Massagestol på afbetaling

Massagestol på afbetaling

Hvis du døjer med ondt i hovedet, rygsmerter, hold i nakken eller måske dårligt blodomløb, så kan en massagestol muligvis være en udmærket løsning for dig. Selvom massagestole kan virke store og kluntede, så giver de også bare en form for komfort, der kan være svær at slå. Du kan naturligvis købe en massagestol på afbetaling og få den komfort uden at give afkald på din økonomiske fleksibilitet.

Massagestole er nemlig ikke billige. Derfor er det de færreste, der går ud og køber stolen og betaler for den kontant på stedet. Mange vælger i stedet at benytte sig af muligheden for at købe en massagestol på kredit og dermed dele betalingen op i mindre bidder henover tid.

Så får man leveret sin nye massagestol med det samme, selvom man først skal betale på et senere tidspunkt. Dermed kan man med det samme nyde godt af de fordele, som en massagestol byder på. Det tæller forhåbentligt lindrede smerter, bedre blodomløb og øget komfort, når du sidder foran fjernsynet, eller hvor din massagestol ellers kommer til at stå.

Køb massagestol på afbetaling

Hvad koster en massagestol på afbetaling?

Det kan være svært at sige, hvad det koster at købe en massagestol på afbetaling. Det afhænger nemlig af en lang række forskellige ting. Både spiller den kontante pris på massagestolen en rolle, men det kan også afhænge af, hvor god en kreditvurdering du kan opnå, hvor du køber din massagestol og meget mere.

En massagestol kan koste alt mellem et par tusinde kroner og op mod 20.000 kroner eller derover. Det afhænger af alt fra valg af mærke, funktioner, kvalitet og så videre. Men der er altså ingen tvivl om, at det ofte er en dyr investering, som de færreste har råd til at foretage kontant.

Derfor er det heller ikke unormalt at købe en massagestol på afbetaling. Ofte kan man være heldig at få en rentefri aftale – og måske endda gebyrfri. Kan man dette, så er selve omkostningerne ved at købe på afbetaling skruet helt i bund.

Disse mærker bør du kigge nærmere på:

Er massagestole pengene værd?

Køb massagestol og få levering i dag men betal først senere med afbetalingMange er skeptiske over for massagestole, for er de virkelig den høje pris værd? Det er naturligvis en meget individuel vurdering. Hvis man er meget æstetisk anlagt, eller hvis man bor i et hjem, hvor æstetikken er vigtig, så er en massagestol næppe det rette valg.

Men omvendt kan en massagestol virkelig være fantastisk, hvis man døjer med hovedpine, spændinger i kroppen eller dårligt blodomløb. En massagestol er ikke nødvendigvis bedre, end hvis man fik massage fra en anden person, men fordelen ved stolen er naturligvis, at den ikke skal overtales til at gøre det.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en massagestol er pengene værd, så overvej at finde et sted, hvor du kan prøve en. Det kan eksempelvis være i et showroom, i et indkøbscenter eller hos en bekendt, der har en stol, du må prøve. Hvis du synes det er rart, vil du sandsynligvis sætte pris på at have den derhjemme.

Og du kan naturligvis altid købe en massagestol på afbetaling hos udvalgte forhandlere på internettet.

Der er mange online forhandlere af massagestole

Apropos online forhandlere af massagestole, så kan vi fortælle, at der er rigeligt at vælge imellem. Langt størstedelen af dem tilbyder også muligheden for, at man kan købe deres massagestole på kredit. Dermed får man muligheden for at udskyde betalingen, selvom man får leveret stolen lige nu og her.

Det høje antal af forhandlere, der tilbyder denne mulighed, er ikke tilfældigt. Det skyldes naturligvis, at massagestole er en stor investering, og forhandlerne er godt klar over, at det kan hjælpe mange af deres kunder, hvis de får mulighed for at dele betalingen op.

Samtidig er der i dag kreditudbydere, der gør det utrolig nemt for online forhandlere at implementere disse afbetalingsløsninger på deres webshop. Det gælder bl.a. udbydere som Klarna og Qliro. Det er således en win-win situation, som både gavner dig som kunde såvel som de mange online forhandlere af massagestole.

Investér i en bedre psyke og fysik med en massagestol

En massagestol er mere end bare en lænestol. Det er en investering i dit fysiske og psykiske helbred. Den hjælper til at blødgøre dine muskler, lindre smerter, sætter gang i blodcirkulationen, fremmer musklernes og kroppens restitution efter træning og meget mere.

Alt dette kan være med til at hjælpe dig på vej mod et bedre helbred – samtidig med, at du får en stol, som du sidder godt i. For mange er disse helbredsmæssige fordele nok til, at de kan se ud over det kluntede design og den ikke optimale æstetik, som massagestole trods alt døjer med.

Skal du investere i en bedre psyke og fysik? Så kan vi kun anbefale, at du undersøger mulighederne for at købe en massagestol på afbetaling hos en af de anbefalede forhandlere allerede i dag. Så modtager du din stol hurtigst muligt, selvom du først skal betale på et senere tidspunkt.

Køb massagestol på afbetaling

Du kan altid videresælge stolen, hvis du ønsker det

Er du i tvivl om, hvorvidt du kommer til at blive glad for din massagestol? Eller hvorvidt du kommer til at beholde den længe nok til, at det giver mening at investere i en så dyr stol – på trods af de helbredsmæssige effekter? Så er der ingen grund til bekymring.

Du kan nemlig altid videresælge din massagestol på Facebook Marketplace, Den Blå Avis (DBA), Gul og Gratis eller lignende. Massagestole er så populære, at det ikke burde være et problem at komme af med stolen, hvis du en dag skulle ønske at skifte den ud med noget andet.

På de fleste af disse salgsplatforme er det gratis at oprette en salgsannonce, og du kan således relativt hurtigt og enkelt få sat din massagestol til salg. Hvis du tager et kig på DBA, Gul og Gratis eller lignende vil du også se, at massagestolene sælges til en relativ høj pris. Det indikerer, at du kan forvente en høj gensalgsværdi og dermed et lavt værditab, hvis du vælger at investere i en massagestol.

Tag et kig øverst på siden og bliv henvist til nogle af de bedste online forhandlere i Danmark, der tilbyder massagestole på afbetaling.