Tøj på afbetaling

Tøj på afbetaling

Det kan være dyrt at fylde garderoben op med nyt tøj. Derfor er det desværre ikke alle, der tillader sig selv at gøre dette. For mange er det et spørgsmål om økonomi. De kan ikke finde de nødvendige midler, hvorfor de blot stiller sig tilfreds med de muligheder, de har; f.eks. at købe tøj på tilbud.

Shop billigt tøj på faktura her:


Du er dog ikke nødt til at stille dig tilfreds med dette. Hvis du ikke kan betale den fulde pris for det tøj, du vil købe, så kan du i stedet vælge at købe tøj på afbetaling. Det giver dig mulighed for at bestille dit tøj nu, men først betale senere. Det samlede ordrebeløb bliver nemlig delt op og skal herefter betales i små bidder.

På denne måde kan du gøre dit køb mere overskueligt. Det gør sig særligt gældende ved store køb. Har du i lang tid drømt om en helt speciel taske eller en dyr jakke? I så fald kan du foretage et sådant køb ved hjælp af en afbetalingsordning. Det medfører nemlig, at du ikke behøver pengene nu og her.

Hvordan fungerer køb på afbetaling på nettet?

En afbetalingsordning er struktureret på simpel vis. Du vælger dine varer, ansøger om en afbetalingsordning og får fremsendt de købte varer. Ved indgåelse af aftalen får du typisk mulighed for at strukturere en aftale, der harmonerer med dine præferencer. Det inkluderer blandt andet den ønskede løbetid for aftalen.

Hvis du lægger en ordre med en samlet værdi på 2.400 kr. og indgår en afdragsordning med en løbetid, der lyder på 12 måneder, så skal du afdrage kreditbeløbet (2.400) over de kommende 12 måneder efter købet. Det betyder at du skal afdrage med 200 kr. pr. måned, hvorefter du har betalt din kredit ud.

Shop tøj på afbetaling

Ønsker du at shoppe tøj på afbetaling, så er det vigtigt, at det sker med omhu. Indgår du en afbetalingsordning, så optager du også en kredit. Det er en kredit, du skal betale retur over en fastsat periode. Det er dog ikke alle løsninger, der er lige billige. Derfor er det økonomiske aspekt noget, du skal være opmærksom på.

FashionRentefri afbetaling er et alment kendt fænomen i dag. Faktum er dog, at det ikke er ensbetydende med, at det er gratis. Derfor bør du naturligvis sikre, at du vælger en afbetalingsordning med en fornuftig prisstruktur. Typisk er den bedste løsning at handle hos en af de utallige Klarna tøjbutikker.

Shopping på afbetaling giver mere luft i budgettet

Store investeringer kan efterlade store huller i dit budget. Det kan resultere i, at du skal leve af vand og brød resten af måneden. Vælger du i stedet at købe tøj på faktura eller afbetaling, så kan du enten fordele eller udskyde betalingen. Det medfører, at du ikke skal sprænge budgettet på et upassende tidspunkt.

Derfor kan der være store fordele i at købe tøj på faktura, hvor regningen først skal betales efter et bestemt tidsinterval. I samme forbindelse kan det også være fordelagtigt at dele betalingen op i mindre bidder, da det gør ethvert køb mere overskueligt. Det er dog især en god løsning i forbindelse med større forbrugskøb.

             Køb tøj på afbetaling her »              

Det er blevet populært at shoppe på afbetaling

Mange forhandlere har fået øjnene op for, at forbrugerne ønsker at shoppe mere, end hvad de har likviditet til. Derfor har flere forhandlere valgt at tilbyde afbetalingskøb, da det gavner begge parter. Forhandlerne kan øge deres omsætning, mens forbrugerne kan foretage køb, de ikke hidtil har haft penge til.

Hvis du ønsker at købe tøj på afbetaling, så er det naturligvis vigtigt at du er opmærksom på omkostningerne, der er forbundet med dette. Finansieringen er ikke gratis, da du typisk betaler i form af renter eller gebyrer. Enkelte forhandlere tilbyder gratis afbetaling, men her betaler du typisk en højere kontantpris, hvorfor det alligevel ikke er så attraktivt.

Særligt tricket med højere kontantpris er der mange forhandlere, der benytter sig af. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på dette. Har du gjort dig overvejelser om at indgå en afbetalingsordning, så er det altid en god idé at lægge et budget. Du skal nemlig kunne garantere et vist beløb til betaling af afdrag hver måned.

Tøj

Flere webshops åbner op for muligheden for afbetaling

I dag er der mange danske webshops, der tilbyder afbetaling til deres kunder. Flere har dog sluttet sig til listen i løbet af de seneste år, hvor både afbetaling og fakturabetaling har oplevet en markant vækst på det danske marked. Det er dog i særdeleshed afbetaling, der har fanget danskernes interesse.

På baggrund af en øget efterspørgsel på afbetalingsordninger, så har flere webshops integreret muligheden for afbetaling i deres betalingsmodul. Det forøger naturligvis muligheden for at købe tøj på afbetaling. Din næste opdatering af garderoben kan derfor meget vel finansieres med en løbende afbetalingsordning.

Selve kreditten ydes ikke af de enkelte webshops, men via en tredjepart, som den givne webshop har indgået en aftale med. I de fleste tilfælde ydes kreditten af Klarna, der er en af de største aktører på det danske marked. Derfor er det oplagt at holde øje med Klarna-logoet, hvis du ønsker at shoppe på afbetaling.

Afbetaling eller faktura – hvad er den rette løsning?

Afbetaling og fakturakøb er ikke det samme. De minder en smule om hinanden, men det er dog to forskellige koncepter. I begge tilfælde ydes du en kredit, der medfører, at du ikke skal betale det fulde ordrebeløb med det samme. Herunder beskrives de mest essentielle forskelle mellem de to kredittyper.

             Køb tøj på afbetaling her »              

Tøj på faktura

I forbindelse med et fakturakøb modtager du de bestilte varer og en faktura for din ordre. På fakturaen vil der være påført en betalingsdato, der typisk strækker sig mellem 30 og 180 dage. Foretager du et fakturakøb, så har du indtil betalingsfristens udløb til at betale for det tøj, du har bestilt.

Det er en ideel løsning, hvis du foretrækker at fremskyde betalingen i en fastsat periode fremfor at dele din betaling op i mindre bidder. Det er dog endnu ikke en nær så udbredt løsning som afbetaling, som i dag tilbydes hos et bredt spektrum af danske forhandlere.

Tøj på afbetaling

Indgår du en afbetalingsordning, så indgår du en aftale, hvor du får lov til at afdrage det fulde beløb i mindre bidder. Forud for aftalens indgåelse præsenteres du naturligvis for antallet af afdrag, hvornår de skal falde og de totale omkostninger forbundet med kreditaftalen. Du kender derfor aftalens omfang fra start.

Det er svært at give et svar på, hvilken løsning der vil være den rette for dit vedkommende. Det afhænger af den givne situation og omfanget af det køb, du vil foretage. Foretrækker du en afbetalingsordning, så bør du naturligvis være opmærksom på, at der sandsynligvis vil løbe renteomkostninger på.

Hvis du ønsker at undgå de førnævnte renteomkostninger, men fortsat ønsker at tilegne dig en kredit, så køb tøj på faktura. Her får du – som tidligere angivet – en faktura med en længere betalingsfrist, hvorfor du ikke er begrænset af, at ordrens fulde beløb skal betales ved købstidspunktet.

Tøjkrise

Fordele ved køb af tøj på afbetaling

Har du ikke det nødvendige rådighedsbeløb til at gennemføre det ønskede køb? I så fald er den mest ideelle løsning at indgå en afbetalingsordning. Der er adskillelige fordele forbundet med at købe tøj på afbetaling. En række af de fordele er fremhævet herunder:

  • Du slipper for at trække det fulde beløb op af lommen med det samme. Det er ikke alle mennesker, der har nemt ved at finde plads i økonomien til at shoppe. Heldigvis kan du betale ordrebeløbet i små bidder, hvilket medfører, at købet bliver mere overskueligt.
  • Afbetalingen foregår i dit eget tempo. Du er selv med til at sammensætte indholdet, når du indgår aftalen. Dette gør sig gældende i forhold til både løbetid og størrelsen på afdragene. I denne sammenhæng er det en god idé at have udarbejdet et budget.
  • Renten er ofte markant lavere ved en afbetalingsordning sammenlignet med et forbrugslån. Ønsker du at indgå en kreditaftale, så bør det foregå på billigst mulig vis. I skrivende stund er den billigste løsning et fakturakøb, om end en afbetalingsordning også er blandt markedets billige løsninger.

Som det kan ses ud fra ovenstående, så er der mange fordele forbundet med køb af tøj på betaling. Det er en attraktiv løsning for de fleste, men du bør dog være opmærksom på, at det sjældent er gratis. Tværtimod, så skal der betales renter og / eller gebyrer som kompensation for den ydede kredit.

Få råd til mere tøj

Hvis du handler på afbetaling, så får du mulighed for at forkæle dig selv med mere end forventet. Det betyder nemlig, at du får råd til mere tøj. Drømmer du om en ny garderobe, men har du svært ved at finde midlerne? Så bestil tøj, betal senere med en afbetalingsordning eller et fakturakøb.

Det vil – uden tvivl – medføre, at du får råd til mere tøj. Det er også derfor, at det er blevet en populær løsning blandt danske forbrugere. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende, når du skal købe tøj, men også ift. andre køb på nettet, hvad end der er tale om nye møbler, en studiecomputer eller noget helt tredje.

             Køb tøj på afbetaling her »