iPad på afbetaling

iPad på afbetaling

En iPad er ikke just et billigt køb. Derfor er det heller ikke alle, der har råd til at betale den fulde pris for en iPad. Heldigvis er der flere muligheder for at undgå dette, hvis du handler på nettet. Her finder du et væld af muligheder for at undgå kontantbetaling af din iPad. Her er både afbetaling og fakturakøb en mulighed.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPad på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Det er blevet populært at købe elektronik på afbetaling, hvilket også inkluderer iPads. Du finder overblikket her. Særligt afbetaling er blevet større end for ganske få år siden. Derfor har flere forhandlere valgt at tilbyde denne mulighed til deres kunder. Som følge af dette, kan du i dag købe din iPad på afbetaling hos et stort antal danske forhandlere.

Gør dit køb mere overskueligt med en afbetalingsordning

Kvinde med iPadEn iPad koster flere tusinde kroner. Hvis du skal betaler den af én omgang, så efterlader det et stort hul i din økonomi. Endvidere er det ikke noget, alle har held med at finde plads til i økonomien. I begge tilfælde er det en bedre løsning at indgå en afbetalingsordning, så betalingen af købet kan foretages i mindre rater.

Dit køb bliver dermed mere overskueligt, da den samlede betaling opdeles i mindre bidder. Selvom det er en mulighed for dig at betale det fulde beløb, så skydes der ikke et nær så stort hul i budgettet, hvis du indgår en afbetalingsordning. Dertil er det fortsat er stor betydning, at du sikrer, at du har råd til dine afdrag.

Du undgår dermed at reducere dit rådighedsbeløb ved at betale det fulde ordrebeløb på én gang. I stedet kan du skabe mere ro i sindet, da du kan betale ordrebeløbet retur i små bidder. Der er tilmed mulighed for at indgå afbetalingsordninger uden renter. Vil du gøre det nemt for dig selv, så køb iPad på afbetaling.

Skal jeg vælge afbetaling eller fakturakøb?

Ønsker du ikke at betale det fulde beløb på én gang, når du skal købe en Apple iPad, så kan du vælge mellem et fakturakøb og en afbetalingsordning. Det gør sig særligt gældende, hvis du ikke er bekendt med forskellen på de to. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er en subjektiv beslutning.

Begge dele har nogle af de samme træk, men der er dog afgørende forskelle mellem dem. I begge tilfælde får du stillet en kredit til rådighed, men selve sammensætningen af kreditten er dog forskelligartet. Herunder bliver begge finansieringsløsninger beskrevet i detaljer, hvorefter du kan vælge den mest tiltalende løsning.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPad på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Fakturakøb

Strukturen bag et fakturakøb er simpel. Du bestiller din iPad hos en webshop. Efterfølgende modtager du en ordrebekræftelse og en faktura. På denne faktura er der angivet en betalingsfrist. Du har derfor indtil den givne dato til at betale det fulde ordrebeløb. Typisk skal hele det skyldige beløb betales af én omgang.

Betalingsfristen kan variere meget fra aftale til aftale. Den kan strække sig fra blot 30 dage og helt op til 180 dage. Når du indgår aftalen, får du typisk selv mulighed for at angive en ønsket længde på kreditaftalen. Her skal du dog være opmærksom på, at des længere frist, du ønsker, des flere kreditomkostninger pålægges du.

Afbetaling

Vælger du en afbetalingsordning, så indgår du i stedet en aftale om, at det aftalte kreditbeløb betales i mindre rater. Typisk skal hver rate betales den første hverdag i måneden. Det skal du fortsætte med, indtil du har betalt det samlede kreditbeløb (inkl. udgifter) retur. Det er en mere populær løsning end fakturakøb.

Det er meget normalt, at du ved indgåelse af aftalen får lov til at specificere antallet af afdrag. Derfor er det også op til dig selv, hvor lang en løbetid, du ønsker at have på din kredit. På lige fod med ovenstående, så vil kreditudgifterne dog stige i takt med en længere løbetid. En kort løbetid er derfor typisk den bedste løsning. Du kan bl.a. købe iPads på afbetaling i samarbejde med denne udbyder. Stort set alle iPads kan købes på kredit – dette gælder også iPad Pro, som er en af de førende tablets fra Apple.

iPad

Kan alle købe en iPad på afbetaling?

Det er faktisk ikke alle, der kan få lov til at købe en iPad på afbetaling. Det er dog kun ganske få, der ikke kan få lov til det. Hvis du står i RKI, så bliver det ikke nemt, da det dermed kun er få udbydere, der er villige til at yde dig en kreditaftale. At købe en iPad på afbetaling trods RKI bliver derfor ikke nogen nem opgave.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Hvis du ikke står i RKI, så er det dog relativt nemt. Du skal blot være myndig, have en fast indkomst, og have en fast bopæl her i landet. Kan du leve op til dette, så er der også en god chance for at du kan blive godkendt. Nogle kreditudbydere og forhandlere har selvfølgelig hårdere krav end andre, hvilket du skal tage højde for.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPad på afbetaling med en kredit fra Nordcredit