Bilka afbetaling

Bilka afbetaling

Bilka er én af landets førende kæder af lavprisvarehuse. Det er en status, de har brystet sig af siden åbningen af det første lavprisvarehus i Tilst ved Aarhus i 1970. I dag omfatter kæden dog mere end det ene varehus. I dag er der nemlig hele 18 lavprisvarehuse og et A-Z varehus fordelt over hele Danmark under Bilka-navnet.


Endvidere er deres forretning ikke længere begrænset til fysiske varehuse. Det er også ét af de største, mest velkendte online-supermarkeder. På deres webshop forhandler de mange tusinde produkter, der tilmed er fordelt i næsten lige så mange produktkategorier. Det tæller alt fra spiritus og dyrefoder til hårde hvidevarer.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Bilka

Hvilke produkter omfatter Bilkas sortiment?

ShoppingcenterDet er svært at beskrive Bilkas sortiment. Den bedste måde at beskrive det på er, at de har alt. Der er dog en vis forskel mellem udvalget hos deres fysiske varehuse og webshop. Du kan finde mange produkter på deres webshop, som du ikke kan finde i deres varehuse. Derfor har de et markant større udvalg på deres webshop.

Du kan sagtens købe en MacBook eller iPad hos Bilka, men du kan også finde din nye cykel. Dertil har de også en stor sektion med hvidevarer og byggematerialer. Det understreger blot førnævnte postulat om, at det kun er få produkter, du ikke finder på Bilkas webshop. Det gør det til meget andet end et online-supermarked.

Hvilke finansieringsmuligheder tilbyder Bilka?

Hos Bilka tilbyder de et Ekspres lån i samarbejde med Express Bank. Det er en simpel løsning til finansiering af dit næste køb. Du kan ydes en kredit på mellem 1.500 kr. og 100.000 kr. Du kan derfor dele din betaling op i mindre bidder, så du betaler en fast ydelse hver måned. Det er dog ikke helt uden omkostninger.

Du kan opdele betalingen over 12 til 72 måneder. Uanset længden af din kreditaftale, vil den have en variabel debitorrente på 11,7 %. Du skal ikke betale et oprettelsesgebyr, men der skal dog betales et månedligt gebyr på 35 kr. Det er en forudsætning, at der betales via automatisk kortbetaling – ellers opkræves flere gebyrer.

Sådan ansøger du om finansiering hos Bilka

Det er nemt at ansøge om finansiering af dit køb hos Bilka. Ud for hver vare kan du se, hvad det vil koste pr. måned at finansiere den givne vare. Under betalingsprocessen skal du vælge ”Finansiering via Express Bank”, hvorefter du sendes videre. Skal du ansøge om en kreditaftale, skal du derfor blot følge nedenstående trin:

  1. Du skal selvfølgelig have dit NemID klar
  2. Læg den eller de vare i kurven, du vil købe og gå til kassen
  3. Ved kassen skal du vælge ”Finansiering via Express Bank” under betalingsmetode
  4. Dernæst skal du vælge den finansieringstype du ønsker
  5. Underskriv din kreditaftale med NemID, når du har læst den igennem
  6. Bilka modtager automatisk en besked om din låneansøgning
  7. Den eller de bestilte varer leveres som aftalt

Der er selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale. Det er lovpligtigt, hvorfor det selvfølgelig også overholdes af både Express Bank og Bilka.

OBS: Bilka sælger ikke dagligvarer på kredit.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Bilka?

Vil du gerne i kontakt med Bilka? I så fald har du flere muligheder. Du kan enten kontakte dem via chat, mail eller telefon. Deres kundeservice har lange åbningstider, hvorfor de også har åbent, når det passer dig. Deres kundeservice er åbent alle ugens dage fra kl. 08.00 til 22.00.

Både e-mail og live-chat foregår via deres hjemmeside. Ønsker du i stedet at ringe til Bilkas kundeservice, så skal det ske på tlf. 89 30 30 00. For at gøre det nemmere for dig selv, så bør du have dit ordrenummer klar, hvis henvendelsen drejer sig om en ordre.

Rettigheder: M2 Film