Alufælge på afbetaling

Alufælge på afbetaling

Et sæt alufælge kan gøre en verden til forskel for din bils udseende og udtryk. Selvom det er en relativ lille ændring, kan det være som nat og dag sammenlignet med eksempelvis et sæt stålfælge. Problemet med alufælge er blot, at de er ganske dyre. Heldigvis kan du købe alufælge på afbetaling og dermed dele købet op i flere bidder.

Overvejer du at købe alufælge på afbetaling? Så kan vi anbefale, at du tager et kig på nedenstående oversigt over forhandlere af fælge, der tilbyder lige netop den mulighed. Listen er ikke fyldestgørende, men om ikke andet giver det et godt indblik i de mange online udbydere, der forhandler alufælge og samtidig tilbyder delbetaling.

          Køb alufælge på afbetaling           

Sådan køber du alufælge på afbetaling

Det er overraskende nemt at købe alufælge på afbetaling. Du kan typisk både finansiere dit køb af alufælge, når du handler på internettet, og når du handler i fysiske butikker. Mens processen kan være lidt omsonst i en fysisk butik, så går det lynhurtigt, når du køber dine fælge via en webshop.

Hvis du er interesseret i at købe alufælge på afbetaling via internettet, skal du blot følge nedenstående trin-for-trin guide:

  1. Vælg en forhandler af alufælge fra oversigten
  2. Find de alufælge, som du ønsker at købe på afbetaling
  3. Gå til betaling, som du ellers ville ved et kontant køb på internettet
  4. Vælg afbetaling / finansiering / kredit eller lignende som betalingsmetode i stedet for dit betalingskort
  5. Udfyld ansøgningen og underskriv med NemID
  6. Modtag dine varer som normalt

Herefter betaler du blot dine alufælge af over en længere periode, i modsætning til normalt, hvor du ville betale hele beløbet på én gang. Du kan således modtage dine fælge nu og først betale senere.

Nemmere bliver det altså ikke at få fingrene i et par lækre nye aluminiumsfælge til din bil.

Der er forhandlere nok at gå til

Som du kan se i oversigten længere oppe på siden, er der rigeligt med forhandlere af alufælge på afbetaling. Det vil sige, at du sådan set kan vælge og vrage, som det passer dig.

Vores anbefaling er, at du klikker dig videre til flere eller alle ovenstående webshops. Tag herefter et kig på deres udvalg af alufælge og vælg de fælge, som du bedst kan lide. Fordi de alle tilbyder alufælge på afbetaling, kan du nemlig vælge den webshop med lige præcis de fælge, som du finder størst interesse i.

Alternativt kan du også vælge på baggrund af deres betingelser og vilkår for køb på kredit. Det står de enkelte forhandlere frit for at vælge samarbejdspartner, når det kommer til at tilbyde finansiering til deres kunder. Udbyderne har naturligvis nogle forskellige vilkår, betingelser, renter, omkostninger og så videre. Det kan derfor også give god mening at undersøge, hvilken webshop der kan gøre det nemmest og billigst for dig at købe alufælge på afbetaling.

          Køb alufælge på afbetaling           

Med delbetaling kan du få råd til de ønskede alufælge

Delbetaling af alufælge er en overskuelig og relativ billig måde at få råd til de ønskede alufælge, næsten uanset hvor dyre de er. Du har nemlig mulighed for at dele købet op i flere mindre dele. Det vil altså sige, at du kommer til at afbetale alufælgene over en periode i stedet for at betale den fulde pris ved købet.

Det bliver mere og mere almindeligt at købe alufælge og alverdens andre ting på afbetaling. Det skyldes blandt andet, at det er nemmere end nogensinde før at få stablet sådan en afbetalingsaftale på benene.

Ligeledes har tusindvis af danskere gennemskuet, at de med delbetaling kan få råd til dyrere produkter af højere kvalitet, som holder i længere tid. Samtidig kan man ofte handle på kredit med så lave omkostninger, at det sagtens kan betale sig at købe alufælge og andet gear på afbetaling.

Kan alle købe alufælge på kredit?

Når man køber alufælge på kredit, er det i princippet lidt som at tage et lån. Her er blot tale om et lån, der er øremærket til det specifikke køb, som du er ved at foretage. Nogle forskellige forhold gør, at et køb på kredit ofte indebærer færre omkostninger og renter end et forbrugslån.

Men fordi der stadig er tale om, at man låner nogle penge, der skal betales tilbage, så er der nogle krav fra kreditudbyderens side. Hvis ikke du kan opfylde disse krav, vil du med al sandsynlighed ikke blive godkendt til at finansiere dit køb af alufælge.

Kravene kan variere fra kreditudbyder til kreditudbyder, men vil generelt lyde nogenlunde sådan her:

  • Du skal være en myndig dansk statsborger med NemID
  • Du skal have en stabil økonomi og ikke være gældsat i for høj grad
  • Du må ikke være registreret i RKI eller andet register over dårlige betalere

Kan du opfylde ovenstående, er der en overvejende sandsynlighed for, at du godt kan blive godkendt til at købe dine nye alufælge på kredit. Opfylder du ikke ovenstående, vil det typisk betyde, at du har udfordringer med at betale din gæld tilbage, og i så fald bør du ikke låne yderligere penge, før du har fået styr på din økonomi.

Du kan også få finansieret andre ting til bilen

Har du allerede alufælge på din bil, eller skal du have nogle andre ting til bilen med i samme ombæring? Så er der ingen grund til bekymring; der er nemlig mulighed for at købe alverdens biludstyr og -tilbehør på afbetaling.

Op til flere af forhandlerne i oversigten ovenfor har andre ting til bilen i deres sortiment. Da du kan betale hele din bestilling med afbetaling, kan det give udmærket mening at samle dit køb af biludstyr med dit køb af alufælge. På den måde får du én kreditaftale i stedet for flere, og du kan dermed spare lidt penge på eventuelle oprettelsesgebyrer og lignende. Samtidig bliver afbetalingen mere overskuelig.

Så hvad end du er på udkig efter alufælge, isskrabere, værktøj, dækposer eller noget helt andet, så er der rig mulighed for at købe det hele på afbetaling via internettet. Et oplagt sted at starte er hos de webshops, som vi har anbefalet. Vi opdaterer tit og ofte oversigten, så hold godt øje med nye og spændende forhandlere.

          Køb alufælge på afbetaling