Samsung Galaxy S20 på afbetaling

Samsung Galaxy S20 på afbetaling

Flere webshops tilbyder, at du kan købe Samsung Galaxy S20 på afbetaling. Det er praktisk, hvis du ikke har pengene til den i øjeblikket. Samtidig er det et oplagt valg at købe den på afbetaling uden abonnement, hvis du ønsker frihed til selv at vælge teleudbyder og dertilhørende mobilabonnement.

Samsung Galaxy S20 er blandt de smartphones med det bedste kamera nogensinde. Hvis du derfor går op i kvaliteten af dine billeder, er Samsung Galaxy S20 et oplagt valg. Du kan samtidig få den på afbetaling, så betalingen ikke skal falde allerede ved bestilling.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Samsung Galaxy S20 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
På denne side finder du et overblik over, hvor du kan købe Samsung Galaxy S20 på afbetaling. Der er masser af webshops i Danmark, der tilbyder en afdragsordning, så du kan få drømmetelefonen, uanset om der er luft i budgettet eller ej. Gør f.eks. brug af L’EASY afbetaling – et meget populært kreditprodukt.

Med Samsung Galaxy S20 får du en af de absolut bedste mobiler på markedet. Den er klar til 5G, så du skal ikke være nervøs for, om den ikke kan bruges et par år ude i fremtiden. Generelt er Samsung kendt for at skabe telefoner, der holder i lang tid.

Hvorfor købe Samsung Galaxy S20 på afbetaling?

Samsung Galaxy S20Der er mange gode grunde til at købe en Samsung Galaxy S20 på faktura.

Først og fremmest får du mulighed for at få en mobil i absolut verdensklasse, selvom du ikke har penge til at betale den fulde pris med det samme. Du deler blot betalingen op i rater, som du betaler over f.eks. 6 eller 24 måneder.

Flagskibstelefon med gode specifikationer

Herudover får du en virkelig god telefon, som i særdeleshed henvender sig til dig, der stiller krav til design og specifikationer. Mobilen er nemlig spækket med lækre features.

Fremragende kamera

Hovedkameraet på telefonen er på hele 108 megapixel, hvilket placerer den på førstepladsen, når det kommer til antal pixels i et mobilkamera.

Der er altså god grund til at købe Samsung Galaxy S20 på afbetaling, hvis du ønsker en god og pålidelig kameramobil. Telefonen vil helt eller delvist kunne erstatte dit kamera.

Køb Samsung Galaxy S20 på afbetaling uden renter

Samsung Galaxy S20 kan både købes med og uden abonnement, når du vælger at dele betalingen op i rater.

Hvis du køber den uden abonnement, får du mulighed for selv at vælge, hvilket abonnement der passer bedst til dig og dine behov. Det kan være smart, fordi du ikke binder dig i en bestemt periode, ligesom du har ultimativ frihed, når det kommer til at opsige abonnementet, hvis ikke det matcher dine ønsker.

Med de mange tilbud på Samsung Galaxy S20 har du altså mulighed for selv at vælge dit abonnement, ligesom du kan vælge den model, der passer bedst til dit forbrug. Du kan således få den med:

  • 128 GB
  • 256 GB
  • 512 GB
  • Mulighed for helt op til 1,5 TB med microSD-kort

Dit valg bør udelukkende baseres på, hvor meget lagerplads du har behov for.

Det gode er, at du ikke behøver at spare mere op, hvis du har et stort behov, da du kan købe telefonen på afbetaling.

Køb Samsung S20 på afbetaling her »