Julegaver på afbetaling

Julegaver på afbetaling

For langt de fleste er julen en travl og hektisk højtid. For mange er julen også en meget dyr affære, hvor særligt julegaveindkøbet kan tage hårdt på økonomien. Har du svært ved at få råd til alle dine julegaver, kan du med fordel overveje at købe julegaver på afbetaling.

December er en dyr måned for de allerfleste. I julemåneden er der nemlig rigtig mange ting at bruge penge på, og det kan i særdeleshed være svært at finde det økonomiske råderum til at købe julegaver. I disse år findes der dog rigtig mange butikker – både fysiske og på nettet – der tilbyder deres kunder at købe varer på afbetaling. Du kan blandt andet finde en masse webshops øverst på siden her. At købe julegaver på afbetaling kan være en god hjælp til at få det hele til at hænge sammen i julemåneden, så du ikke behøver at tømme lommerne, når du skal på juleindkøb.


Er det muligt at købe julegaver på afbetaling trods RKI?

Flotte julegaverStår du i den situation, at du er havnet i RKI, undrer du dig måske over, hvorvidt du stadig kan købe julegaver på afbetaling på trods af RKI. Det er meget forskelligt fra forhandler til forhandler, hvorvidt du vil få lov til at foretage køb på afbetaling, når du er i RKI. Imens nogle forhandlere stadig vil tilbyde dig muligheden for en afbetalingsordning, kan der være andre forhandlere, der har regler imod dette.

Er du i RKI, er det derfor altid en god idé at tjekke op på, hvilken aftale din forhandler kan tilbyde dig. Det kan forventes, at mange forhandlere måske vil opfodre dig til at få din privatøkonomi på rette spor, før du kan få lov til at indgå en afbetalingsaftale.

Hvad skal man være opmærksom på i forhold til afbetaling?

Der er en række specifikke ting, du skal overveje og være opmærksom på, når du indgår en aftale om afbetaling. Ved at stille en række spørgsmål til dig selv, kan du få et bedre overblik over hvilken slags aftale, du skal indgå i. Her er to af de vigtigste spørgsmål:

    • Hvor meget vil jeg betale? Det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at betale ad gangen. Husk altid på at større beløbet, jo hurtigere er julegaverne betalt tilbage.
    • Henover hvor lang tid skal afbetalingen finde sted? Det kan oftest være en fordel at betale tilbage hurtigt, men det er vigtigt, at du betaler efter, hvad din økonomi tillader. Jo længere tid afbetalingen strækker sig over, desto højere omkostninger.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Nyd julen ved at gøre brug af afbetaling

Julen er for alle, og alle skal have lov til at holde jul. Men julen koster ofte også mange penge. Der er dog ingen grund til, at hele din økonomi skal ruineres på en enkelt måned. Har du svært ved at finde plads til alle julegaverne i dit budget, kan en afdragsløsning vise sig at være det rigtige for dig. Køb derfor årets julegaver på afbetaling hos en af de mange forhandlere ovenfor, som gør det nemt for dig.