Klarna butikker

Klarna butikker

Her kan du handle med Klarna:


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Klarna

Klarna er i bund og grund et betalingsmiddel, som man kan gøre brug af, hvis man gerne vil udskyde betalingen, hvad enten man har købt tøj, sko, møbler eller noget helt fjerde. I skrivende stund er Klarna den næstmest anvendte afbetalingsløsning. Klarna vil helt naturligt være en af de virksomheder, man kommer til at tænke på, når man overvejer at købe noget på afbetaling. Det hænger helt naturligt sammen med, at det er en troværdig og populær udbyder, som ikke kun har fundet vej til svenskernes, men også danskernes hjerter.

På denne side vil du blive introduceret for svenske Klarna. I den forbindelse vil du blive præsenteret for en lang række digitale butikker, altså webshops, som accepterer afbetaling. Efter denne præsentation vil vi gennemgå de mest nævneværdige fordele og ulemper, ligesom du vil blive guidet i at oprette en konto. Er du nysgerrig? Så læs hele guiden og tag evt. noter undervejs.

Hvad er Klarna?

Klarna – med virksomhedsnavnet Klarna AB – er en svensk virksomhed, som gør sig i professionelle og gennemskuelige betalingsløsninger. Virksomheden har eksisteret siden 2005 og har i dag hovedkontor i Stockholm, Sverige, hvor Sebastian Siemiatkowski sidder som administrerende direktør. Klarna blev for omkring 15 år siden grundlagt af tre kreative og dedikerede iværksættere med navnene Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth og Victor Jacobsson.

I dag er Klarna ude i rigtig mange lande verden over, hvilket ikke blot indbefatter Danmark og Sverige. Klarna er også en forholdsvis kendt udbyder i USA, Polen, Belgien, Italien og mange andre lande. Her kan man derfor med rette tale om en international succesvirksomhed. De er fortsat størst i deres hjemland, Sverige, men har også godt fat på det tyske, finske, norske og danske marked. I øjeblikket oplever vi, at flere og flere danske webshops hopper med på bølgen med at tilbyde afbetaling. Her bliver Klarna ofte valgt til fordel for andre udbydere.

I forbindelse med vores research undersøgte vi, hvad Klarna har opnået siden grundlæggelsen tilbage i 2005. Vi kunne herudfra konkludere, at det er lykkedes virksomheden at komme ud på 14 markeder, beskæftige over 2.000 medarbejdere, servicere mere end 60 millioner forbrugere og tage sig af omkring 100.000 butikker. Det er intet mindre end imponerende. Klarna har dog ikke valgt at hvile på laurbærene. De vækster fortsat på livet løs og er lige nu på vej ind på endnu flere markeder.

Klarna AB er som bekendt ikke en dansk virksomhed. Det har dog ikke den store betydning, at virksomheden ikke er dansk, da virksomheden er registreret hos Finanstilsynet for tværfaglige operationer. Det betyder, at der føres opsyn med, at virksomheden drives ansvarligt og bæredygtigt. Klarna fortæller dig mere om deres selskabsledelse og værdier på deres hjemmeside. Du kan besøge dem på klarna.com, hvis du er nysgerrig. I næste afsnit anbefaler vi en række konkrete butikker med Klarna som betalingsmiddel.

Online handel

Klarna butikker – Shop ting på afbetaling

Klarna butikker er en betegnelse for alle de danske butikker, som tilbyder afbetaling via den svenske tjeneste. Dem er der efterhånden ret mange af, selvom nogle butikker insisterer på at lade kunderne betale med betalingskort og ikke andet. Er din konto lige så stille ved at gå i nul, men står du i en situation, hvor du godt kunne bruge et par nye sko, et nyt fjernsyn eller en ny sending kosttilskud, så kan du overveje at foretage et online køb gennem afbetaling. På den måde slipper du for at betale med det samme.

Ting er en bred og udefinerbar betegnelse, hvorfor du af gode grunde gerne vil vide, hvad du rent faktisk kan købe på afbetaling. Du ved nok allerede, at man kan købe elektronik, herunder mobiler og computere samt møbler på afbetaling, men hvad så med tøj, mad, kosttilskud og andre fornødenheder? Disse ting kan du også finansiere i samarbejde med Klarna. I første omgang skal du lige finde ud af, hvilke webshops der tilbyder denne fordelagtige betalingsmetode. Her byder vi gerne ind med vores viden; vi har nemlig kendskab til nogle af de førende butikker. Klarna butikkerne sidder klar til at modtage din ordre, så hvad venter du på? Du kan handle døgnet rundt. Her på siden nøjes vi med at henvise til danske webshops, selvom der også findes en lang række udenlandske webshops, der er værd at handle på. Tænk dig i hvert fald om en ekstra gang, inden du kaster dig over en billig bærbar på afbetaling, hvis forhandleren er udenlandsk.

             Betal med Klarna »              

Tøj og sko

I disse år bliver der handlet rigtig meget tøj og sko på nettet. En del af disse varer bliver finansieret via afbetaling. Klarna kan også hjælpe dig, som ønsker at udskyde din betaling, når du køber nye kjoler, strømper eller jakkesætsbukser til garderoben. Da efterspørgslen på tøj og mode er stor, er der selvfølgelig også mange forhandlere. Klarna har gennem årene indgået samarbejdsaftaler med en lang række internetbaserede tøjbutikker, hvilket gør, at du helt trygt og let kan shoppe tøj på afbetaling.

Klarna samarbejder ikke kun med forhandlere af børnetøj, men også med forhandlere af kvindetøj og herretøj. Derved kan man købe tøj til hele familien uden at skulle svinge kreditkortet. Nedenfor nævner vi tre tøjbutikker, som samarbejder med Klarna og derfor kan tilbyde afbetaling:

 • BON’A PARTE
 • Spartoo
 • Babyshop

TV

Mangler du penge til det ønskede fjernsyn? I så fald kan du med god samvittighed vælge en afbetalingsløsning, som passer til din økonomi. Umiddelbart efter du har lagt en ordre, vil den pågældende butik pakke og sende dit nyerhvervede fjernsyn, så du kan tage det i brug få dage efter. Selve betalingen kan du vente et par uger med, hvorfor du i princippet ikke behøver at have en eneste krone på kontoen på købstidspunktet.

Da et moderne fjernsyn kan koste mange penge, er det rart med en hjælpende hånd rent økonomisk. Denne hjælpende hånd kan for eksempel komme fra Klarna, som har gjort mange drømme til virkelighed siden 2005. Du kan erhverve det ønskede TV her:

 • Coolshop
 • Dustin
 • Merlin

Find flere butikker her.

Rideudstyr

Flere af de repræsenterede forhandlere har specialiseret sig i at sælge hobbyudstyr, herunder rideudstyr. Er du netop på udkig efter nyt rideudstyr, så kan du overveje at købe det på faktura, så betalingen ikke behøver at falde nu og her. Du er sikkert allerede bekendt med op til flere forhandlere af rideudstyr, men hvis disse ikke tager imod afbetaling, så vil du nok gerne vide, hvem der så gør. Dette fortæller vi dig gerne, så du kan få råd til det ønskede rideudstyr. Man må jo aldrig gå ned på udstyr som dedikeret hesterytter.

Lige nu kan vi anbefale at lægge vejen forbi disse online forhandlere:

 • HERI Rideudstyr
 • TIKA Rideudstyr
 • Hööks Hestesport

Møbler

En anden meget populær kategori inden for afbetaling er møbler. Skal din gamle sofa skiftes ud, eller mangler du møbler til dit nye hjem, så kan du købe dem på afbetaling og dermed skabe luft i budgettet. I tidernes løb er der blevet handlet møbler for rigtig mange millioner kroner via Klarna og andre tilsvarende løsninger. En af fordelene ved at købe møbler på nettet er, at det er muligt at udskyde betalingen. Dette vil antageligvis behage dig, som ikke lige har finanserne til at købe en sofa eller en seng kontant. Vi kan anbefale følgende digitale møbelbutikker:

 • ROOM21
 • Unoliving
 • Bovento

Find flere butikker her.

Kosttilskud

Klarna samarbejder selvfølgelig også med en række forhandlere af træningstøj og kosttilskud. I takt med at danskerne bruger mere og mere tid på træning, bliver der også solgt mere kosttilskud end førhen. Det er dog ikke altid, at budgettet kan følge med, hvorfor det er belejligt, at man kan købe kosttilskud, herunder proteinpulver og vitaminpiller, på afbetaling. Du kan i første omgang undersøge, om din foretrukne forhandler tilbyder afbetaling via Klarna. Er det ikke tilfældet, så bør du klikke dig forbi nedenstående forhandlere:

 • Bodyoutlet
 • Mecindo
 • XXL

Par shopper online

             Betal med Klarna »              

Betal med Klarna – Sådan fungerer det

Betal med Klarna – hvor og hvordan?

Øverst på denne side finder du en stor oversigt over butikker, som samarbejder med Klarna. Her finder du derved svar på, hvor du kan betale med Klarna. Derfor kan vi nu gå videre til næste relevante spørgsmål; hvordan fungerer betalingen med Klarna? Mange har stillet dette spørgsmål, hvorfor vi finder det relevant at komme med en dybere introduktion.

Nedenfor vil du trin-for-trin blive guidet til at betale via Klarna:

 1. Besøg en af de repræsenterede butikker (se vores oversigt)
 2. Dyk ned i udvalget og læg de ønskede varer i din indkøbskurv
 3. Indtast dine leveringsoplysninger og fortsæt til betalingen
 4. Vælg Klarna Faktura eller Klarna Konto (vi forklarer forskellen senere i guiden)
 5. Læn dig tilbage og vent på dine varer

Ovenfor bliver du gjort bekendt med, at Klarna tilbyder to forskellige betalingsformer bestående af henholdsvis Klarna Faktura og Klarna Konto. Spørgsmålet er så bare, hvad forskellen er på disse former for afbetaling. Det vil vi gerne fortælle dig lidt om.

Klarna Konto 

 • Du får varerne med det samme
 • Du kan dele betalingen op over 24 måneder (fra 89 kr. om måneden)
 • Du betaler 0 kr. i oprettelse
 • Du kan til enhver tid indfri din gæld
 • Alle dine ordrer samles på én konto (det giver et godt overblik)

Klarna Faktura

 • Du får varerne med det samme
 • Du får 14 dages betalingstid (betalingen skal falde inden for denne periode)
 • Du betaler omkring 29 kr. i oprettelse (kan variere fra butik til butik)
 • Din gæld skal indfries inden 14 dage
 • Du kan downloade dine fakturaer på klarna.dk (via dit personlige login)

Der er både fordele og ulemper ved de to afbetalingsløsninger. Gør dig derfor nogle overvejelser om, hvilken af dem der indfrier flest af dine ønsker og behov. Det er lidt af en smagssag.

Split den op = Du kan handle fra flere webshops og få én samlet faktura (betalingen kan deles op over for eksempel 6, 12 eller 24 måneder.

Køb nu, betal i X = Du kan udsætte betalingen helt rentefrit (du modtager en faktura i slutningen af måneden med en kort betalingsfrist.

Har du flere spørgsmål til noget af ovenstående, skal du ikke tøve med at skrive.

Opret Klarna Konto på under ét minut

Ønsker du at oprette en afbetalingskonto gennem Klarna, så kan du ånde lettet op ved tanken om, at det er let som en leg. Som forbruger skal du ikke oprette dig direkte gennem Klarna, men derimod gennem en butik, som vil sørge for at give dine oplysninger videre. I første omgang skal du derfor undersøge, hvem der tilbyder afbetaling i samarbejde med Klarna. Her henviser vi endnu engang til vores fine oversigt, som bliver opdateret hver eneste dag.

For at oprette en konto skal du lægge nogle varer i din digitale indkøbskurv, fortsætte til betaling og vælge Klarna Konto. Herefter vil du blive bedt om at indtaste dit personnummer pålydende xxxxxx-xxxx (din fødselsdato efterfulgt af fire cifre – altså i alt ti cifre). Skulle du mod forventning have glemt dit personnummer, kan du finde det på dit sygesikringskort. Læs mere om det her.

Du skal indtaste dit personnummer af følgende grunde:

 • Du skal bekræfte din identitet
 • Forhandleren har mulighed for at foretage en overordnet kreditvurdering

Står du i RKI eller Debitor Registret, kan du muligvis ikke blive godkendt. Klarna kigger ikke kun på, om du står i et eller flere skyldnerregistre. De undersøger også, om du har en tidligere ubetalt ordre hos dem. Skulle din kontooprettelse mod forventning blive afvist, kan du i stedet betale med betalingskort eller bankoverførsel, alt efter hvad butikken tilbyder.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Umiddelbart efter du har oprettet din Klarna Konto, kan du logge ind via klarna.com, hvor du bliver bedt om at indtaste e-mailadresse og personnummer. Du kan i den anledning vælge at huske dine loginoplysninger, så du slipper for at skrive dem hver gang.

Fordele og ulemper ved Klarna afbetaling

Klarna afbetaling er på mange måder en fordelagtig løsning. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der også er en række ulemper ved betalingsmetoden. Du kan evt. sammenligne disse med, hvilke fordele og ulemper der er ved andre betalingsløsninger, så du lettere kan træffe en beslutning. Du kan jo lige så godt vælge den udbyder, som tilbyder det bedste produkt, når man kigger på gebyrer, renter, fleksibilitet m.v.

Fordele

 • Du får varerne med det samme (trods udskydelse af betalingen)
 • Du kan nøjes med at afbetale 1/24 af beløbet om måneden (dog mindst 89 kr.)
 • Du får samlet alle dine fakturaer (få adgang via dit login)
 • Du slipper for at angive dine betalingsoplysninger
 • Det er nemt (du behøver kun at oplyse dit personnummer ved oprettelse)
 • Du betaler aldrig for forkerte eller defekte varer
 • Du har 14 dages fortrydelsesret (vi henviser til den gældende forbrugerlovgivning)
 • Du er sikret god service (kundeservice holder åbent 24/7)

Ulemper

 • Du må ikke stå i et dansk skyldnerregister
 • Den årlige rente er høj
 • Du skal betale et mindre oprettelsesgebyr (ved valg af fakturabetaling)
 • Du kan kun handle hos webshops

Vi holder dig opdateret med nye Klarna webshops

Digitalafbetaling.dk og hele teamet bag denne side kan varmt anbefale vores læsere og brugere at handle med Klarna, som tilbyder et nemt, sikkert og gennemskueligt afbetalingsprodukt. Fælles for alle de butikker vi henviser til på denne side er, at de har valgt at indgå et samarbejde med Klarna, hvilket giver dig mulighed for at shoppe stort set alt mellem himmel og jord på afbetaling.

Klarna blander sig ikke i, hvad du køber, hvorfor du frit kan bestemme, om du vil købe en romaskine, et fjernsyn, en eltandbørste eller noget helt tredje. Afbetaling er muligt i forbindelse med både store og små handler. Typisk kan man købe varer for op til 10-15.000 kr. på afbetaling.

Her på siden vil vi ikke kun introducere dig for fordele og ulemper. Vi vil også gerne holde dig opdateret med, hvilke danske butikker der tilbyder afbetaling. Da de internetbaserede butikker jævnligt skifter ud i deres betalingsmetoder, kan det være svært at danne sig et billede af, hvor man kan betale med Klarna. Dét er en af grundene til, at vi har udviklet denne tjeneste. Mangler din foretrukne butik på listen over butikker, kan du jo foreslå dem at indgå et samarbejde med Klarna. Det skader i hvert fald ikke at foreslå det.

Chat

Klarna kontakt

Klarna yder en service ud over det sædvanlige. De er nemlig tilgængelige på livechatten 24/7. Det betyder, at du kan få hjælp døgnet rundt, uanset hvilken udfordring du står med. Du kan for eksempel skrive til kundeservice, hvis du har problemer med at oprette en konto, eller hvis du ikke kan gennemskue, hvordan du indfrier din gæld før tid.

Du kommer i kontakt med firmaet ved at skrive på e-mail eller give dem et kald:

E-mail: kunde@klarna.dk

Telefon: 69918881

             Betal med Klarna »