Sparxpres

Sparxpres


Overvejer du at købe ting på afbetaling? Så er du givetvis stødt på Sparxpres. Det er en af de efterhånden mange kreditudbydere, som gør det muligt for danske webshops at tilbyde deres kunder at købe produkter på kredit.

Her på siden kigger vi nærmere på Sparxpres og det, som de kan tilbyde dig, når du ønsker at finansiere et køb. Du bliver introduceret til alle de gode ting og de knap så gode ting, ligesom vi også opsummerer kreditudbyderens anmeldelser på Trustpilot.

Før vi når så langt, har vi i nedenstående oversigt samlet et udvalg af Sparxpres butikker, hvor du har mulighed for at betale med Sparxpres. Du kan klikke dig direkte videre til de enkelte webshops og dermed komme i gang med at købe på afbetaling med det samme.

Hvem er Sparxpress?

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank A/S og har eksisteret siden 1992. Denne del af forretningen tilbyder diverse gavekort- og finansieringsløsninger til webshops og butikker. Det er typisk disse løsninger, som du støder på som kunde, når du ønsker at købe varer på afbetaling fra en af de mange Sparxpres butikker.

Vælger du at betale med Sparxpres, når du handler i enten fysiske butikker eller online webshops, så sørger Sparxpres for at betale for varen, som du køber. Til gengæld skal du fremadrettet afbetale et månedligt beløb direkte til Sparxpres, indtil prisen på varen er tilbagebetalt efter den aftale, som du har indgået med Sparxpres.

For webshoppen er det en oplagt måde at få flere kunder i butikken på, og de får deres penge med det samme. For Sparxpres er det en måde at tjene penge på. Og for dig er det en måde at opnå større økonomisk fleksibilitet, så du kan købe lige præcis de ting, som du går og har brug for eller drømmer om. Det er i den grad en løsning, hvor alle parter vinder.

Sådan kommer du i kontakt med udbyderen

Har du købt noget på afbetaling gennem Sparxpres, eller har du af andre årsager brug for at komme i kontakt med kreditudbyderen? Så kan du besøge deres hjemmeside. Her kan du finde de nødvendige oplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Inden du kontakter dem direkte, kan du tage et kig på deres ofte stillede spørgsmål. Her svarer Sparxpres på nogle af de spørgsmål, som de oftest modtager, og dermed er sandsynligheden også relativ stor for, at du kan finde svar på det, du er i tvivl om.

Vær dog opmærksom på, at svarene på de ofte stillede spørgsmål er mere generelle. Hvis du har et meget specifikt spørgsmål, der er unikt til dit forhold med Sparxpres, vil du have størst held med at kontakte dem direkte via en af førnævnte metoder.

Fordelen ved, at Sparxpres er en dansk virksomhed med et dansk moderselskab er, at de er nemmere at komme i kontakt med, end nogle af de øvrige kreditudbydere kan være.

Sparxpres butikker: Mulighederne er mange

Som du kan se i oversigten længere oppe på siden her, så er der et ganske fornuftigt udvalg af Sparxpres butikker. En stor del af dem, som vi henviser til, er webshops, men du vil også af og til støde på fysiske butikker, der giver mulighed for at betale med Sparxpres.

Fordelen ved det store udvalg af butikker, hvad end det så er online eller offline, er naturligvis, at du har adgang til en bred vifte af produkter på afbetaling. Det vil sige, at ligegyldigt om du er på udkig efter hvidevarer, elektronik, møbler, tøj eller noget helt andet, så kan du betale med Sparxpres.

Det åbner op for en masse muligheder og ikke mindst muligheden for et mere fleksibelt økonomisk råderum. Især det sidste kan være guld værd, hvis du ikke mener, at du har pengene til at betale for en eller flere varer lige nu og her – men du ikke ønsker at udsætte selve købet. Med Sparxpres får du nemlig muligheden for at købe og modtage dine varer nu, selvom du først betaler på et senere tidspunkt.

Betal med Sparxpres – Så nemt er det

Der er altså rig mulighed for at betale med Sparxpres. Men hvordan gør man? Ja, det kan godt virke lidt kompliceret, hvis ikke man før har prøvet at købe varer på kredit eller afbetaling. Heldigvis er det slet ikke så svært som det lyder, og det går ovenikøbet ganske hurtigt.

Er du i tvivl om, hvordan du betaler med Sparxpres? Så følg nedenstående trin-for-trin guide, som gerne skulle lede dig sikkert i mål:

 1. Find en webshop i oversigten over Sparxpres butikker
 2. Find den eller de varer, som du ønsker at købe
 3. Læg varerne i kurven og gå videre til betaling
 4. Udfyld alle de nødvendige informationer
 5. Vælg Sparxpres som betalingsmiddel i stedet for et betalingskort
 6. Udfyld de nødvendige informationer og modtag svar på din ansøgning
 7. Underskriv med NemID
 8. Modtag dine varer

Det behøver ikke at tage meget længere tid, end hvis du betaler med et helt almindeligt betalingskort. Til gengæld får du muligheden for udskyde betalingen af din bestilling, selvom du kan modtage varerne lige nu og her.

Det bliver simpelthen ikke nemmere at betale med Sparxpres.

Hold styr på din gæld og andre forhold via Mit Sparxpres

En af fordelene ved at benytte sig af Sparxpres som kreditudbyder er, at du kan følge den aktuelle status på din gæld og andre vigtige ting direkte via platformen Mit Sparxpres. Her logger du ind med NemID – præcis ligesom du kender det fra din e-Boks og din netbank.

Platformen giver dig et overblik over dit forhold til Sparxpres som kunde. Det betyder, at du kan se indbetalinger, udbetalinger, afgive fuldmagt, anmode om tidlig indfrielse af din finansieringsaftale og meget mere.

Det gør det dejligt nemt at være kunde hos Sparxpres, da man ikke behøver at være i telefonisk eller skriftlig kontakt med en medarbejder for at få klaret relativt simple opgaver.

Hvorfor vælge denne kreditudbyder?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge Sparxpres som kreditudbyder. Vi har udvalgt nogle enkelte af de fordele, som vi sætter størst pris på. Så kan du selv vurdere, om det også er noget, som du lægger vægt på eller ej:

 1. Sparxpres er danskejet

Der er efterhånden rigtig mange kreditudbydere i Danmark, der ikke er danskejede. De er muligvis til stede i Danmark, men de er ofte ejet af et større internationalt selskab. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men der er nu noget rart ved at vide, at Sparxpres er en del af den danske bank Spar Nord Bank A/S.

 1. Adgang til en brugervenlig portal

Som nævnt tidligere får du som kunde hos Sparxpres adgang til Mit Sparxpres. Det er en brugervenlig platform, hvor du kan følge med i alle de vigtigste informationer om dit forhold til kreditudbyderen. Samtidig kan du udføre diverse handlinger, som hos andre udbydere kan være besværligt og tidskrævende.

 1. Fornuftigt omkostningsniveau

Ofte er det ganske billigt at betale med Sparxpres. Nogle gange kan du være heldig at få finansiering helt gratis. Det vil sige uden oprettelsesgebyr, uden rente og uden løbende gebyrer. Det er desværre ikke altid, at det er tilfældet, men helt generelt gælder det for Sparxpres, at omkostningerne ved at købe på afbetaling er meget lave.

Sparxpres tilbyder andet end fordelagtig afbetaling

Sparxpres er mere end blot en kreditudbyder, der tilbyder finansiering gennem diverse butikker og webshops. Selvom det er et af deres primære forretningsområder, så kan de også tilbyde privatkunder som dig nogle andre muligheder.

Blandt andet kan du på Sparxpres søge om at optage et forbrugslån. Det vil sige, at i stedet for, at du køber et eller flere specifikke produkter på afbetaling, så optager du et lån, som du kan bruge på hvad som helst. Her får du altså pengene udbetalt til din bankkonto.

Ofte er omkostningerne forbundet med et lån en anelse højere, men til gengæld får du endnu mere fleksibilitet. Pengene kan dermed bruges hvor som helst og ikke kun hos en af de butikker, der tilbyder betaling med Sparxpres.

Betal med Sparxpres får nemlig en helt anden betydning, når du optager en forbrugslån gennem den danske kreditudbyder. Nu kan du nemlig bruge pengene overalt, hvad end det er herhjemme i Danmark eller på ferien i udlandet. Ja, du kan sågar bruge pengene fra lånet til at betale for en ferie, hvis det er det, du går og drømmer om.

Dette skal du overveje, inden du takker ja til et finansieringstilbud

Når du køber et produkt med finansiering, og dermed udskyder betalingen til et senere tidspunkt, er der i princippet tale om et lån. I stedet for at du får pengene udbetalt, går de blot direkte til forhandleren, som du køber produktet fra. Men præcis ligesom med et lån skal du betale den månedlige ydelse og sikre dig, at du ikke kommer bagud med dine tilbagebetalinger.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bare takker ja til enhver mulighed for at købe ting på afbetaling. For hver gang du accepterer et finansieringstilbud, gældsætter du dig yderligere. Det behøver ikke at være et problem, men det kan godt gå hen og blive til det, hvis dine forudsætninger skulle ændre sig en dag.

Derfor er vores anbefaling altid, at du overvejer følgende ting, inden du takker ja til et finansieringstilbud:

 • Har du penge nok til at købe varen kontant?
 • Har du behov for varen nu, eller kan det vente, til du kan købe den kontant?
 • Har du plads i økonomien til at skulle betale den månedlige ydelse hver måned henover aftalens løbetid?
 • Er det værd at optage gæld for at købe varen?

Generelt er det en god idé at købe ting kontant, hvis man har muligheden for det. På den måde undgår du at optage gæld, og hvis du en dag skulle miste dele af (eller hele) din indkomst, vil du ikke skulle betale af på en afbetalingsaftale.

Når det så er sagt, kan det stadig være en god idé at købe på afbetaling. Det er dog meget en individuel vurdering, og den vil vi lade være op til dig.

Sparxpres stiller krav til dig som låntager

Når du vælger at betale med Sparxpres, er det ikke 100 % sikkert, at de vil acceptere dig som låntager. De er naturligvis interesserede i at minimere risikoen for, at de ikke får deres penge igen, og derfor stiller de krav til deres kunder.

Ønsker du at optage et lån eller en finansieringsaftale gennem Sparxpres, skal du derfor opfylde disse krav. Det er meget almindelig praksis blandt kreditudbydere, og kravene fra Sparxpres adskiller sig ikke synderligt fra konkurrenternes.

Vurderingen af den enkelte ansøger er individuel, men som udgangspunkt er du bedst stillet, hvis du opfylder følgende:

 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du har en dansk folkeregisteradresse og et dansk NemID
 • Du er myndig (det vil sige over 18 år gammel)

Dertil forventes det, at du har en stabil økonomi, og at du ikke i forvejen har optaget for meget gæld.

Hvad skriver kunderne om udbyderen?

Finder man Sparxpres på Trustpilot, vil man se, at det er en relativ vellidt kreditudbyder. I skrivende stund har kreditudbyderen en rigtig høj score på Trustpilot. Over halvdelen af anmelderne vurderer udbyderen til at være god eller fremragende.

De positive anmeldelser af Sparxpres lægger vægt på, hvor nemt og enkelt det er at bruge deres ydelser. Det bliver blandt andet også fremhævet, at de har kort behandlingstid og en venlig kundesupport.

Kigger man på de negative anmeldelser, ser man, at tidligere kunder mener, at deres hjemmeside godt kunne være mere informativ. Nogle af de helt negative virker til at være utilfredse over, at Sparxpres kan være lidt hårde i deres kreditgodkendelse.

Anbefaling: Dan dig dine egne indtryk af Sparxpres

Læser man ovenstående, kan man risikere at blive skræmt væk af nogle af de negative anmeldelser. Men man bør vide, at det er et generelt problem, når det kommer til banker og kreditudbydere. Mange er simpelthen utilfredse med de omkostninger og kreditvurderinger, der kan være forbundet med det at låne penge.

Vores anbefaling er, at du danner dig dit eget indtryk af Sparxpres. Ring til deres kundeservice og send en uforpligtende ansøgning. På den måde kan du få en idé om, hvorvidt de er den rette kreditudbyder for dig, eller om du skal lede efter et alternativ til at betale med Sparxpres.