ILVA afbetaling

ILVA afbetaling

ILVA er en af landets største forhandlere af møbler og tilbehør til hjemmet. ILVA har et stort udvalg af alt fra sofaer og senge til lamper og tæpper. Uanset om du er på jagt efter store møbler eller små pynteting til hjemmet, kan du med al sandsynlighed finde det hele hos ILVA.


Det kan dog være dyrt at skulle investere i nyt inventar til hjemmet, og derfor tilbyder ILVA sine kunder en smart afbetalingsordning, der gør det nemmere og mere overskueligt at købe nyt til hjemmet.

Få hjælp til finansiering af dine drømme hos ILVA

ILVADu behøver ikke længere at skulle spare sammen i månedsvis, hvis du ønsker at investere i en ny sofa eller nye havemøbler fra ILVA. Møbelgiganten har nemlig gjort det meget nemmere for dig at få råd til alle dine inventardrømme, selvom det kan være svært at finde plads i økonomien til at gennemføre nye køb til hjemmet. Har du ikke så meget luft i dit personlige budget, står ILVA klar til at tilbyde dig hjælp til finansieringen.

Hos ILVA er det muligt at oprette en kredit på helt op til 50.000 kr. Vælger du at låne hele 50.000 kroner, kan du handle igen og igen. Du behøver altså ikke at bruge hele beløbet på en gang. En klar fordel er, at du kun betaler af på det nøjagtige beløb, som du har købt for. Alt dette får du for 0 kr. i oprettelse, og du slipper også for at skulle betale renter. Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men ILVAs finansieringsløsning er en oplagt mulighed for at købe de ting, du længe har gået og drømt om. Du skal kun betale 39 kr. i kreditgebyr hver måned, og du bestemmer selv hvor mange måneder, du ønsker at afdrage over. Du kan for eksempel vælge at betale over en periode på 10, 20 eller 40 måneder.

             Besøg ILVA her »              

Så let er det at få finansiering hos ILVA

Ønsker du at ansøge om ILVA afbetaling, kan du glæde dig over, at du slipper for at skulle igennem en lang og besværlig proces. Det er nemlig både let og hurtigt at sende en ansøgning afsted. Du kan oprette en kredit på ILVAs hjemmeside, www.ilva.dk. Aftalen kan du nemt underskrive med dit NemID. Det tager kun få minutter at blive godkendt. Du kan også vælge at sende en sms med teksten EB ILVA til 1231. Herefter skal du blot sørge for at have NemID, mobiltelefon og billedlegitimation klar, når du skal handle i din nærmeste ILVA forretning.

Kontakt ILVA

Har du brug for hjælp, eller har du eventuelle spørgsmål til ILVAs finansieringsmuligheder, er det altid let at komme i kontakt med deres medarbejdere. Du kan f.eks. vælge at ringe til ILVAs kundeservice på tlf. 88 17 99 10. Det er muligt at komme igennem til kundeservice de fleste dage om ugen. I hverdagene, fra mandag til fredag, har kundeservice åbent mellem kl. 10 og 18, og om lørdagen kan du fange en sød kundeservicemedarbejder mellem kl. 10 og 17.

Har du brug for at henvende dig til et lokalt varehus, kan du på www.ilva.dk finde en oversigt over ILVA butikker i landet og igennem et interaktivt kort finde frem til telefonnummeret på din lokale ILVA butik. Har man spørgsmål til virksomheden, er man også altid velkommen til at besøge en af landets mange butikker for at få hjælp.

Rettigheder: ILVA