Rejser på afbetaling

Rejser på afbetaling

Drømmer du om at komme ud på dit livs rejse, men kniber det med at finde den nødvendige økonomiske kapital til at komme afsted? Er du som udgangspunkt ikke interesseret i at optage et lån, men søger du efter en alternativ måde, hvorpå du kan virkeliggøre din drøm om at rejse verden rundt? Så kan du med fordel kigge nærmere på de mange udbudte rejser på afbetaling.

I dag er det muligt at købe langt det meste på afbetaling. Alt fra elektronik til rejser kan købes på afbetaling, og det er med til at gøre det markant lettere for dig som forbruger. Du kan nemlig gøre dine inderste drømme til virkelighed, selvom du ikke har det nødvendige rådighedsbeløb.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Rejser på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
En rejse på afbetaling behøver ikke nødvendigvis at være ret meget dyrere end en rejse, der betales med det samme ved bestilling. Det afhænger meget af det rejsebureau, der bliver gjort brug af.

Finansiering af rejser behøver ikke at være svært

En rejse kan godt ende med at koste en mindre formue. Det afhænger dog naturligvis af, hvor rejsen skal gå hen, men som udgangspunkt er det ikke nogen billig aktivitet. Derfor kan man være fristet til at kigge nærmere på, hvilke muligheder der er inden for finansiering af rejser.

Der er naturligvis mulighed for at låne penge til en rejse, hvad enten turen går sydpå eller nordpå. Ofte vil der dog være en høj rente tilknyttet et sådant lån, hvorfor rejsen sandsynligvis ender med at blive markant dyrere i sidste ende. Derfor kan det være rart at vide, at der findes et alternativ til finansiering af rejser.

Vælger du at købe din næste rejse på afbetaling, så kan du få delt det fulde beløb op, så betalingerne falder løbende. Der vil ofte være en rente tilknyttet denne type af finansiering, men du vil højst sandsynligt opleve, at denne rente er lavere end den, du vil kunne have fået ved eksempelvis et lån på nettet.

Dykker

Betal rejser i rater

Der er flere fordele forbundet med at betale rejser i rater. Vi har gennemgået nogle af de mest fremtrædende herunder:

  • Du skal ikke have det fulde beløb op af lommen.
  • Du har mulighed for at betale af løbende. Det skaber luft i budgettet.
  • Din rente for afbetaling vil ofte være markant lavere end renten for et online lån.

Har du mulighed for at betale din rejse i rater, og ønsker du ikke at betale det fulde beløb med det samme, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på muligheden for at afbetale din næste rejse.

Hvem sælger billige rejser på afbetaling?

Der findes efterhånden en del udbydere af billige rejser på afbetaling.

Faktisk er rejserne ofte så billige, at de fleste vil kunne betale det fulde beløb med det samme. Det gælder f.eks. rejser til Tyrkiet, Bulgarien, Egypten og Polen, hvor man kan få fly og hotel til en meget fordelagtig pris.

I princippet kan man godt optage et forbrugslån og på den måde dække rejseomkostningerne, men det er sjældent den billigste metode. Mange af rejsebureauerne har i hvert fald nogle rigtig fordelagtige vilkår mht. delbetaling. Du kan bl.a. få adgang til billig finansiering af rejser hos følgende rejseselskaber:

Gennem ovenstående kan du f.eks. booke en tiltrængt charterferie på afbetaling.

De fleste af selskaberne tilbyder finansiering gennem SPARXPRES. Du er dermed i trygge hænder.

Rejser og ferier på afbetaling er tilegnet voksne med en sund økonomiRejser på afbetaling

For at booke ferier på afbetaling skal man naturligvis være fyldt 18 år. Det skyldes, at minimumsalderen for at optage kredit (f.eks. et lån eller afbetalingskøb) lyder på 18 år. Du vil endda opleve, at nogle virksomheder kræver, at du er mindst 20 eller 23 år for at indgå en kreditaftale.

Foruden at være 18 år, så vil det være en fordel, at du har en sund økonomi. Du kan måske godt blive godkendt til at bestille en ferie på afbetaling, men er det også det værd? Det skal jo gerne være sådan, at du kan nyde ferien uden bekymringer. Det kan du ikke nødvendigvis, hvis du har gældsat dig mere, end din privatøkonomi kan klare.

Er du fyldt 18 år, og har du en sund økonomi, så kan du frit benytte dig af markedets mange muligheder for at købe bl.a. charterferier på kredit.

Rejser på faktura

Der findes to forskellige former for rejser på faktura. Disse præsenterer vi dig for i dette afsnit.

1) At købe en rejse på faktura kan (og vil typisk) betyde, at du kan udsætte betalingen med x uger eller måneder. Når det kommer til fakturabetaling, så taler man i princippet om afbetaling. En finansieringsform, der er tilgængelig for både private og erhverv.

2) Skal du ud at rejse i virksomhedsregi, så siger det sig selv, at du skal bruge en faktura for rejsen. Det er ofte ikke noget problem. Køber du eksempelvis din rejse via et rejsebureau, så vil du helt automatisk modtage en faktura.

Det er bestemt ikke nogen udfordring at bestille rejser på faktura. Uanset om du bestiller via et rejsebureau, eller om du selv vælger at planlægge og booke din rejse, så vil du naturligvis modtage en regning på det beløb, der skal betales. Denne regning kan bruges til bogholderiet. Husk dog at læse op på reglerne for rejser i virksomhedsregi. Der er meget klare regler for, hvad man kan trække fra, og hvad man ikke kan trække fra.

Bruger du flere eller færre penge på rejser end gennemsnittet? Find svaret her.