Mad på afbetaling

Mad på afbetaling

Det er de færreste mennesker, som synes, at det er spændende at spise havregrød til aftensmad en måned i streg. Det kan dog være en nødvendighed, hvis ikke der er plads i budgettet til at købe lidt mere spændende mad. Der er dog hjælp at hente. Flere og flere virksomheder, der beskæftiger sig med mad, har nemlig set gode muligheder i at kunne tilbyde mad på afbetaling. Det er med til at gøre det mere medgørligt for kunderne, når sulten efter en lækker omgang takeaway mad indtræffer.

Køb mad i dag og betal senere her:

Det er i dag muligt at bestille mad og betale senere. Helt ligesom det er tilfældet med elektronik og møbler, så kan du i dag købe mad på afbetaling. Det er et koncept, der har været tilstede herhjemme i en årrække, hvor danskerne har taget imod konceptet med åbne arme.

Nyd lækker mad og del regningen op

Det kan være yderst frustrerende, når man ønsker at nyde en god omgang mad udefra, men budgettet ikke tillader det. Er det sidst på måneden, og er budgettet stramt, så fristes man i højere grad til at fravælge takeaway og i stedet tage sig til takke med havregryn eller lignende. I dag er det dog muligt at udskyde betalingen af lækker mad. Mange virksomheder inden for denne industri har set muligheder i at tilbyde enten delvis (eller hel) udsættelse af regningen, når der er tale om mad.

Takeaway

Just Eat og Hungry tilbyder at udsætte regningen

Selve konceptet med at bestille mad og betale senere er i høj grad vundet frem takket være to store spillere på markedet, der har sat deres eget præg på konceptet. Disse to er listet herunder:

  • Just Eat
  • Hungry

Du har uden tvivl hørt om både Hungry og Just Eat. Ovenstående to virksomheder er trods alt mellemledet mellem dig som forbruger og flere tusinde restauranter i Danmark.

Økonomien kan godt knibe – især når vi befinder os i slutningen af en måned. Derfor kan det være rart at få lov til at betale 14 dage senere – som eksempelvis Hungry tilbyder deres kunder.

Afbetaling er et hit – også inden for mad og drikke

De danske forbrugere har taget konceptet med afbetaling til sig. Det er ikke kun mad på afbetaling, der står i høj kurs. Det gælder mere eller mindre alle varegrupper, der i dag kan købes på afbetaling.

Oftest er der tale om, at en tredjepartsvirksomhed tilbyder selve finansieringen imod betaling af renter og gebyrer. Denne rente er ofte markant lavere, end den rente du vil kunne få hos låneselskaberne. Et godt eksempel på en virksomhed, der tilbyder afbetalingsløsninger, er Klarna. Du har uden tvivl set det karakteristiske Klarna logo hos flere af de store webshops i Danmark.

Afbetaling ses af mange som værende et bedre alternativ end lån. Denne påstand kan vi godt bakke op om, så længe der er tale om en rente, der er lavere end ved et lån. En god idé er endvidere at læse afbetalingsaftalen grundigt igennem, så du kender til de konsekvenser, der måtte være, hvis du eksempelvis misser en betaling.