Skousen afbetaling

Skousen afbetaling

Skousen er én af landets største forhandlere af hvidevarer, køkkenudstyr m.v. De forhandler produkter fra de fleste producenter af ovenstående produkter. Det inkluderer blandt andet Miele, Siemens, KitchenAid, LG og Moccamaster. Det er dog blot et udpluk af de utallige producenter, du finder hos Skousen.


Det kan du købe hos Skousen

Som angivet herover, så finder du et stort udvalg af bl.a. hvidevarer, køkkenudstyr og husholdningsprodukter hos Skousen. Deres udvalg er bredt og byder på alt fra dampstationer og symaskiner til køleskabe og ovne. De har solgt hvidevarer siden 1957, hvorfor de har mere end 60 års erfaring med denne type produkter.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Skousen

Muligheder for afbetaling hos Skousen

HvidevarerDer er flere muligheder for kredit og finansiering hos Skousen. Der er dog særligt én mulighed, der er et kig værd. De udbyder nemlig en såkaldt 0-0-0-finansiering, hvor du kan indgå en finansieringsløsning til 0 kroner i oprettelse, 0 kroner i renter og 0 kroner i gebyrer. Derfor er kreditaftalens ÅOP på blot 0,0 %.

Hvordan fungerer det?

Kreditaftalen giver mulighed for en fleksibel afvikling. I samarbejde med butikken kan du vælge en løbetid på enten 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 måneder. Det er dog et krav, at den månedlige ydelse minimum skal være pålydende 99 kr. Endvidere er det også et krav for etablering af kreditaftalen, at lånebeløbet er min 2.000 kr.

I den anden ende er der dog ikke nogen begrænsning. Skousen har nemlig ikke et fast loft på lånebeløbet. Du skal desuden indvillige i at betalingen foregår via Betalingsservice. Dette er en kreditaftale, der både kan søges om via deres webside og i deres mange varehuse. De fleste vælger dog den førstnævnte løsning.

Bliv forhåndsgodkendt på nettet

Det er kun muligt at bruge kreditten i de fysiske butikker. Du kan dog blive forhåndsgodkendt til lånet, så du ikke skal bøvle med det i butikken. Det er nemlig muligt at ansøge om et lån med en løbetid på enten 10 eller 20 måneder, før du handler. Ved at gøre dette, så er du sikret, at du kan få finansieret de ønskede varer.

Du modtager svar på din ansøgning på mail. Den valgte Skousen-butik modtager også en besked om din forhåndsgodkendelse. Vil du have længere løbetid end 20 måneder, så skal du ansøge om lånet i en Skousen-butik. Processen til forhåndsgodkendelse af lånet er relativt simpelt. Det foregår gennem følgende trin:

  1. Udfyld og send din ansøgning. Du finder et direkte link på Skousens hjemmeside
  2. Besøg den nærmeste Skousen-butik og aftal dit varekøb
  3. Underskriv dernæst din låneaftale med NemID
  4. Hernæst bliver lånet udbetalt til den valgte Skousen-butik
  5. Når pengene er modtaget, så kan du afhente eller få leveret dine varer

Sådan kan du kontakte Skousen

Hvis du ønsker at kontakte Skousen, så har du mange muligheder. Du kan kontakte deres kundeservice via chat, e-mail og telefon. Ønsker du at kontakte dem via telefon, så skal det ske på tlf. 70 111 000. Du kan også sende dem en mail på kontakt@skousen.dk. De er. klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra kl. 08:00 til 22:00.

Rettigheder: Skousen