Rolex på afbetaling

Rolex på afbetaling

Der er få virksomheder, der har skabt et eksklusivt brand, der overhovedet kommer i nærheden af Rolex. Alle kender Rolex ure og alle ved, at de kan være rigtig dyre. Urerne fra Schweiz har et ikonisk look, der kan få selv de mindst urinteresserede til at kigge en ekstra gang mod det håndled, der bærer uret.

Men hvad gør man, hvis man rigtig gerne vil fremstå succesfuld ved at supplere outfittet med et Rolex ur, selvom man ikke har pengene til at lægge flere tusinde kroner lige på stedet? Så kan man overveje at købe Rolex på afbetaling. Her får du mulighed for at dele betalingen af det eksklusive ur op i månedlige rater, og dermed gøre købet væsentligt mere overskueligt.

Hvorfor bør man eje et Rolex ur?

Rolex ureDer kan være mange gode grunde til at eje et Rolex ur. Som nævnt ovenfor, er Rolex et brand, der virkelig er kendt – både blandt urnørder og helt almindelige mennesker. Udover, at det er en fed fornemmelse at kunne vise et eksklusivt ur frem på håndleddet, så kan der faktisk også være nogle reelle fordele ved at eje et Rolex ur.

Det kunne for eksempel være til et forretningsmøde, hvis man er sælger eller måske har startet sin egen virksomhed, da man her vil efterlade et indtryk af succes hos modparten. De er måske ikke klar over det selv, men med stor sandsynlighed vil de have opfanget det i deres underbevidsthed. Det samme gælder for ture i byen, hvor man forsøger at score en date eller i andre situationer, hvor man gerne vil efterlade et godt indtryk.

Derudover, er et Rolex ure nogle fantastiske instrumenter. De er bygget til at holde, og har en vild teknik under urskiven. Man kan for eksempel få vandtætte Rolex ure, der virker helt ned på 100 meters dybde. Man kan også finde ure fra Rolex, der er designet til polar- og grotteekspeditioner, og så videre. Der er utallige eksempler på Rolex ure, der virkelig er bygget til ekstreme forhold – og selvom man ikke selv udsætte dem for disse, kan man stadig sætte pris på den kvalitet, der ligger bag.

Rolex ure er en investering

Endnu en fantastisk ting ved Rolex ure er, at det er en investering. De mister så godt som aldrig nogen reel værdi, og når du en dag får lyst til at skifte dit ur ud, kan du sandsynligvis få en rigtig god brugtpris for det. I modsætning til mange andre ure, som du i sidste ende blot skiller dig af med, eller sælger på et loppemarked for et par hundrede kroner, så er der især nogle Rolex ure, som kan sælges til stort set samme værdi flere år senere.

Det er også en af grundende til, at det kan give god mening at købe et nyt Rolex på afbetaling, frem for at gå ud og købe et brugt Rolex ur. De penge, som du sparer ved at købe brugt, er sandsynligvis minimale, og fra ny får du i øvrigt også en fem års garanti, der sørger for, at eventuelle problemer med dit ur bliver fikset uden beregning.

Så drop at købe et brugt Rolex, og invester i stedet i et Rolex på afbetaling. På den måde kan du blive ejer at et Rolex ur for blot et par hundrede kroner om måneden i et års tid eller to, og dermed skal du ikke nå at spare flere tusinde kroner op, inden du kan købe et Rolex ur.

Det er både sikkert og nemt, at købe eksklusivt ur som Rolex på afbetaling. Du kan se vores forhandlerliste ovenfor, som viser troværdige forhandlere, der tilbyder muligheden for at købe i dag og betale senere.