iPhone 13 på afbetaling

iPhone 13 på afbetaling

iPhone 13-serien er endelig landet på hylderne, hvilket betyder, at du kan sikre dig et eksemplar af markedets måske bedste smartphone. Det er ikke nogen billig smartphone, men da den kan købes på afbetaling, er den tilgængelig for næsten alle myndige forbrugere.


Overvejer du at købe iPhone 13 på afbetaling? Så er denne guide dedikeret til dig. I de næste mange afsnit vil du nemlig blive præsenteret for, hvilke fordele der er ved at købe telefonen på afbetaling, hvilke højdepunkter den nye serie byder på og meget andet.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb iPhone 13 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
Er du allerede klar til at bestille den nye smartphone fra Apple, så klik på forhandlerlinket (vi linker til en velrenommeret forhandler af smartphones m.v.).

Gode grunde til at købe en iPhone 13 på afbetaling

Forskellige modeller og farver af iPhone 3Du ved sandsynligvis, at du kan købe den nye iPhone 13 på afbetaling, men er det nu også en god idé?

Svaret på dette spørgsmål vil nok lyde forskelligt, alt efter hvem du spørger. Det er ikke desto mindre en mulighed, som du kan overveje at benytte dig af, hvis du drømmer om at eje den nye iPhone 13, men ikke er i stand til at betale de mange tusinde kroner, som telefonen koster, hvis den skal betales kontant.

Fordele ved denne betalingsmulighed:

 1. Du behøver ikke at spare op til den nye iPhone 13 – iPhone 13 er en af markedets absolut dyreste smartphones, og derfor er der mange, der ikke kan finansiere telefonen på egen hånd. En mulighed kunne være at spare op til telefonen, men dette kan man faktisk slippe for ved at købe den på afbetaling. Er du derfor ikke interesseret i at vente måneder eller år på at få fingrene i iPhone 13, så gør brug af afbetaling.
 2. Du kan nogle steder få rentefri finansiering af telefonen – Afbetaling kan være dyrt, men det er ingen selvfølge, at renten er høj. Hos nogle forhandlere har du mulighed for at nyde godt af rentefri afbetaling.
 3. Du bliver hurtigt kreditgodkendt – For at kunne købe en iPhone 13 på kredit skal du selvfølgelig kreditgodkendes. Dette går heldigvis hurtigt og smertefrit. Indtast blot de oplysninger, som udbyderen beder om, og kryds fingre for, at du bliver godkendt til kreditkøbet.

Er der også ulemper forbundet med det?

iPhone 13 er en fremragende telefon, og der er mange fordele ved at købe den på afbetaling, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der også er visse ulemper ved at købe telefonen på kredit.

Enkelte forhandlere af iPhone 13 tilbyder rentefri finansiering og gratis oprettelse, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke opkræves gebyrer eller omkostninger til levering og installering. Du bør i alle tilfælde undersøge, om der er omkostninger forbundet med at købe telefonen på kredit.

En anden ulempe kan være, at hvis din økonomi på et tidspunkt ændrer sig, og du ikke længere har råd til at betale af på din gæld, så kan det blive meget dyrt.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb iPhone 13 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Disse højdepunkter byder den nye iPhone 13 på

Sort iPhone 13 på afbetalingiPhone 13 har fået mange rosende ord af både private kunder såvel som techmedier siden lanceringen, hvilket måske har overbevist dig om, at iPhone 13 er pengene værd. Vil du dog gerne vide lidt mere om telefonen fra Apple, inden du evt. takker ja til et finansieringstilbud, så læs videre. Vi præsenterer dig nemlig for højdepunkterne ved iPhone 13 i dette afsnit.

Dette kan du forvente dig af iPhone 13 (sammenlignet med tidligere modeller):

 1. Største kamera-opgradering nogensinde – Apple gør altid en helhjertet indsats for at forsyne deres smartphones med så gode kameraer som muligt, og det har de også gjort i forbindelse med udviklingen af iPhone 13-serien.
  Ja, faktisk byder serien på den største kamera-opgradering i iPhone-regi. Telefonen byder bl.a. på et vidvinkelkamera, der opfanger mere lys end førhen, ligesom det er muligt at tage makrofotos med ultravidvinkelkameraet. Kameraet får imponerende mange detaljer med, og billederne bliver derfor så skarpe, at kameraet egner sig til både hverdagsbrug såvel som professionelt brug. Desuden skal det nævnes, at kameraet performer på et højt niveau, hvad end der tages fotos eller video om dagen eller natten.
 2. Rekordlang batteritid – iPhone 13 (ikke mindst Pro og Pro Max) byder på en rekordlang batteritid, hvilket har en meget positiv indvirkning på brugeroplevelsen. Du kan nemlig streame, spille, chatte og surfe uden at skulle oplade din smartphone i tide og utide. Du får op til 2,5 timer længere batteritid med iPhone 13 Pro Max. Og ja, så kan du selvfølgelig oplade din nye smartphone trådløst.
 3. Power på et helt nyt niveau – iPhone 13 er i den grad en smartphone fyldt med power. Smartphonen kommer nemlig med en A15 Bionic Chip – en chip, der er med til at sikre, at programmer kører meget hurtigere og mere smooth end tidligere. I øvrigt understøtter telefonen selvfølgelig 5G-teknologi.
 4. Og meget andet – Tag kontakt til den anbefalede forhandler for at høre mere om iPhone 13. Den byder nemlig på adskillige andre højdepunkter end ovennævnte.

Skal jeg vælge iPhone 13, mini, Pro eller Pro Max?

Det er ikke kun den almindelige iPhone 13, der kan købes på afbetaling. Det kan iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini og iPhone 13 Pro Max faktisk også. Spørgsmålet er så bare, hvilken af de fire udgaver du skal købe?

Det er der kun én person til at bestemme, og det er dig. Vi vil dog gerne fortælle dig lidt om, hvilke forskelle der er på de fire udgaver.

De billigste modeller fra serien er iPhone 13 og iPhone 13 mini. Disse to smartphones minder rigtig meget om hinanden. Der er dog visse forskelle. iPhone 13 kommer med en 6,1” skærm, mens iPhone 13 mini byder på en mere beskeden skærm på 5,4”. Endvidere skal du være bekendt med, at iPhone 13 byder på en længere batteritid end iPhone 13 mini. Grundet forskellene – i forhold til skærmstørrelse og batteritid – er der selvfølgelig også en mindre prisforskel.

Du har også mulighed for at få fingrene i iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max (disse modeller kan også købes på afbetaling). Vi har at gøre med to revolutionerende smartphones, der imponerer på mange parametre. F.eks. byder begge modeller på et imponerende Pro-kamerasystem, Super Retina XDR-skærm, A15 Bionic Chip og naturligvis lynhurtigt 5G. iPhone 13 Pro Max har en lidt større skærm (6,7” i stedet for 6,1”) end iPhone 13 Pro og leverer i øvrigt en længere batteritid.

Betingelser for at købe iPhone 13 på kredit

Du har nu besluttet dig for at købe en iPhone 13 på afbetaling, hvorfor du er klar til at tage næste step; du skal beslutte dig for, hvor du vil købe din nye smartphone. Desuden skal du undersøge, hvilke betingelser der er hos den givne udbyder.

For at kunne købe iPhone 13 på kredit skal du indfri følgende krav:

 1. Du skal være mindst 18 år gammel
 2. Du kan dokumentere din indtægt
 3. Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information)
 4. Du skal være dansk statsborger (et krav hos mange kreditudbydere)

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb iPhone 13 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit