Køb nu betal senere

Køb nu betal senere

”Køb nu betal senere” er et tilbud, man ser, at større butikker til dagligt annoncerer med. Som forbruger har man uden tvivl set dette tilbud før, og måske har du allerede prøvet af betale for noget i nogle aftalte rater efterfølgende. Hvis ikke, kan du passende læse med her, hvor vi guider dig igennem det famøse ”køb nu betal senere” tilbud, du med garanti er stødt på fra tid til anden. Ganske enkelt går tilbuddet ud på, at man betaler for en vare ved hjælp af noget, der hedder afbetaling. Afbetaling er en betalingsproces, hvori du betaler for en vare over nogle fastsatte rater. Du betaler altså ikke det fulde beløb lige nu og her, men fordeler derimod det samlede beløb over nogle måneder, og betaler således af på varen – heraf navnet afbetaling. Køb på afbetaling er for dig, der måske længe har kigget efter en ny computer, en ny telefon eller noget nyt tøj, men måske ikke har det fulde beløb lige nu og her. Ved at gøre brug af afbetaling kan du alligevel få muligheden for at købe den vare, du har udset dig, uden at skulle punge ud med hele din opsparing på én gang.


Hvor kan jeg købe nu og betale senere?

Flere og flere butikker annoncerer i dag med tilbuddet om at købe nu og betale senere. I takt med at internethandlen er blevet mere populær og tilgængelig for forbrugerne, er det også blevet nemmere at kunne betale på afbetaling. I dag findes der deciderede afbetalingsfirmaer, der er tilknyttede de internetbaserede butikker og som giver kunderne muligheden for at betale for en vare over nogle aftalte rater. I dag kan du således betale for eksempelvis tøj, sko og elektronik på afbetaling ved at gøre brug af denne mulighed hos de respektive butikker. Det samme gælder for større rejser til udlandet såvel som indenfor Danmarks grænser – her vil du også kunne betale for rejsen over en længere periode og dermed ikke være nødsaget til at betale det fulde beløb lige nu og her.

Det vil altså sige, at langt de fleste internetbaserede butikker tilbyder i dag den fordel at kunne betale af på den købte vare over en længere periode. For forbrugerne er tilbuddet om “køb nu betal senere” blevet en foretrukken måde at handle på, simpelthen fordi det giver mere frihed i budgettet til at vælge de varer eller tilbud til, som man rigtig godt kunne tænke sig.

Køb nu og betal senere – Tøj

Køb nu og betal senere med kredit

Køb på afbetaling er et tilbud, man som sagt kan se hos størstedelen af de danske webbaserede butikker. Det samme gælder naturligvis også for tøj, hvor man altså nu har muligheden for at handle den jakke eller de par sko, man altid har drømt om at eje. I øjeblikket er der rigtig mange store tøjbutikker, der har afbetaling som en mulighed, når man tjekker ud af butikken og skal betale for sin varer. Hver dag kommer der flere butikker til og ønsker at være med til at tilbyde denne fordel for deres kunder. Det gælder altså bare om at holde øje med sine yndlingstøjbutikker og gøre brug af afbetalingsfunktionen, når der er plads til det i budgettet. Som det også vil fremgå nedenfor i de følgende afsnit, anbefales tilbuddet om “køb nu betal senere” kun til de forbrugere, der reelt har pladsen til det i det månedlige budget. Det er nemlig ikke alene varens fulde beløb, der deles op i et antal måneder; der vil også komme et mindre gebyr oveni. Er man indstillet på dette, kan man foretage køb på afbetaling på det tøj, man altid har drømt om.

Kan man købe mad nu og betale senere?

Køb med afbetaling og betal løbende senere

Du har måske forundret set, hvordan de større take-away firmaer annoncerer med, at kunderne nu kan foretage køb på afbetaling, når de bestiller mad udefra. Men den er altså god nok – nu kan du også købe mad, som du først betaler senere. Det er ikke altid, at man som studerende måske har råd til take-away mad, men når der er en eksamen eller et projekt, der skal fejres, kan det være en ren luksus at bestille mad udefra. Her kan du med fordel gøre brug af tilbuddet “køb nu betal senere” for dermed at få noget rigtig lækkert mad, når du og vennerne oprigtigt har fortjent det.

Hvordan køber man på afbetaling?

Køb på afbetaling er noget, vi udelukkende anbefaler forbrugere, der har et godt overblik over deres privatøkonomi, og som kan lægge den ekstra udgift, der kommer ved at betale på afbetaling, ind i budgettet. Når man handler på nettet og ønsker at benytte sig at tilbuddet “køb nu betal senere”, så vil der af afbetalingsfirmaet nemlig blive indkrævet et mindre gebyr, for at du kan få lov til at betale for en vare i mindre bidder. Dermed vil der blive lagt et gebyr oven i varens samlede pris, som herefter vil blive fordelt på et fastsat antal måneder. For dem der har plads i det månedlige budget til dette, kan køb på afbetaling være en rigtig god måde at få råd til det, man går og drømmer om.

Hos de fleste butikker vil du, når du skal betale, kunne vælge, om du ønsker at købe på afbetaling. Vælger du dette, vil du blive guidet igennem denne proces af det pågældende afbetalingsfirma, og der vil hver måned blive opkrævet et bestemt beløb, som du i langt de fleste tilfælde kan vælge at tilmelde betalingsservice.

Er det smart at købe nu og betale senere?

Der er delte meninger om, hvorvidt det er en god idé at fortage et køb på afbetaling eller ej. Alligevel er køb nu betal senere blevet et populært og yderst anvendt tilbud, netop fordi det giver større frihed for den enkelte forbruger. En af ulemperne er, at prisen for den enkelte vare i sidste ende ender med at blive lidt dyrere, end hvis man betaler lige nu og her, grundet de førnævnte gebyrer, der bliver lagt oven i prisen. Har man dog budgettet og økonomien til det, kan man kan sagtens opnå en masse fordele ved at købe på afbetaling – hvorfor det også er blevet så populært blandt de danske forbrugere i løbet af de seneste par år.