HiFi Klubben afbetaling

HiFi Klubben afbetaling

HiFi Klubben er Europas største specialkæde inden for HiFi af højeste kvalitet. De har mere end 90 butikker i hhv. Danmark, Norge, Sverige og Holland. Dertil driver de også fire nationale netbutikker. Siden deres spæde start har deres fokus været prisvindende HiFi-produkter, hvor der ikke er gået på kompromis.

             Besøg HiFi Klubben her »              

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med HiFi Klubben

Blandt deres sortiment finder du ikke dårlige discountprodukter. Tværtimod finder du et omfattende udvalg af testvindende stereo og hjemmebio. Derfor er det ikke hos HiFi Klubben, at din næste computer skal købes. Det er nemlig ikke en del af deres sortiment. Er du på udkig efter et TV eller stereoanlæg, er det dog stedet.

Hvad kan jeg købe hos HiFi Klubben?

HiFiHos HiFi Klubben forhandles der et bredt spektrum af produkter. De har dog alle relation til hjemmebio eller stereo. Derfor kan du købe alt fra høretelefoner til højttalere, men også fjernsyn, pladespillere m.m. Derfor bør der ikke herske tvivl om, at de fører et særdeles omfattende sortiment af stereorelaterede produkter.

Sortimentet er naturligvis udelukkende bestående af produkter fra markedets mest velrenommerede brands. Det inkluderer blandt andet mærker såsom Bowers & Wilkins, Bose, Sonos, DALI, Sonos m.fl. Vælger du at handle hos HiFi Klubben, er du garanteret, at du er i gode hænder.

Kan jeg afbetale min ordre hos HiFi Klubben?

Af og til kan det være rart at slippe for at betale det hele på én gang. Hos HiFi Klubben kan du få hjælp til lige netop dette. De tilbyder nemlig finansiering via Ekspres Bank. Denne finansieringsløsning tilbydes dog kun i deres fysiske butikker. Er afbetaling hos HiFi Klubben af interesse, kræves det, at du handler i en butik.

Ansøgningen kan udfyldes på nettet, men kreditten kan kun benyttes i en af de fysiske butikker. Ønsker du assistance, hjælper de gerne med at udfylde låneansøgningen i en af deres forretninger. Det er et krav, at du medbringer dit NemID og gyldig billedlegitimation.

Du kan låne op til 20.000 kr. rentefrit i enten 10 eller 20 måneder. Det forudsætter, at du køber for mellem 2.000 kr. og 20.000 kr. Der er ingen rente og ingen oprettelse. Du betaler dog et månedligt kreditgebyr på 39 kr., hvilket forudsætter betaling via automatisk kortbetaling.

Månedlig afbetaling via Klarna

HiFi Klubben tilbyder også afbetaling i samarbejde med Klarna. Det giver dig mulighed for at dele betalingen op i mindre bider. Det månedlige beløb afhænger af beløb og løbetid. Hvis det er første gang, du handler med Klarna Konto, vil du først og fremmest få tilsendt en kontoaftale, der skal udfyldes og sendes retur.

Når aftalen er underskrevet og returneret, vil din månedsfaktura blive fremsendt d. 20. i måneden efter din ordre er blevet placeret. Den vil have forfaldsdato mellem d. 3 og d. 6 i efterfølgende måned. Denne mulighed kan du f.eks. benytte dig af ved køb af en SOUNDBOKS.

Betal med faktura hos HiFi Klubben

Vil du gerne have en længere kredittid, er det også muligt at betale via faktura hos HiFi Klubben. Det tilbyder de i samarbejde med Klarna. Der er ingen fakturagebyr forbundet med dette, og betalingsfristen er 14 dage. Denne kan forlænges, såfremt dette ønskes. Det kan gøres omkostningsfrit via Klarnas egen app.

Du modtager en faktura på e-mail, når varerne afsendes fra HiFi Klubbens lager. Ønsker du at returnere hele eller dele af din ordre, kan returneringen registreres via føromtalte app. For at blive godkendt er det et krav, at du er fyldt 18 år, har folkeregisteradresse i Danmark, og at din kreditvurdering er positiv.

Hvordan kan jeg kontakte HiFi Klubben?

HiFi Klubben har delt deres kundeservice op i flere afdelinger. Den primære kundeservice varetager generelle spørgsmål omkring HiFi Klubben og deres produkter. Har du spørgsmål, der har relation til netbutikken, er det en anden afdeling, der skal kontaktes. Du kan dog altid ringe på tlf. 70 80 90 00.

Deres åbningstider er som følgende:

  • Mandag – Fredag: 9:00 – 18:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00

Rettigheder: HiFi Klubben Danmark