Plankebord på afbetaling

Plankebord på afbetaling

Plankeborde er mere populære end nogensinde før. Mange ønsker at skifte deres spisebord ud med et flot og rustikt plankebord. Desværre er det ikke alle, der har råd til et sådant bord. De fleste plankeborde har et højt prisskilt, hvorfor mange anser det som værende en uopnåelig drøm.


Sådan behøver det nødvendigvis ikke at forholde sig. Mange forhandlere tilbyder, at du kan erhverve et nyt plankebord på afbetaling. Derfor er det ikke altid et krav, at du kan betale den fulde pris på én gang. Det gør sig gældende, hvad enten det skal være rundt, i eg eller noget tredje.

Derfor kan de fleste finde et tiltalende plankebord, der kan købes på en form for kredit. Det behøver ikke at være i form af en afbetalingsordning, men kan også være i form af et fakturakøb. Her ydes du blot en kredit, hvorefter det fulde beløb skal indfries på en fastsat dato. Det rette valg afhænger af dine egne præferencer.

Drømmen om et plankebord behøver ikke at være fjern

PlankebordSom tidligere angivet, er et plankebord ikke just billigt. Derfor er der mange, der anser det som værende en fjern drøm at kunne placere et sådant bord i spisestuen. Det behøver dog ikke at forblive en fjern drøm. Er det en drøm du har, så køb dit plankebord nu, men betal senere – det tilbydes af et stort antal forhandlere.

Et plankebord kan finansieres på mange måder. Du kan indgå en afbetalingsordning, men det er ikke eneste mulige løsning. Mange forhandlere tilbyder også fakturakøb, som er beskrevet herover. Denne løsning er dog ikke nær så populær, som det er tilfældet for køb på afbetaling. Det er især gældende ved dyrere køb.

Vælger du at finansiere dit nye bord via en afbetalingsordning, skal du betale bordets pris i mindre rater. Ofte falder hver rate på den første hverdag i hver måned. Det er dog sjældent, at det er gratis at indgå en sådan ordning, hvorfor du skal være forberedt på, at der er en udgift forbundet med finansieringen af dit køb.

Det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan betale sig. Andre finansieringsmuligheder er typisk betydeligt dyrere. Du har en lang række muligheder for at optage et online lån, der kan finansiere dit nye plankebord. Her skal du dog betale en større udgift end ved en afbetalingsordning.

Derfor bør du købe dit plankebord på afbetaling

Fordelene forbundet med at købe dit plankebord på afbetaling er mange. Det handler ikke blot om, at du kan betale for dit bord i små rater. Faktisk er der flere andre fordele ved at indgå en ordning om afbetaling.

Hvis du har mulighed for at købe dit plankebord på afbetaling, bør du gøre det. Som angivet herover, er der et hav af fordele ved at gøre dette. For mange er det dog især et spørgsmål om, at de undgår at betale det fulde beløb med det samme. Derfor er det bestemt også noget, der er værd at overveje for de fleste.

Det er ikke altid, at det er en ordning, der tilbydes af forhandleren selv. I de fleste tilfælde er det faktisk noget, der håndteres af en samarbejdspartner. Det kan være alt fra Klarna til Santander eller Ekspres Bank. Klarna bruges dog hovedsageligt af de forhandlere, der har en gennemsnitlig ordreværdi, der er relativt lav.

             Køb plankeborde på kredit »