BabySam afbetaling

BabySam afbetaling

BabySam har eksisteret siden 1973, hvor den første butik åbnede. I dag er det landets største og mest kendte kæde, der forhandler babyudstyr. De har et landsdækkende netværk bestående af 33 detailbutikker og en stor webshop. Deres vision er at blive Nordens største og bedste, når det gælder udstyr m.m. til de helt små.

             Besøg BabySam her »              

Hvilke produkter har BabySam i sortimentet?

Gaver til børnHos BabySam har de et stort udvalg. Deres sortiment indebærer bl.a. alt til dit barns garderobe. Det gør sig gældende for basistøj, men også for funktionstøj. Tøjet kan findes i størrelser fra 0 til 6 år fra kvalitetsmærker som Småfolk, Petit by Sofie Schnoor, Minymo, Ticket to Heaven m.m. De får også løbende nye mærker ind.

De har også et stort udvalg af elementer til børneværelset. Med produkter fra BabySam kan du nemt skabe rammerne for et sjovt børneunivers. Leder du efter produkter til turen, så finder du også et stort udvalg af autostole, barnevogne og klapvogne. Det er udstyr fra bl.a. Joie, Cybex, Stoke, Babyjogger og meget mere.

Hvilke finansieringsmuligheder har BabySam?

De har flere finansieringsmuligheder hos BabySam. De tilbyder blandt andet et BabySam-kort. Det er et kort, der kan få alle dine drømme til at gå i opfyldelse – endda uden yderligere omkostninger. Med dette kort får du mulighed for at låne op til 40.000 kr. Det foregår endda rent- og gebyrfrit i 12 eller 24 måneder.

Det er nemt at ansøge om kortet på nettet. Når du har modtaget det, kan det benyttes i alle butikker og på deres webshop. Du kan altid indfri din saldo på kortet, såfremt det ønskes. Dette sker også uden yderligere omkostninger. BabySam udbyder deres BabySam-kort i samarbejde med Resurs Bank.

Del betalingen op med Klarna

Handler du på BabySams webshop, får du også mulighed for at dele betalingen op med Klarna. Du kan selv bestemme størrelsen af den månedlige ydelse. Derfor er der fine chancer for at sammensætte en god aftale, der harmonerer med dine ønsker. Alle udgifter er naturligvis oplyst, inden du indgår en aftale med Klarna.

Ønsker du at dele betalingen op i mindre bidder, så er Klarna en god løsning. Det er oplagt, hvis du skal købe et dyrt produkt som eksempelvis en ny barnevogn. Et sådant køb bliver mere overskueligt, hvis du kan dele betalingen op. Derfor er det fordelagtigt, at du hos BabySam får denne mulighed.

Ønsker du at købe ting og sager med børnepengekredit, så klik her og dan dig et overblik over mulighederne.

Hvordan kan jeg kontakte BabySams kundeservice?

Du kan nemt kontakte BabySams kundeservice. De sidder klar alle hverdage fra kl. 09.00 til 16.00. Derfor kan du også finde et tidspunkt, hvor det passer ind i din kalender, hvis du fx har et spørgsmål vedr. din ordre eller et potentielt køb. Du kan enten kontakte deres kundeservice via e-mail eller telefon.

Ønsker du at ringe til kundeservice, skal det ske på tlf. 70 11 30 10. Ønsker du i stedet at henvende dig via e-mail, skal du sende din besked afsted til kundeservice@BabySam.dk. De tilbyder ikke nogen live-chat, hvorfor det hurtigste svar opnås ved at ringe til kundeserviceafdelingen på førnævnte telefonnummer.

Rettigheder: BabySam