Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Mange danskere har efterhånden fået øjnene op for, at der findes andre smartphones end bare Apples produkter, og en af de mest populære alternativer er Samsung og særligt deres Galaxy-serie. Her får du et teknologisk vidunder, som rent funktionelt i mange situationer har mere at byde på end en eksempelvis en iPhone 12.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Samsung Galaxy S21 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
Den nyeste i rækken, Samsung S21, er manges foretrukne valg, og mange vælger også at benytte sig af muligheden for at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling, fordi det i mange tilfælde godt kan blive lidt dyrt at slippe op mod 8.000 kontant. Det er de færreste danskere, der lige har det rådighedsbeløb tilgængeligt hver måned, og derfor tyr mange til en afbetalingsløsning. Og det er der absolut intet galt i, fordi der findes mange gode fordele ved at vælge denne finansieringsløsning, og der er efterhånden slet ikke så mange ulemper ved det.

Vi vil i denne artikel komme ind på fordele og ulemper ved køb af Samsung S21 på afbetaling, samt hvornår det er det bedste tidspunkt for dig at købe den. Læs videre og bliv klogere.

Fordele ved Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Samsung Galaxy S21Der var en tid, hvor diverse finansieringsløsninger til store køb af eksempelvis hvidevarer eller møbler ikke var en ting, men i de senere år har forhandlerne opdaget, hvor populære løsninger det er at købe noget på afbetaling eller via et lån. Det betyder øget konkurrence på et brandvarmt marked, og det kulminerer ved, at de gebyrer og renter, som der typisk er på afbetaling og lån, ikke er de samme, som de var engang. De “skjulte” udgifter er blevet billigere.

Samtidig er der også kommet strammere regler på dette område, hvorfor du ikke længere med samme sandsynlighed træder i en fælde, når du skriver dig op til at købe noget over tid eller tage et lån. Derfor kan det sagtens være, at et køb af en Samsung S21 på afbetaling faktisk i nogle tilfælde kan være lige så billigt som at købe den kontant og til fuld pris.

Den åbenlyse fordel skal vi også lige nævne. Det er selvfølgelig, at selvom du ikke står med pengene lige i dag, så kan du stadig få fingrene i en ny smartphone, så du ikke behøves at udskyde glæderne med et par måneder.

Køb abonnement og smartphone sammen

Har du ikke et abonnement, eller overvejer du at skifte, så kan du rigtig mange steder spare en del penge ved at købe både telefonen og abonnementet til telefonen samme sted. Ofte er der mulighed for både at købe din Samsung Galaxy S21 på afbetaling og få et bedre abonnement med i prisen til en samlet pris, der er billigere, end hvis du skulle købe telefonen uden abonnement et andet sted.

Samtidig kan der også være andre goder ved at købe abonnement og smartphone sammen. Nogle udbydere tilbyder også, at man eventuelt kan få et musikprogram med i købet gældende i et vist antal måneder. Overraskende nok er der mange steder, hvor man faktisk decideret kan forhandle prisen – man skal blot lige nævne, at man kan få det billigere andre steder. Disse forhandlere er så desperate for at lave det her store salg, at de er villige til at “prutte om prisen” med diverse ting.

Telefonen bliver ikke nødvendigvis billigere, men det kan være, at du får et kabel eller noget andet med i købet. Det er i hvert fald værd at prøve, fordi uanset svaret så vil de stadig gerne sælge dig en telefon.

Hvad du skal være opmærksom på ved afbetaling

Lad os lige slå det fast en gang for alle, at køb på afbetaling ikke betyder, at du får noget billigere, selvom det nogle gange godt kan lyde sådan. Ved køb af Galaxy S21 på afbetaling får du stadig lov at betale den fulde pris for enheden (og ofte nogle med nogle renter eller gebyrer), men du spreder blot betalingen ud over flere måneder.

Antallet af måneder kan variere, og jo flere måneder, du spreder betalingen ud over, jo billigere bliver det per måned. Nogle forhandlere opererer dog med, at den fulde pris bliver dyrere, jo flere måneder du spreder den ud over, fordi de i dette tilfælde vil øge deres egen risiko for, at de ikke får alle dine betalinger.

Derfor kan det ofte bedst betale sig at vælge en afbetalingsløsning med så få måneder som muligt, da du undgår at betale mere samlet set. Er det dog ikke en mulighed, og vil du hellere betale 150 kroner over 48 måneder, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du skal dog blot være klar på at, at du vil have en fast udgift i 48 måneder svarende til eksempelvis et mobilabonnement.

Helt grundlæggende er den mest afgørende faktor for et succesfuldt køb af Samsung Galaxy S21 på afbetaling er, at du har styr på din privatøkonomi. Hvis du ikke kan få pengene til at køre rundt derhjemme, og du reelt set ikke har råd til at betale en telefon, heller ikke over tid, så skal du ikke købe en ny mobiltelefon, selvom det kan lyde billigt med eksempelvis de tre første måneder gratis. Det løber op i sidste ende, og det må aldrig blive et impulskøb.

Står du dog i en situation, hvor du lige nu i den her måned ikke har pengene til at købe mobiltelefonen kontant, men ved du, at du inden for den nærmeste fremtid får et nogenlunde beløb til rådighed, så er der ingen grund til at vente med at købe din Samsung Galaxy S21 på afbetaling. Du kan lige så godt få fornøjelsen af den nu i stedet for at vente på, at du har pengene kontant.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Samsung Galaxy S21 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvis du ikke kan betale dine udgifter

Står du i den situation, at du har købt din Samsung S21 på afbetaling, men har fundet ud af, at du ikke kan betale de beløb, som du har aftalt med dine forhandler, så kan det have store konsekvenser for dig. Du kan risikere at blive registreret som en dårlig betaler, og det er der ikke nogen, der ønsker.

I bund og grund betyder, at virksomhederne kan nægte dig at optage lån til købe deres produkter eller afvise, at du kan få lov at købe ting på afbetaling, da du herved bærer en større risiko for ikke at betale pengene tilbage til dem. Når du betaler din Samsung S21 på afbetaling, så optager du praktisk set et lån, som du skal betale tilbage over tid, og det lån skal du godkendes til at tage.

Det er helt og alene virksomheden, som bestemmer, om du må få lov til at vælge en alternativ finansieringsløsning, og der er ikke noget at gøre, hvis de nægter dig det. Så kan du eventuelt prøve at optage et forbrugslån af en art, men hvis virksomhederne nægter dig at låne penge, så bør du måske overveje, hvad det kan skyldes.

Bliver du registreret i RKI, som er et register over dårlige betalere, kan alle virksomheder se, om du er en dårlig betaler, og det vil altså ikke kun være den virksomhed, som du negligerede din betaling hos. Grundet denne informationsudveksling er der også flere virksomheder, som tilbyder eksempelvis betaling på afbetaling, fordi de ved med det samme, om de får deres penge igen eller ej. Det er blevet en bedre forretning så at sige.

Er du først kommet i RKI, er du dog ikke bundet for evigt. Du skal blot bevise over en årrække, at du er i stand til at varetage dine betalinger og vise dine kreditorer, at de godt kan have tillid til dig. Men indtil da skal du nok vænne dig til at betale det hele kontant.

Er en Samsung Galaxy S21 Ultra på afbetaling prisen værd?

Samsung S21 Ultra med 5G - Phantom Black med 128 GBSamsung Ultra S21 er den nyeste i rækken af smartphones fra Samsung, og mens du selvfølgelig kan forvente nogle betydelige opgraderinger, kommer telefonen i bund og grund til at være den samme telefon, du er vant til. Du skal altså ikke vænne dig til en helt ny telefon, medmindre du naturligvis har haft iPhone op til nu.

Når man kigger på specifikationer og sammenligner med eksempelvis Apples produkter, får du rigtig meget for pengene. Man kan argumentere for, at det kan være svært at afvænne sig Apples meget simple brugerflade, men er man omvendt klar til at prøve noget nyt og noget, der virkelig kan rykke på trods af nyt design, så er et skift til Samsung en rigtig fornuftig løsning.

Det kan du som bekendt gøre ved at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling, men prisen på denne nye smartphone er faktisk kontant ikke så slem igen – i hvert fald sammenlignet med konkurrenterne. Uanset hvad skal du dog være klar til at slippe mange tusinde kroner, og derfor kan en finansieringsløsning sagtens være det rigtige for dig.

Se om Dave2D også synes at Samsung S21 er pengene værd

Hvor kan man købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling?

Langt de fleste populære steder, som forhandler elektronik, tilbyder en Samsung S21 på afbetaling. Som nævnt tidligere kan der dog være stærke fordele ved at vælge at købe din smartphone hos en abonnementsforhandler, fordi du i dette tilfælde får nogle andre stærke fordele med sammen med dit abonnement.

Vær dog opmærksom på, om stedet, som du vælger, rent faktisk tilbyder en afbetalingsløsning. Det vil langt de fleste steder gøre, fordi det drejer sig om så mange penge, men du bør uanset hvad altid tjekke forskellige forhandlere og sammenligne priser, inden du låser dig fast på en beslutning. Selvom du har et foretrukkent sted, så er der ikke nødvendigvis der, hvor du kan finde de bedste priser.

Husk dog også at læse det med småt, når du vil finde ud af, hvad den reelle pris er hos det sted, hvor du har opsøgt en pris på Samsung S21 på afbetaling. Der kan gemme sig nogle gebyrer, som du ikke har været opmærksom på. Samtidig skal du også huske at vælge det sted, som matcher dine krav til tidsramme for udbetaling. Regner du med hurtigt at få penge på lommen, kan du godt klare et 6-12 måneders forløb. Men vil du hellere se det som en fast månedlig udgift, skal du nok over et år i hvert fald, hvis du gerne vil ned og ramme 100-200 kroner per måned i udgift.

Mange steder er dog fleksible med løsningen, så længe du ikke står angivet som en dårlig betaler. Det er det afgørende parameter, de kigger på, når de skal vurdere, om du kan få lov at foretage et køb på afbetaling.

Konklusion på køb af Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Vores bedste råd er første og fremmest, at du skal have styr på din privatøkonomi, når du vil købe en Samsung S21 på afbetaling. Hvis du kan erkende, at du har ikke har råd over tid, så er det meget bedre end potentielt at komme i et register over dårlige betalere, da det kan påvirke dig meget fremover. Omvendt er den umiddelbare glæde ved et køb også en stor fordel, og hvis du bare handler fornuftigt, er der ikke nogen risiko ved at vælge en  Samsung S21 på afbetaling.

Udover at undersøge priserne ordentligt og tjekke det med småt, kan du sagtens tillade dig at forhandle lidt om prisen de fleste steder. Eventuelt spørg, om de kan smide 12 måneders Spotify eller lignende med i prisen, hvis du vælger at købe det hos dem frem for en konkurrent. Her er den samlede pris så dyr, at det ofte alligevel er det værd for forhandleren.

Selvom du måske har hørt mange gode ting om en Samsung S21, så bør du kraftigt overveje, om du er klar til at skifte fra iPhone og over til et nyt design med en ny brugerflade. For mange er omvæltningen for stor, særligt efter 10 års brug af Apple eksempelvis. Derfor skal du varsom med at lytte til andres erfaringer, fordi de måske er vant til Samsung. Dermed ikke sagt, at det ikke kan tillæres, men det betyder meget for mange.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Samsung Galaxy S21 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit