GoPro på afbetaling

GoPro på afbetaling

Et GoPro er et kamera, der står på manges ønskeliste. Desværre er det ikke alle, der er så heldige at have råd til at realisere drømmen om et GoPro. Heldigvis er der andre muligheder end at købe kameraet kontant. Der er f.eks. rig mulighed for at købe det på kredit.

             Køb GoPro på kredit »              

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb GoPro på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

At købe dit GoPro på afbetaling gør købet mere overskueligt. Du får nemlig mulighed for at dele den samlede betaling op. Vælg f.eks. en løbetid på 12 eller 24 måneder.

Derfor giver det mening at vælge delbetaling ved køb af GoPro kameraer

GoPro kameraDer er op til flere gode grunde til at købe det famøse GoPro på afbetaling.

Det er derfor ikke uden grund, at det er blevet en populær finansieringsløsning. Det er naturligvis holdt op mod de øvrige finansieringsløsninger, at det er et fordelagtigt valg. Som udgangspunkt er kontantbetaling nemlig bedre (billigere) end delbetaling.

Fremfor at finansiere købet af dit GoPro med et kviklån, så køb kameraet på afbetaling. Det er – af flere årsager – en mere fordelagtig løsning. Herunder fremhæves en række af fordelene ved dette:

  • Undgå at betale det fulde beløb med det samme: Hvad enten du ønsker at købe et GoPro Hero 5, 6, 7 eller 8, er prisen i den høje ende. Derfor er det ikke alle, der har plads i budgettet til et sådant køb. Det muliggøres dog med afbetaling, da du derved undgår at betale det fulde beløb med det samme.
  • Betal i eget tempo: Ved indgåelse af aftalen har du ofte mulighed for at fastsætte den ønskede løbetid. Dette medfører, at du selv definerer kreditaftalens afdrag – både antallet og størrelsen af dem. Du kan derfor tilrettelægge aftalen på en sådan vis, at den passer til din økonomi.
  • Billigere end kviklån: Kviklån er også en populær løsning til finansiering af køb på nettet. Det er dog typisk billigere at indgå en afbetalingsordning. Hav derfor dette in mente, hvis du har brug for finansiering.

Nemt at købe dit GoPro på afbetaling

Det er ikke alle, der har råd til at købe et GoPro. Det er nemlig ikke et billigt kamera. Derfor er det fortrinligt, at man kan få lov til at betale det i mindre bidder. Mange finder dette tiltalende, men er af den opfattelse, at det er vanskeligt at skulle indgå en afbetalingsordning.

Det skal understreges, at det bestemt ikke er tilfældet. I skærende kontrast til de flestes opfattelse, er det faktisk nemt og hurtigt klaret. Hos de fleste forhandlere og udbydere af disse løsninger, er det blot en basal formular, der skal udfyldes.

I denne formular er der en række felter, der skal udfyldes med dine personlige oplysninger, herunder navn, adresse, indkomst m.m. Umiddelbart efter får du svar på såvel ansøgning som kreditvurdering. Derfor er det ikke noget du skal vente flere uger på. Faktisk gennemføres kreditprocessen på så kort tid, at det kun tager få minutter mere end en almindelig korttransaktion.

Faktum er, at de fleste myndige danskere med en god økonomi kan få lov til at købe GoPro kameraer på kredit.