Lingeri på afbetaling

Lingeri på afbetaling

Hvis du skal være helt klar til en romantisk date, eller hvis du skal overraske din bedre halvdel med en romantisk gave, så er lingeri altid et sikkert valg. Men lingeri kan naturligvis også meget mere end blot at være romantisk – det kan også være perfekt til en aften i byen eller måske det perfekte letpåklædte billede på Instagram.

Køb Lingeri på Afbetaling

Problemet med det sexede undertøj er dog, at det ofte er utrolig dyrt. For mange så dyrt, at det sjældent giver mening rent økonomisk at investere i det. Heldigvis kan du købe lingeri på afbetaling og dermed dele betalingen op over flere bidder.

Når du gør dette, får du øget økonomisk fleksibilitet i den forstand, at du kan være godt klædt på, samtidig med at du har penge på kontoen til at dække alle dine øvrige udgifter. Her på siden kan du blive meget klogere på køb af lingeri på afbetaling, og hvordan det fungerer.

Sådan køber du lingeri på afbetaling online

Køb lækkert lingeri på afbetalingHar du besluttet dig for at købe lingeri på afbetaling, eller overvejer du det? Så lad os fortælle dig, hvordan det foregår. Mange frygter, at det er kompliceret og dyrt, men heldigvis er det ofte både nemt og billigt.

Som regel foregår processen, omtrent som vi har beskrevet på nedenstående liste. Hvis du følger den trin for trin, vil du være godt på vej til at få finansieret dit køb af lingeri:

 1. Find en webshop, der forhandler lingeri og tilbyder køb på kredit
 2. Vælg det lingeri, som du bare ikke kan undvære
 3. Læg det i kurven og gå til betaling
 4. Vælg Køb på afbetaling i stedet for Betalingskort
 5. Modtag dit lingeri nu og betal senere

Det bliver simpelthen ikke nemmere at udskyde betalingen på det helt rigtige undertøj. Hvis du skulle støde ind i en webshop, der ikke har en knap, hvor der står Køb på afbetaling, så kig efter lignende termer:

 • Køb på kredit
 • Finansiér dit køb
 • Betal med Klarna, Qliro eller lignende

Det kan dog også skyldes, at du har fundet en webshop, der simpelthen ikke tilbyder deres kunder at købe lingeri på afbetaling. Det problem kommer du udenom, hvis du følger vores links øverst på siden her.

På udkig efter lingeri i høj kvalitet? Disse mærker skal du kende

Fordelene ved at købe lingeri på afbetaling er mange. En af dem er eksempelvis, at du typisk kan få råd til at købe lidt dyrere lingeri, der ofte er af væsentlig højere kvalitet end de billigere varianter. Men hvilke tøjmærker laver egentligt lingeri i høj kvalitet?

Vi har samlet nogle af de mest populære og vellidte lingerimærker på listen nedenfor:

 • Hype the Detail
 • Calvin Klein
 • Tommy Hilfiger
 • Triumph
 • COAX Copenhagen

Men der er naturligvis mange flere lingerimærker at vælge imellem. Det er blot et spørgsmål om at beslutte sig for, hvilket et man foretrækker. Med køb af lingeri på afbetaling får man heldigvis mulighed for at shoppe lidt ekstra.

Køb Lingeri på Afbetaling

Mange undertøjsshops samarbejder med Klarna

Der er en række af disse undertøjsshops, der samarbejder med kreditudbyderen Qliro. Hvis ikke du før har hørt om Klarna, kan du læse meget mere om dem ved at klikke ind på dén side, der er dedikeret til at informere om lige netop den kreditudbyder.

Ellers lad os kort opsummere; Klarna er en kreditudbyder, der har gjort det nemt for webshops at tilbyde deres kunder at shoppe på afbetaling. De tilbyder et system, der er nemt at integrere og benytte, således, at både butikkerne og deres kunder får en god oplevelse, når de køber undertøj, lingeri og andre produkter på afbetaling.

Klarna får gode anmeldelser, og det er ikke uden grund. De har en nem og brugbar service, som både er gennemsigtig og overskuelig. De er til at komme i kontakt med, og man kan hele tiden følge med i, hvor meget man skylder. Klarna kan også hjælpe, når behovet for at købe tøj på afbetaling melder sig.

Sådan finder du det rette lingeri til din bedre halvdel

Køb lingeri men betal først senere på kreditOvervejer du at købe lingeri til din bedre halvdel – måske i forbindelse med valentinsdag, en fødselsdag, jeres årsdag eller af en helt anden årsag? Så er vi sikre på, at gaven nok skal falde i god jord – især hvis du vælger det helt rette look og den rigtige størrelse.

En god metode til at finde det rette lingeri til din bedre halvdel er ved at fokusere på, hvilket undertøj og lingeri hun normalt går med. Prøv at se, om du kan finde noget i samme stil, men overvej også, om der måske er noget bestemt, som hun mangler.

Mange snakker også af og til om, hvilken type lingeri de kan lide, og hvad de føler sig godt tilpas i. Det er på disse tidspunkter, at det gælder om at lytte. Der er lagt op til en god aften og masser af point på kontoen, hvis du køber det helt rette lingeri og samtidig viser, at du har lyttet efter.

Når det kommer til størrelser, gælder det om ikke at ramme ved siden af. Heldigvis er det som regel til at finde ud af. Hvis ikke du kender størrelsen på din bedre halvdels undertøj, kan det igen være givende at tage et kig i garderoben. Her skulle du gerne kunne se, hvad du skal gå efter.

Og der er ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt du har råd til dyrt undertøj lige nu og her. Hvis du køber lingeri på afbetaling, får du mulighed for at dele købet op over tid. Det gør det mere overkommeligt, og du bliver ikke klandret for at være nærig i forbindelse med jeres årsdag.

Der findes lingeri til enhver smag

Lingeri kommer vitterligt i alle former, størrelser, farver og typer. Der er bogstaveligt talt noget for enhver smag, så det er bare med at kaste sig ud i det, og finde det, som man bedst kan lide. Vi har fundet et sted, hvor du kan handle et stort udvalg af lingeri på afbetaling. Klik dig videre øverst på siden, så kommer du direkte ind på en webshop med et kæmpe udvalg af lingeri – mon ikke du kan finde noget, der falder i din smag?

Køb Lingeri på Afbetaling