lige, når man køber høretelefonerne, men derimod skal man bare kunne betale et par hundrede kroner om måneden indtil man har betalt det aftale beløb tilbage.

Hvad kan Apple AirPods?

Men inden man køber Apple AirPods på afbetaling, så er det måske en udmærket idé at have styr på, hvad de egentligt kan. Hvorfor skal man overhovedet købe de her trådløse høretelefoner fra Apple, og er de bedre end så mange andre Bluetooth høretelefoner?

En af de største årsager til, at folk køber Apple AirPods har faktisk intet med teknikken at gøre. Det er så simpelt, at de synes de er behagelige at have på. Mange kan sagtens have AirPods i ørene i timevis, uden at de bliver generet af det, hvilket der ellers ikke er mange høretelefoner, der kan prale af.

Derudover, så forbinder Apple AirPods hurtigt og nemt til din iPhone, og det fungerer bare super godt. Man behøver altså ikke at rode rundt med alle mulige mærkelige funktioner i telefonen og på høretelefoner – det er bare ”plug and play” så at sige.

Endelig, så virker Apple AirPods automatisk med Siri, så du kan bare snakke med Siri ud i luften, og dermed få din telefon til at ringe til din far, spille musik, oprette en begivenhed i kalenderen, søge information på nettet eller noget helt andet.

Der er altså masser af gode grunde til at investere i Apple AirPods, også selvom de måske er lidt dyre. Heldigvis kan du købe AirPods på afbetaling hos en af de mange populære webshops i oversigten ovenfor. Her er du altid garanteret muligheden for at købe på kredit.

Apple AirPods Pro er også landet på markedet

AirPods ProAirPods Pro er i skrivende stund den nyeste version af de trådløse høretelefoner fra Apple. Denne nye version er forbedret på rigtig mange områder og kan derfor med fordel erstatte dine gamle AirPods.

AirPods Pro på afbetaling står i skrivende stund til 89 kr. om måneden. De er altså dyrere end den gamle model, men de er også markant bedre. Overvej derfor, om det ikke er en meget god investering.
Vi vil gerne fremhæve følgende fordele ved de nye AirPods Pro fra Apple:

  • God pasform
  • Velegnet til sport
  • Hurtig opladning
  • Støjreduktion
  • Henrivende lydoplevelse

AirPods Pro kommer altså med mange fordele, hvor den forbedrede pasform og støjreduktion hører til blandt de største plusser.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Apple AirPods på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvad vil det sige at købe AirPods på afbetaling?

Når man køber AirPods på afbetaling, skal man først og fremmest være opmærksom på, at afbetaling ikke betyder, at varen er billigere, end hvis man betaler hele beløbet kontant. Det betyder blot, at man deler betalingen op i bidder, så man hver måned betaler et fast beløb afhængigt af den enkelte aftale med forhandleren.

Netop fordi du kan få et produkt uden at betale det hele til en start, så lægger forhandleren ofte gebyrer og renter på, fordi der er en vis risiko ved at tilbyde sådan en aftale, fordi man ikke kan være sikker på om pengene kommer ind over tid. Derfor skal du som udgangspunkt regne med, at det er en smule dyrere at købe på afbetaling.

Dog findes der efterhånden så mange gode finansieringsmuligheder, at køb af AirPods på afbetaling efterhånden koster det samme, som hvis du køber produktet kontant. Mange forbrugere har nemlig fået øjnene op for denne betalingsmodel, og derfor kommer der flere og flere tilbud, der tilgodeser denne kategori af forbrugere. Det betyder ultimativt, at forhandlerne skal gøre afbetalingsordningerne lukrative, og det kan meget vel betyde ingen renter og gebyrer.

Du betaler over et fast antal måneder

Når du indgår en aftale med din forhandler om AirPods på afbetaling, så skal I sammen finde ud af, hvilken løbetid der passer dig bedst. Nogle forhandlere har faste rammer for, hvor lang løbetiden skal være, mens andre er mere fleksible, hvilket særligt gælder de større elektroniske enheder. Det er nemmere at finde en god aftale på de lidt dyrere ting, fordi forhandleren naturligvis gerne vil lukke handlen med dig.

AirPods er ikke lige så dyre som eksempelvis en bærbar eller en vaskemaskine, og det betyder, at du nok ikke kan få en løbetid på 2 år eller mere. Samtidig vil den månedlige ydelse dog også være så lav, at det i de fleste tilfælde heller ikke vil være nødvendigt. AirPods koster under 1500 kroner, og derfor kan du cirka for 100 kroner månedligt sagtens betale dine AirPods på afbetaling over 12 måneder.

Det kan også for mange at vælge en kortere løbetid, fordi det er rart at få regningen betalt, så man ikke skal tænke på den mere. Hvis du har mulighed for at vælge en løbetid på 6 måneder, vil det være at foretrække, både så du ikke skal tænke på den, og fordi du så ikke samler mange regninger sammen, selvom det er unødvendigt.

Helt grundlæggende skal du bare tænke, at det ikke er billigere at købe AirPods på afbetaling, men ofte kan man finde det til samme pris som en kontant betaling af hele beløbet. Der er derfor intet i vejen med denne løsning, hvis du står og mangler penge, men ved at du får penge ind inden for en overskuelig fremtid, som du kan betale beløbet af med.

Undgå at blive en dårlig betaler

Skulle det ske, at du ikke er i stand til at betale dine månedlige udgifter, som du har skylder forhandleren, så kan du ende med at blive registreret som en dårlig betaler. Det er både en god og dårlig ting. Det er en god ting, fordi du bliver forhindret i at optage lån og betale andre ting på afbetaling, indtil du har betalt din gæld, hvilket kan give dig et bedre overblik over din privatøkonomi og forhindre køb af unødige services og produkter.

Det dårlige er så også, at du ikke kan få lov at optage vigtige lån, som du faktisk har brug for. At gældsætte sig selv er derfor i mange tilfælde en dårlig ting, hvis man ikke grundigt har overvejet, om det er noget, du kan tjene ind igen, eller som kan ager som en investering for dig som eksempelvis et hus. Gældsætning igennem forbrugslån og -afbetaling er særligt skidt, og du skal derfor kraftigt gøre op med dig selv, om du har råd til at betale din AirPods på afbetaling.

Kan du ikke betale, vil du blive registreret i RKI, som står for Ribers Kredit Institut, der er et register over dårlige betalere. Alle virksomheder kan få indsigt i potentielle kunder, og de kan derfor nægte dig køb på afbetaling eller optagelse af lån. Det er altså ikke kun den virksomhed, som du har gæld til, der kan gøre dette, men andre virksomheder, der også har interesse i at vide, om en potentiel kunde har en historik for ikke at betale sine varer.

Sådan slipper du af RKI

Er du i den uheldige situation, at du ikke kan betale for din AirPods på afbetaling, og du af den årsag er kommet i RKI, så er løbet ikke kørt for dig. Du skal blot betale din gæld, og så vil du ikke længere være registreret i RKI. Da AirPods ikke er specielt dyre sammenlignet med andre ting, som du kan købe på afbetaling, bør det være muligt for dig ganske hurtigt at prioritere denne betaling.

Hvis du dog ikke har råd til at betale din gæld for dine AirPods på afbetaling, så skal du vente 5 år på, at dit navn ikke længere fremgår af RKI. Du bliver altså ikke nødvendigvis stående, indtil gælden er indfriet, men 5 år er også lang tid at vente på at kunne optage lån og betale andre ting på afbetaling.

Skulle du i mellemtiden have fundet en virksomhed, der gerne vil give dig et lån eller lade dig betale på afbetaling, og du heller ikke formår at leve op til denne aftale, vil din RKI-registrering genstarte. Du vil igen skulle vente 5 år på at komme ud, medmindre du betaler din gæld.Inden du optager lån eller betaler noget på afbetaling, bør du derfor altid have styr på din privatøkonomi og gøre det klart, hvad du kan prioritere, og hvad du ikke kan prioritere. Det er bedre at sige nej til nye ting end at blive registreret som dårlig betaler.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Apple AirPods på afbetaling med en kredit fra Nordcredit