Sofa på afbetaling

Sofa på afbetaling

En sofa kan være rigtig dyr. Derfor er det ikke alle, der har nemt ved at finde penge til et sådant køb. Er det også noget, du kender til, så bør du undersøge alternative finansieringsløsninger. I denne forbindelse er det værd at overveje både et fakturakøb og en afbetalingsordning. Begge løsninger har nemlig sine egne fordele.


Du har adskillige muligheder for begge løsninger. Der findes nemlig mange danske forhandlere, der tilbyder disse løsninger til deres kunder. Der er tilmed gode muligheder for at finde en forhandler, der tilbyder rentefri finansiering. Derfor kan du også købe en sofa på afbetaling, der lever op til dine kriterier og præferencer.

Sofa og kvindeMed afbetaling deles betalingen af sofaen op i mindre bidder

Der er mange fordele ved at købe din kommende sofa på afbetaling. Det handler dog især om, at det gør dit køb mere overskueligt. En sofa kan koste mange tusinde kroner, hvorfor det er et køb, der kan være svært at bide over. Kan du dele betalingen op i små bidder, så bliver købet mere overskueligt.

Når du indgår en afbetalingsordning ved købet af en sofa, så skydes der ikke nær så stort hul i budgettet. Du kan være helt rolig, da den månedlige ydelse sjældent har mærkbar indflydelse på dit månedlige budget. Det ændrer dog ikke på, at du bør lægge et budget forud for en kreditaftale, så du forbereder din økonomi.

Afbetalingsordninger er blevet mere populære

Hvis du overvejer at købe en ny sofa på afbetaling, så er du langt fra den eneste. Det er en løsning, der i løbet af de seneste par år er blevet umådeligt populær. Da efterspørgslen er steget, så er udbuddet også fulgt med. Derfor er der mulighed for at indgå afbetalingsordninger hos et bredt spektrum af danske forhandlere.

Afbetalingsordninger har været på det danske marked i mange år. Det er dog først i løbet af de seneste par år, at de for alvor er blevet populære. Det er der flere årsager til, men det skyldes hovedsageligt de faldende priser. Det generelle niveau for kreditomkostningerne er nemlig faldet, hvilket har øget efterspørgslen.

Har du hidtil afholdt dig fra afbetalingsløsninger som følge af høje kreditomkostninger, så er det ikke længere noget, du skal være bekymret for. Dog kan prisforskellene på de enkelte kreditaftaler være stærkt varierende, hvorfor du skal være tålmodig. Skal du indgå en afbetalingsordning, så køb sofa med stor omhu.

             Køb sofa på afbetaling »              

Fordele ved køb af ny sofa på afbetaling

Som tidligere angivet, så er der mange fordele ved at købe en sofa på afbetaling. Har du gjort dig overvejelser om dette, men er du ikke indforstået med de mange fordele, så udpensles en række af dem herunder. Du bør dog også være bekendt med, at der selvfølgelig også er ulemper forbundet med en sådan ordning.

  • Særligt én fordel skiller sig ud. Det er selvfølgelig, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Det er en betydelig fordel, da det ikke er alle, der har nemt ved at finde de krævede midler, når de skal betale for en sofa. Er det en situation, du kan genkende, så kan afbetaling være en god løsning.
  • Du kan selv sammensætte din kreditaftale. Det er derfor op til dig selv at vurdere, hvor hurtigt du vil afvikle den ydede kredit. Derfor er du sikret, at det er noget, der kan foregå i dit helt eget tempo. Du kan selv specificere kreditaftalens længde og dermed også både størrelse og antal af dine afdrag.
  • Du kan undgå at skulle finansiere købet med en dyrere kreditløsning. Eksempelvis er der mange, der optager forbrugslån til dette formål. Det er dog mere omkostningstungt end en afbetalingsordning. Har du overvejet at optage et forbrugslån, så er der mange penge at spare ved at vælge afbetaling.

Som det ses herover, så er der mange fordele forbundet med at købe din nye sofa på afbetaling. Derfor er det også en løsning, der er værd at overveje, da det er en attraktiv mulighed, der er ideel ved et stort køb, som dette. Det er tilmed værd at overveje, hvis du køber en billig sofa, da det giver mere luft i økonomien.

Kæmpe sofa

Kan alle få lov til at købe en sofa på faktura?

Det er ikke alle, der kan få lov til at købe en sofa på afbetaling. Omvendt er det dog kun ganske få, der ikke kan godkendes til en afbetalingsordning. Hvis du står i RKI, så kan det dog blive svært, da de færreste aktører tilbyder afbetaling trods RKI. Foruden dette, så er der kun ganske få krav til kreditmodtager.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Typisk skal du blot have en fast bopæl her i landet, kunne bevise en fast indkomst, og være myndig. Derfor er det kun ganske få forbrugere, der ikke kan godkendes til en sådan kreditaftale. Du bør dog huske på, at ikke alle afbetalingsordninger er værd at indgå, selvom det er nemt – vælg derfor med stor omhu.

Besøg vores blog for mere viden.

             Køb sofa på afbetaling »