Bøger på afbetaling

Bøger på afbetaling

Der er få ting, der er så hyggelige som at sætte sig under tæppet med en god bog, mens regnvejret og vinden dunker på sommerhusets ruder. Men bøger er ikke kun forbundet med hyggelige feriestunder og weekender – de kan også bruges til at blive klogere på sig selv og omverdenen.

Hvad end du er interesseret i at læse en hårrejsende gyser, en spændende krimi, en bog om selvopfattelse eller måske en guide til at starte egen virksomhed, så er der med garanti en bog til dig derude.


Og bare rolig – hvis du er gået 100 procent digital og har svoret, at du aldrig mere vil bruge et papirprodukt, så er der heldigvis også bøger til dig. Udviklingen går nemlig kun én vej, og det er mod e-bøger. Men hvad end du er til papirbøger eller e-bøger, så ved du nok, at det ikke nødvendigvis er billigt at købe nok læsestof til en hel ferie.

Derfor vælger flere og flere at købe deres bøger på afbetaling, og dermed får de mulighed for at betale deres bøger af henover et par måneder. Udover at det er en udmærket måde at gøre bogkøbet mere overskueligt for dig, der læser for sjov, så er det en endnu vigtigere mulighed for en stor gruppe af unge danskere.

Studiebøger på afbetaling

Bøger på bibliotekStuderende skal nemlig hvert år investere i et utal af studiebøger, hvis de vil kunne følge med i undervisningen på universitet, erhvervsakademiet eller en anden uddannelsesinstitution. Problemet er bare, at studiebøger er virkelig dyre. Det er der naturligvis en årsag til, men det ændrer ikke på, at man som studerende kan have svært ved at finde flere tusinde kroner til et par bøger i et forvejen presset budget.

For lige netop disse studerende, der skal købe studiebøger – hvad end det er e-bøger eller fysiske bøger – er muligheden for at købe gode bøger på faktura meget belejligt. I stedet for at skulle betale flere tusinde kroner på én gang, kan de studerende i stedet nøjes med at betale et par hundrede kroner om måneden.

En af de webshops, der gør brug af Klarna, som er en af de førende afbetalingsmuligheder, er Saxo. Det er uden tvivl Danmarks førende webshop, når det kommer til salg af bøger – både krimier, ungdomsbøger, børnebøger og ikke mindst studiebøger. Og det er naturligvis muligt at købe samtlige bøger på afbetaling.

Hvad er afbetaling?

Når man køber noget på afbetaling, betyder det i bund og grund, at man deler betalingen op i mindre bidder. Det kan der være mange årsager til, men for de fleste er det et spørgsmål om, at de hellere vil betale et mindre beløb hver måned i en periode, fremfor et stort beløb på en gang, der kan betyde at de overtrækker bankkontoen.

Der er efterhånden flere og flere steder, hvor man kan købe på afbetaling, stort set uden renter og gebyrer. Dermed behøver det ikke at koste ekstra at dele købet op – hvilket naturligvis gør det væsentligt mere attraktivt.