PS5 på afbetaling

PS5 på afbetaling

PS5 er seneste skud på stammen fra Sony. Det er deres hidtil mest kraftfulde spillekonsol – dette afspejler sig desværre også i prisen.

Det er ikke alle, der er så heldige at have et kontant beløb i denne størrelsesorden til rådighed. Derfor er der mange, der har henlagt drømmen om at købe en PlayStation 5. Dette er dog ikke en nødvendighed, da der er andre betalingsmuligheder.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Playstation 5 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
Hos flere forhandlere er det nemlig muligt at købe en PS5 på afbetaling. Med denne betalingsløsning kan du få råd til den nye spillekonsol uden at skulle have et stort beløb op af lommen.

Derfor skal du købe din PS5 på afbetaling

PS5Drømmer du om at eje en PS5, men har du ikke de nødvendige midler på kontoen? En sådan situation er der mange, der står i, da det bestemt ikke er en billig spillekonsol.

Heldigvis er det ikke en sjældenhed, at man kan købe konsoller på kredit. Tværtimod er der mange danske forhandlere, der tilbyder dette. Flere steder tilbyder de tilmed rentefri afbetaling. En sådan finansieringsløsning er der faktisk mange fordele ved, hvilket beskrives nærmere herunder:

  • Køb konsollen i dag: En afbetalingsløsning sikrer, at du kan købe din PS5 i dag uden at have pengene på kontoen. Det medfører, at du ikke skal bruge flere måneder på at spare op, før du kan spille løs på din nye konsol. Såfremt det er muligt, bør du selvfølgelig altid gå efter en rentefri løsning.
  • Betal i dit tempo: Ved aftaleindgåelse får du typisk friheden til at vælge en passende løbetid. Derfor er det muligt at fastsætte en tilbagebetalingshorisont, der harmonerer med dit budget. Er du i tvivl om, hvad det rette tempo er, bør du udarbejde et budget over din privatøkonomi først.
  • Tilkøb udstyr og spil: Konsollen er dyr i sig selv. Ofte skal man dog også have PS5 spil og en ekstra controller med, så vennerne kan være med. Dette gør blot købet dyrere, hvorfor man skal have flere penge op af lommen. Dette undgår du, hvis du indgår en afbetalingsløsning med forhandleren.

Få råd til en PS5 allerede i dag

Da du ved en afbetalingsløsning ikke skal have det fulde beløb op af lommen på købstidspunktet, undgår du den ulidelige opsparingsperiode. Det betyder, at du kan få råd til en PS5 allerede i dag. Da den samlede betaling deles op, er det mere overskueligt at skulle betale det høje beløb. Hos flere af de danske forhandlere står konsollen i skrivende stund til mellem 5.000 og 8.000 kr. Det er penge, som langt fra alle har i overskud.

På sigt vil det formentlig også være muligt at købe PS5 Pro på kredit, såfremt Pro-modellen bliver til noget. Du kan med god grund gøre op med dig selv, om du vil vente med at købe konsollen, til at der eventuelt lanceres en ny og bedre konsol.

Nemt at købe din PlayStation 5 på afbetaling

At købe en PS5 er ikke et helt billigt køb. Derfor kan det være fordelagtigt at betale i mindre bidder. Dette er tiltalende for de fleste, og heldigvis kan de fleste blive godkendt til sådanne køb. PlayStation 5 forventes at kunne købes for omkring 200 kr. pr. måned – dog alt efter løbetid.

Ofte er det ikke andet end en simpel formular, der skal udfyldes. Formularen indeholder en række felter, der omhandler en række personlige oplysninger, herunder navn, adresse, indkomst m.v. Din ansøgning behandles med det samme, hvorfor selve kreditvurderingen også foretages i samme ombæring. Du vil dermed straks få svar på, om du kan købe en PS5 på afbetaling.

PlayStation 5 kan købes på kredit flere steder

Blandt de forhandlere, der tilbyder denne løsning, finder du Elgiganten og Bilka. Det er dog blot et fåtal af de danske forhandlere af PS5, der lader dig indgå en afbetalingsordning ved køb eller forudbestilling af den nye spillekonsol fra Sony. Det er også værd at nævne forhandlere som L’EASY, Proshop og ikke mindst Coolshop, som alle er troværdige forhandlere med mange års erfaring inden for salg af elektronik.

PS: Du kan også købe den forrige version – PS4 – på kredit.