Kamera på afbetaling

Kamera på afbetaling

Det er blevet enormt populært at tage flotte billeder, redigere dem for derefter at lægge dem ud på de sociale medier. Her har mediet Instagram blandt andet vundet stor popularitet. Her kan alle nemlig få lov at dele deres bedste ferie-, mad- og stemningsbilleder. Det kræver dog, at man har lidt kendskab til det at fotografere stemninger såvel som landskaber. Hvis du kunne tænke dig at være med på bølgen og prøve dine kræfter af som amatørfotograf, så kan vi varmt anbefale dig at læse denne artikel igennem. Her vil vi nemlig guide dig til, hvordan du kan investere i et super godt kamera uden at skulle punge ud med hele din opsparing. Det skal nemlig være muligt for alle at tage flotte feriebilleder.

Køb nyt kamera på afbetaling hos Proshop

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Nordcredit – Løbende kredit op til 20.000 kr.

Sådan får du råd til et godt kamera

KameraEt kamera kan være en rigtig dyr investering, hvis man ønsker at fotografere med et af de bedste af slagsen. Med tiden er elektronik og gadgets blevet enormt dyre, hvorfor det også bliver sværere og sværere for den almindelige kunde at være med på de helt nye trends. Elektronikverden fornyer sig dog hele tiden, hvilket er med til at holde produktudviklingen i gang, således at du altid kan være sikker på at få de bedste og mest avancerede elektroniske varer med hjem hver gang.

Hvis du på nuværende tidspunkt har sukket efter et super godt kamera, så du endelig kan få udlevet dine fotografdrømme, så kan vi her på siden være behjælpelige. Det forholder sig nemlig således, at du sagtens kan få råd til markedets bedste kamera, også selvom din opsparing siger noget andet. Det er nemlig muligt at købe kameraer såvel som andre elektroniske gadgets på afbetaling, således at du ikke oplever det store tab på din bankkonto. Køb kamera på afbetaling rentefrit, og du vil nemt kunne få råd til lige præcis det kamera, du går og drømmer om.

Hvis du endnu ikke har hørt om afbetaling, så læs endelig med videre herunder, hvor vi kort vil skitsere, hvilke fordele du kan tage del i, såfremt du foretager dine køb på afbetaling.

Tag del i disse fordele, når du handler på afbetaling

Når du handler på afbetaling, så betaler du aldrig for den fulde pris for varen med det samme. Afbetaling lader dig nemlig betale af for din vare over nogle aftalte måneder. Hvor lang tid en afbetalingsperiode varer, er helt op til den enkelte forhandler. Nogle forhandlere kræver en kort afbetalingsperiode på 12 uger, mens andre lader dig betale af for varen over 12 måneder. Dette kommer naturligvis helt an på prisen af varen og forhandlernes individuelle afbetalingspolitik.

Når du betaler af for varen, er det altid en god idé at sætte et automatisk betalingsservice til, således at du ikke skal gå og huske på hver måned, at du skal betale af for din vare. Hvis din bank automatisk overfører pengene månedligt til forhandleren, kan du roligt gøre brug af dit kamera uden at skulle tænke over indbetalingsdatoer etc.

Tag dit kamera med på eventyrKamera på stativ

Når du har overvejet, hvilket kamera du godt kunne tænke dig, er det næste step at betale for det med afbetaling. Kamera på afbetaling er et tilbud, der hyppigt bliver reklameret for hos de store elektronikbutikker, idet mange kunder kan få gavn af dette. Herefter er kameraet dit, og du kan nu tage på eventyr velvidende, at der automatisk bliver betalt af for kameraet, mens du er ude og fotografere. Dette er den oplagte mulighed for dig, der endnu ikke har råd til et nyt kamera, men som alligevel går og drømmer om at tage fantastiske billeder til de sociale medier. Der er ikke noget bedre end at slippe sin kreativitet løs og få nogle ekstraordinære billeder i kassen.

Hvor kan jeg købe et kamera på afbetaling?

Du kan købe et kamera på afbetaling hos en stribevis af online og fysiske butikker. Det gælder ikke mindst forhandlerne L’EASY, Coolshop og CDON.com, der altid præsterer et stort udvalg af kameraer.

Hos ovennævnte forhandlere kan du shoppe kameraer på afbetaling fra nogle af de allermest populære brands. Det gælder brands som Canon, Sony, Nikon, Panasonic og alle de andre.

Ved køb af et kamera på kredit bør du sætte dig ind i forhandlernes forskellige kreditomkostninger. Prisen for et kamera kan nemlig variere meget, alt efter om du betaler 0 eller 5 % i rente.

Delbetaling af kameraer forudsætter positiv kreditvurdering

Ikke alle kan købe et kamera via delbetaling. Det kræver under alle omstændigheder, at den forhandler, du vælger, kreditgodkender dig.

For at modtage en positiv kreditvurdering skal du først og fremmest have alderen med dig – du skal være fyldt 18 år. Dernæst vil det være en fordel (hvis ikke et krav), at du har en fast indtægt. Har du en sund økonomi, så kan du sandsynligvis få lov til at købe det ønskede kamera på afbetaling.

Er du registreret i RKI, så kan du ikke handle kameraer eller anden elektronik på faktura.