MacBook på afbetaling

MacBook på afbetaling

En MacBook er ikke et lille forbrugskøb. Tværtimod, så er det et stort køb. Apple har altid været kendt for at befinde sig i den høje ende af prisskalaen. Det gør sig også gældende for deres serie af MacBooks. Derfor er det ikke nemt at finde plads i budgettet, hvis du ønsker at investere i en MacBook.

             Køb MacBook på kredit »              

Har du brug for en ny MacBook, men har du ikke de nødvendige midler? I så fald kan du købe din MacBook på afbetaling. Mulighederne for at indgå en afbetalingsordning er gode, uanset om du ønsker at investere i en MacBook Air eller MacBook Pro. Der findes tilmed steder, hvor afbetalingen kan foregå rentefrit.

MacBook

Ønsker du ikke at afdrage betalingen af din kommende MacBook, men har du ikke de nødvendige midler på pågældende tidspunkt? I så fald kan et fakturakøb også overvejes. Her gennemføres ordren som sædvanligt, men der udstedes en faktura med forlænget betalingsfrist – typisk mellem 30 og 180 dage.

Værd at vide om kreditkøb af MacBooks

Der er flere årsager til at en afbetalingsordning er fordelagtig. Når det drejer sig om store køb, som købet af en ny MacBook (eller hvilken som helst anden bærbar PC), så gør det købet mere overskueligt. Hvis du ikke kan finde plads i budgettet til betaling af den fulde kontantpris, så er afbetaling den mest optimale løsning.

Dit køb bliver mere overskueligt, hvis den samlede betaling opdeles i små bidder. Det vil nemlig ikke efterlade et stort hul i din økonomi. Det kræver dog fortsat en vis likviditet at kunne betale de månedlige afdrag. Du bør derfor lægge et budget, inden du indgår en afbetalingsordning, så du er garanteret at kunne betale den.

At du får muligheden for at betale ordrebeløbet retur i små bidder, er ikke ensbetydende med at den samlede betaling bliver mindre. Typisk bliver den faktisk større, selvom du finder en ordning uden renter. Der skal nemlig betales et gebyr på etablering af aftalen. Det er dog en lille pris at betale for denne mulighed.

Gør i øvrigt dig selv en tjeneste og læs denne guide om valg af model.

Fordele ved køb af din MacBook på afbetaling

Som tidligere angivet, så er der mange fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning. Særligt i forbindelse med købet af en ny MacBook, da det er et stort køb. Det er særligt en ideel løsning, hvis du ikke har de nødvendige midler. Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette løsning, så se fordelene herunder:

  • Den største fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Hvis du har besluttet dig for at købe en MacBook, så er prisen høj. Derfor er det ikke alle, der er så heldige, at de kan finde plads i deres økonomi til at foretage et sådant køb. Her kan afbetaling derfor være en rigtig god løsning.
  • Du kan betale af i et tempo, der passer dig. Ved indgåelse af aftalen, kan du selv bestemme aftalens løbetid. Som følge af dette, så er du selv herre over mængden af afdrag og størrelsen af disse. For at finde den bedste løsning for dit vedkommende, så bør du først og fremmest udarbejde et budget.
  • Du undgår at skulle optage et forbrugslån, for at finansiere dit køb. Det kan synes at være en god løsning, men det er markant dyrere end indgåelsen af en afdragsordning. Kan du ikke betale det fulde beløb for din MacBook, så er den billigste finansieringsløsning en afbetalingsløsning.

Som det ses herover, så er der mange fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning ved købet af en MacBook. Derfor er det bestemt også værd at overveje. Det er nemlig en attraktiv mulighed, at du kan få lov til at betale det fulde beløb over en længere periode.

Bærbar

Kan alle købe en MacBook Pro eller Air på kredit?

De fleste kan få lov til at købe en MacBook Air eller MacBook Pro på afbetaling. Der er dog nogen, der ikke kan få lov til det, da de ikke lever op til de krav, der stilles til debitor. Hvis du står registreret i RKI, skal du eksempelvis ikke gøre dig forhåbninger om at kunne købe en MacBook på afbetaling. Det er nemlig for stor en risiko for kreditor.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Du finder nemlig ikke nogen udbydere, der tilbyder dig at indgå en afbetalingsordning trods RKI. Det gør sig i hvert fald ikke gældende, hvis du skal finansiere købet af en MacBook. Det er nemlig et stort køb, og derfor skal du også ydes en stor kredit. Står du ikke i RKI, så er det dog ikke svært at blive godkendt.

Hvis blot du har en fast indkomst, er myndig og har en dansk bopæl, så kan du købe din kommende MacBook på afbetaling. Derfor er der også mange, der udnytter denne mulighed, hvis de skal købe en bærbar PC. Har du selv brug for en ny PC, men har du ikke de nødvendige midler, så er det en oplagt løsning.

Se også vores guides om iPhones og iPads.

             Køb MacBook på kredit »