Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer? I så fald hører vi hellere end gerne fra dig. Du kan kontakte os via vores kontaktformular herunder. Vi bestræber os på at give svar inden for 24 timer, så du hurtigt kan komme videre med dit køb.

Vi yder gerne assistance, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp i relation til afbetaling. Har du relevant feedback på vores indhold, så hører vi selvfølgelig gerne fra dig. Vi har udviklet denne tjeneste til dig, og derfor skal den naturligvis støtte op om, hvad du forventer af siden.

Få svar på dine spørgsmål

Det kan hurtigt være som at træde ind i en ny verden, når du skal indgå en afbetalingsordning for første gang. Heldigvis finder de fleste ud af, at det er nemmere end som så. Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med din ansøgningsprocessen eller lignende, så hjælper vi gerne efter bedste evne.

Har du spørgsmål, så henvend dig blot via vores kontaktformular. Herefter er det forventeligt, at du får svar inden for 24 timer. Vi kan ikke garantere, at vi kan give et fyldestgørende svar på ethvert spørgsmål, om end vores viden inden for området er bred.

Vil du hjælpe med at forbedre Digitalafbetaling?

Hvis du har relevant feedback til eksisterende indhold, forslag til nyt indhold eller på anden vis mener, at du kan bidrage til forbedring og udvikling af Digitalafbetaling, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hører hellere end gerne fra dig, og tager glædeligt imod alle forslag til forbedring.