Knallert 30 på afbetaling

Knallert 30 på afbetaling

Nogle gange kan det være trættende eller umuligt at cykle på arbejde eller i skole, men samtidig kan (eller vil) man ikke købe en bil. Heldigvis kan du i stedet købe en knallert 30, som du kan få kørekort til allerede som 16-årig. Dermed kan du lige pludselig komme hurtigere og mere behageligt frem og tilbage fra venner, familie og ikke mindst skole og arbejde. Det er billigere at eje en knallert 30 end for eksempel en bil, men derfor kan det stadig være et greb i lomme, når man skal ud og investere i sin nye knallert. Køb knallert 30 på afbetaling og slip for at skulle lægge flere tusinde kroner på en gang, og få råd til din knallert allerede i dag.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb Knallert på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvordan fungerer køb på afbetaling?

KnallertNår du køber en knallert 30 på afbetaling, fungerer det sådan, at du deler købet op i mindre dele. Dermed, behøver du ikke at skulle lægge det fulde beløb, når du ønsker at købe en knallert eller noget andet på afbetaling. Det gør det mere overkommeligt for folk at få råd til det, som de behøver eller har lyst til, selvom de ikke nødvendigvis har alle de nødvendige penge stående på kontoen.

Flere og flere forhandlere begynder at tilbyde muligheden for at købe en knallert 30 på afbetaling, netop fordi det gør det nemmere for kunden. De færreste har små 10.000 kroner liggende til en splinterny knallert 30, men langt flere kan klare at betale et par hundrede kroner om måneden henover et års tid eller to.

Alt efter, hvilken forhandler du vælger, kan omkostninger til en sådan afbetalingsaftale variere en smule. Nogle forhandlere vælger at tage lave renter, mens andre vælger at gøre det helt rentefrit. Det kan altså godt lade sig gøre at købe en knallert 30 rentefrit allerede i dag.

Nu kalder vi det for afbetaling her, men der er også andre ord, man kan bruge til at beskrive et køb, hvor man udskyder betalingen. Det kunne for eksempel være fakturakøb og kreditkøb. Alle tre begreber dækker over det samme, nemlig muligheden for at betale senere.

Knallert 30 regler

Nu nævnte vi indledningen, at man kan køre knallert 30 allerede som 16-årig, hvis man har taget kørekort. Derudover, så kan man også som 18-årig køre på knallert 30, hvis man har kørekort til enten bil eller motorcykel. Har man ikke dette, er alt håb dog ikke tabt. Du kan nemlig nøjes med at tage en teoriprøve, og altså ikke en køreprøve, for at få kørekort til knallert 30 som 18-årig.

Ovenstående gælder for dig, der er fyldt 18 efter den 19. januar 2013. Er du blevet myndig før denne dato, er det ikke et lovkrav, at du har kørekort til knallert 30, som også går under navnet lille knallert. Det gør den fordi man også kan købe en stor knallert, som mere teknisk bliver kaldt knallert 45.

Du undrer dig måske over, hvad tredive står for i knallert 30. Det er sådan set ganske simpelt. Det betyder nemlig, at du ikke må overskride tredive kilometer i timen. Overskrider du denne hastighedsgrænse bliver du straffet med en bøde – kan din knallert køre meget for stærkt, risikerer du også, at den bliver konfiskeret.

Derudover, skal du huske, at en lille knallert skal følge den samme færdselslov som cyklister. Derfor, må du gerne køre på cykelstien, hvis dette er en mulighed. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at holde i tæt trafik, som dine kollegaer i bil.

Når alt kommer til alt, kan det altså være en rigtig god idé at købe en knallert 30 på afbetaling. Se vores forhandlerliste, for at finde din knallertforhandler.