Collector Bank butikker

Collector Bank butikker

Det er blevet nemt at handle alting på nettet i dag, og du kan let finde alt fra forbrugsvarer, forkælelse, hårde hvidevarer, ny elektronik, smykker, gaver og meget andet blot med et par få klik. En anden fordel ved nethandel i dag er de mange gode muligheder for fleksibel betaling og betalingsløsninger, som passer til netop dig.


Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Collector

En af de nye populære spillere på banen, når det drejer sig om nem betaling, er Collector. Er du nysgerrig på, hvad Collector er for en virksomhed, og hvordan det fungerer, så læs med her. Vi guider dig til alt, hvad du behøver at vide, så du nemt kan komme i gang med at handle med Collector.

Hvem er Collector?

Handle onlineCollector eller Collector Bank blev stiftet af to svenskere i 1990 med et ønske om at skabe bedre betalings- og kreditløsninger for forbrugere. Blandt andet tilbyder de låneløsninger og kreditløsninger til private forbrugere, som gør ønsket om at realisere nye forbrugsvarer og goder langt nemmere.

Desuden samarbejder Collector med en lang række forhandlere og butikker på nettet, som kan sikre dig favorable betalingsløsninger, når du køber dine varer. For eksempel giver de mulighed for delbetaling (afbetaling) eller køb på faktura.

Selvom virksomheden er svensk, kan du altså sagtens gøre brug af deres stærke forretningsmodel, da du ved køb af en vare gennem en dansk webshop altid vil kunne læse betingelserne på dansk.

Hvordan foregår betaling via Collector?

Når du handler hos en butik eller forretning, som samarbejder med Collector, har du flere fordele. Betaling via Collector fungerer typisk enten ved køb på faktura eller på afbetaling.

Ved køb på faktura, betaler du efter levering af den vare, du har købt. Det betyder, at du får tilsendt dine varer med det samme (på præcis samme måde, som hvis du betalte med kreditkort), men skal først betale på et senere tidspunkt. For det meste vil fakturaen forfalde 14 dage efter dit køb, og denne løsning er rigtig smart for mange mennesker, som måske mangler noget sidst på måneden, hvor pengene ikke rækker helt så langt. I nogle tilfælde tilbyder Collector også afbetalingskampagner ved køb på faktura, hvor forfaldsdatoen ligger på en bestemt dag ude i fremtiden – nogle gange flere måneder. Det kan være rart at udskyde en betaling, hvis du er i en periode i dit liv, hvor der er mange andre udgifter (for eksempel i forbindelse med en flytning eller mens du søger nyt arbejde).

Når du vælger at betale med faktura, bliver der lavet en kreditvurdering på dit CPR-nummer. Derudover tjekkes det, om dit CPR-nummer og din folkeregisteradresse stemmer overens, for at være sikker på, at køberen er den, han eller hun giver sig ud for at være. I langt de fleste tilfælde vil der blive pålagt et fakturagebyr ved denne løsning med fakturabestilling, og gebyret er oftest på 29kr.

Ved en delbetaling eller afbetalingsordning, fordeler du prisen på den købte vare ud over flere måneder, og betaler således en lille del af dit køb hver måned. For det meste kan du nøjes med at betale helt ned til 50 kr. per måned, og kan strække dine delbetalinger ud over op til 36 måneder i alt. De fleste aftaler foregår således, at du vælger en tilbagebetalingsløsning, som enten løber i 3, 6, 12 eller 36 måneder. Du vælger selv den løsning, der passer til netop dig. Ofte vil der være et oprettelsesgebyr ved denne betalingsløsning, som typisk vil ligge på 39 kr.

Collector er en seriøs konkurrent til både Qliro og Klarna.

Kvinde på shopping

Hvilke forhandlere tilbyder betaling via Collector?

Collector har efterhånden eksisteret i mange år, og det betyder at de med tiden er blevet mere udbredte, hvorfor du kan nyde godt af deres services inden for betalings- og afdragsordninger på rigtig mange hjemmesider og webshops i dag.

Collector er at finde på en lang række svenske webshops allerede nu, hvor du med fordel også kan handle, men findes også på et bredt udvalg af webshops i Danmark, som du også kan nyde godt af.

Blandt andet tilbyder den populære webshop Nelly.com at betale via Collector. På Nelly.com finder du et stort udvalg af modetøj, sko, skønhed og tilbehør til både mænd og kvinder. Desuden kan du vælge at betale med Collector på den vellidte webshop Miinto.dk, som er en danskejet online butik for modetøj, ting til boligen og sportstøj.

Sidst men ikke mindst kan du forkæle både dig selv eller nogle du holder af med lækre nye ure, som kan købes på afbetaling eller på faktura gennem Collector. Det kan du, fordi den skønne webshop Urvaerket.dk samarbejder med Collector, og tilbyder favorable betalingsløsninger med mulighed for fleksibel sammensætning, når du handler hos netop dem.

Det smarte ved Collector er, at de understøtter afbetalingsordninger på typisk op til 30.000 kr., hvilket giver dig gode muligheder for at forkæle dig selv – eller finde gaver til andre – selv i perioder, hvor økonomien er stram.

E-mail: contactcenter@collectorbank.se 

Telefon: +45 0101610100