Samsung Galaxy S8 på afbetaling

Samsung Galaxy S8 på afbetaling

Samsung Galaxy S8 er en af de bedste Android telefoner, som du kan købe – specielt til prisen. Med en ydelse, der er fuldt ud på niveau med konkurrenterne såsom Huawei, OnePlus og iPhone, er det uden tvivl en telefon, der er værd at overveje at købe.

Du har måske set Samsung Galaxy S8, og dermed også set, hvor skærmen går ned på hver side af telefonen. Samtidig er der stort set ingen kant rundt om skærmen, hvilket gør det til en lækker telefon at se på, samt en nem og særdeles brugbar smartphone. Som i øvrigt har rigtig god grafik og en god opløsning.
Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Samsung Galaxy S8 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Og du behøver ikke at tage vores ord for det. Det er nemlig sådan, at magasinet Lyd & Billede kårede Samsung Galaxy S8+ (den store udgave af telefonen), som værende årets bedste smartphone i 2017 – 2018. Som bekendt, er det altså ikke en helt ny telefon, men den bedste telefon i 2018, er stadig en rigtig god telefon i dag også – den eneste forskel er, at prisen er faldet meget.

Men selvom prisen er lav, kan det stadig være uoverskueligt at skulle håndtere et større beløb lige nu og her. Nogle gange er uheldet ude, hvor ens telefon går i stykker, og så skal den bare skiftes hurtigst muligt. Heldigvis, er der mulighed for at dele betalingen op i bidder på en række webshops. Kig i tabellen ovenfor, og køb en Samsung Galaxy S8 på afbetaling hos en af de mange webshops, der tilbyder elektronikprodukter og smartphones på kredit.

Samsung Galaxy S8 med irisscanner og godt kamera

Kvinde med smartphoneSom sagt, så betyder det ikke noget at Samsung Galaxy S8 ikke er den nyeste telefon på markedet længere. Den har nemlig alt det, som du behøver, og lidt til. For eksempel, kan du låse telefonen op ved hjælp af en irisscanner, der scanner dine øjne, når du tager telefonen op af lommen.

Derudover, får du også et rigtig godt 12MP Dual Pixel Sensor kamera, der tager billeder i høj kvalitet og giver mulighed for at tage billeder i mørke. Det hele kommer altså med i købet, når du køber en Samsung Galaxy S8 på afbetaling.

I et land som Danmark, er der ikke kun småting som ovenstående, der tæller. Som bekendt har vi ualmindeligt mange regnvejrsdage, hvilket betyder, at det er vigtigt, at ens telefon kan holde til at blive våd. Og det kan denne telefon i den grad. Den er nemlig vandtæt ned til 1,5 meter vand i 30 minutter – hvilket altså betyder, at du roligt kan bruge den som GPS eller til Rejseplanen, når du er på vej hjem i silende regnvejr.

Derudover, har du også muligheden, i enkelte varianter af telefonen, for at have to SIM-kort, hvilket kan være en befrielse, når man rejser udenlands. På den måde, kan du bruge dit eget telefonnummer, mens du bruger et lokalt simkort til data.

Gør livet nemmere og mere lækkert ved at købe en Samsung Galaxy S8 på afbetaling allerede i dag.