Soundboks på afbetaling

Soundboks på afbetaling

Skal du have gang i festen, enten derhjemme, i sommerhuset, på festivalen, i parken eller et helt andet sted? Så kan det være, at du skal overveje at investere i en Soundboks. Det er en stor højtaler, som du kan have med dig rundt. Den holder batteri i op til 40 timer, og kan genoplades på blot 3,5 timer. Og der er absolut ingen fare for, at den ikke kan spille et lokale eller en festivalcamp op. Det eneste problem er bare, at den koster lige akkurat nok til, at det kan være et rigtig stort beløb at lægge på en gang. Heldigvis, kan du købe en Soundboks på afbetaling, og dermed dele betalingen op over et par måneder.

Køb Soundboks på afbetaling hos HiFi Klubben»

Dansk kvalitetshøjtaler

HøjtalerMan tror det måske ikke, når man ser Soundboks reklamer og deres kæmpe popularitet rundt omkring i verden, men det er faktisk et dansk firma, der er startet af en gruppe unge gutter, som manglede en solid, holdbar og højtspillende højtaler, som de kunne tage med på festival. Den første udgave var god, men siden da er der blot kommet flere og flere udgaver, der hver gang bliver bedre.

Over hele verden bliver Soundboks højtalere brugt til alverdens spændende ting. Lige fra adventureture i Sahara til Burning Man i USA. Man kan altså have en Soundboks med sig overalt, og den skal nok gøre det til en fest, ligegyldig hvor du er. Når man kombinerer det med en god, dansk kvalitet, så er der ikke meget at sige til, at den store højtaler er blevet så populær.

Bliv klar til festival med en Soundboks

Er du på vej til festival? Så kan det hjælpe gevaldigt på stemningen, hvis I har en højtaler med, der kan spille en anelse højere end en kedelig, lille Bluetooth højtaler. Og det kan en Soundboks uden tvivl. Køb Soundboks på afbetaling i dag, og bliv klar til den næste festivalsæson.

En camp med fest, musik og højt humør er en populær camp – og det kan I opnå med en Soundboks. Den kan tilbyde en essentiel del af ovenstående opskrift på en succesfuld festivalcamp, og dermed også en essentiel del af en succesfuld festivalsuge eller -weekend.

I oversigten ovenfor, finder du webshops, der sælger alverdens spændende ting på kredit, men vigtigst af alt, sælger de også Soundboks på afbetaling, hvilket gør det nemt og overskueligt for alle at få råd til en solid højtaler.

Håndtag og skulderrem

Der er ikke meget ved en stor højtaler, hvis ikke man har mulighed for at transportere den rundt. Ellers bliver det i hvert fald en lidt fesen tur i parken eller på festival. Heldigvis kommer Soundboks med store håndtag, der gør det til en leg at flytte den højtspillende højtaler rundt alt efter behov. Men det slutter ikke det. Du kan nemlig også få den med skulderremme, hvilket vil sige, at du kan tage den på ryggen som en rygsæk, og dermed har du, bogstaveligt talt, altid festen med dig.

Hvilken Soundboks skal jeg købe på afbetaling?

Soundboks står efterhånden bag en række populære højtalere.

Siden firmaet blev grundlagt i 2015, er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre, optimere og modernisere den første højtaler i rækken. Det er der kommet nogle virkelig lækre produkter ud af.

Soundboks.com er et godt sted at starte, når man skal danne sig et overblik over de forskellige modeller. Her bliver du dog ikke nødvendigvis præsenteret for de helt gamle højtalere.

Indtil videre kan du vælge mellem følgende:

  • SOUNDBOKS 1 (den første højtaler fra den danske virksomhed)
  • SOUNDBOKS 2
  • SOUNDBOKS 3 (kaldes også for The New SOUNDBOKS)

SOUNDBOKS 1 er efterhånden udgået fra markedet, men den kan købes brugt flere steder. Foruden Blue City kan du finde masser af brugte SOUNDBOKS 1 højtalere via Den Blå Avis og Gul og Gratis.

Det er også muligt at leje de tre generationer af højtalere fra SOUNDBOKS.

SOUNDBOKS 3 er et sikkert valg

SOUNDBOKS 3 kan købes på afbetaling og er på mange måder et godt valg.

Den tredje generation – The New SOUNDBOKS – byder på en masse lækre features. Den nyeste højtaler – SOUNDBOKS 3 – kan bl.a. præstere følgende:

  • IP65-certificeret (holder til både regn, varme og kulde)
  • Batterilevetid på op til 40 (!) timer
  • TeamUp mode (du kan forbinde op til 5 højtalere)
  • Muligt at forbinde diverse tilbehør – f.eks. DJ Mixer
  • Hurtig batteriopladning
  • 126 dB lyd

Køb SOUNDBOKS 3 på afbetaling hos bl.a. HiFi Klubben. HiFi Klubben kan byde på delbetaling via Klarna.