Nintendo Switch på afbetaling

Nintendo Switch på afbetaling

Elsker du selv, eller en du kender, at bevæge sig ind i et nyt spændende univers og tage en pause fra dagligdagen? Så er en Nintendo Switch formentlig noget for dig. Den giver dig mulighed for, hvor end du befinder dig, at have det sjovt med lige netop det spil, der interesserer dig.

Køb Nintendo Switch på kredit hos Proshop

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Nordcredit – Løbende kredit op til 20.000 kr.

Hvad end du er til FIFA, Pokémon, eventyrlige spil eller andre sjove sportsspil, så har Nintendo Switch noget for dig. Og køber du en Nintendo Switch på afbetaling, er der også råd til fede spil, du kan bruge på din nye smarte konsol.

En fed konsol, der kan det hele – og så til en god pris

Der findes utallige forskellige slags spillekonsoller i dag. Den mest udbredte er formentlig computeren, men også PS4 og Xbox følger godt med. Og så er der selvfølgelig også vores smartphones, som i dag også rummer utallige muligheder for at afprøve fede spil.

Nintendo SwitchMen med en Nintendo Switch får du en transportabel konsol, der åbner op for mange flere muligheder end en almindelig telefon. Udover at konsollen kommer i alverdens farver og farvekombinationer, får du adgang til et hav af spil, som du aldrig før har kunnet spille på farten i samme grad.

Bliver du nogle gange afbrudt midt i et spil og skal hurtigt videre? Nintendo Switch kan hurtigt transformeres, så den passer til lige netop det behov, du har. Desuden kan Nintendo Switch kobles til tv’et, så du kan spille dine yndlingsspil på en kæmpe skærm, uden at det kræver en stor maskine til det. Dermed kan du med ét spille med venner og familie.

Nintendo Switch samler en allround spiloplevelse i en lille og kompatibel konsol. Det lyder måske dyrt. Men køber du en Nintendo Switch på afbetaling kan du dele betalingen op i mindre bidder og dermed få råd til enheden allerede i dag.

Derfor skal du købe på kredit – ligesom så mange andre

En af de helt store fordele ved at købe på afbetaling er, at du får råd til nogle af de fede produkter, der måske ikke umiddelbart var plads til i dit budget. Du behøves altså ikke længere nøjes.

En anden fordel er, at du får et overblik over din økonomi. Sørg for at lægge et budget for din afbetaling. På den måde kan du hele tiden have overblik over, hvornår du skal betale den næste bid af kagen og planlægge det i dit budget.

Samtidig med at efterspørgslen på afdragsordninger er steget, er kreditomkostningerne flere steder faldet. Nogle gange kan du endda være så heldig at støde på afbetalingsordninger, hvor du slipper for at betale andet end det reelle beløb – altså helt uden renter og gebyrer. Dette kan spare dig for mange penge ved køb af en Nintendo Switch eller anden spilenhed.

Køb Nintendo Switch på afbetaling

Overvejer du at anskaffe dig en Nintendo Switch, Xbox eller PS4? Så kan det betale sig at se sig om efter en forhandler, der tilbyder en afdragsordning. Måske har du ikke råd til at købe en konsol på stedet, men higer efter at kunne spille fede spil enten alene eller med dine venner. Det problem er du heldigvis ovre, hvis du køber på kredit.

Køber du en Nintendo Switch på kredit i dag, kan du komme i gang med at spille med dig selv og kammeraterne allerede i dag. Til gengæld bliver pengene trukket løbende hen over den kommende periode, så du kan nøjes med at betale et lille beløb hver måned. POWER og Bilka er nogle af de forhandlere, du kan gå til, hvis du gerne vil gøre en god handel på elektronik.