Ure på afbetaling

Ure på afbetaling

Ure kan være meget dyre. Derfor er det heller ikke alle, der er så heldige at have råd til deres drømmeur. Det er der heldigvis råd for. Selvom det ikke er en nem betaling at bide over, så skal du ikke skrinlægge drømmen. I stedet bør du undersøge mulighederne for at finansiere uret med en afbetalingsordning eller et fakturakøb.

I dag har du adskillige muligheder for begge dele. Der findes endda flere forhandlere, der tilbyder rentefri finansiering, men det er dog i et begrænset omfang. Hvis det hovedsageligt er dyre luksusure, der har din interesse, så er dine afbetalingsmuligheder naturligvis også mere omkostningstunge.

UrIkke desto mindre, så er der rig mulighed for at finansiere dit kommende ur via en afbetalingsordning eller fakturakøb. Det gør sig gældende for såvel ure til mænd som til kvinder. Ure på afbetaling er nemlig blevet mere populært i løbet af de senere år, hvorfor det også er repræsenteret i større omfang hos forhandlerne.

En afbetalingsordning gør købet mere overskueligt

Et stort køb er aldrig nemt at overskue. Typisk skyder det et stort hul i månedens budget. Derfor er det ofte også noget, de fleste forbrugere holder sig fra. Hvis du også har svært ved at finde en plads i dit budget til at betale for dit ur, så er en afbetalingsordning løsningen. Det gør nemlig dit køb mere overskueligt.

I stedet for at skulle betale hele ordrebeløbet af én omgang, kan du opdele betalingen i små bidder. Du skal nemlig betale kreditbeløbet i fastsatte rater én gang om måneden – typisk skal betalingen falde på den første hverdag i måneden. Beløbet trækkes typisk automatisk, så du ikke risikere at glemme betalingen.

Et køb af denne kaliber kan – som nævnt – resultere i et presset budget. Hvis du gerne vil undgå dette, så er det værd at overveje en afbetalingsordning eller et fakturakøb. Som udgangspunkt begrænser det ikke det potentielle udvalg af ure, da mange danske forhandlere i dag tilbyder sådanne finansieringsløsninger. Mangler du andet til garderoben, så besøg denne side.

Køb ure på afbetaling »

Få råd til dit drømmeur

De fleste er bekendt med, at et ur er dyrt. Det er de især, hvis du gerne vil have et luksuriøst ur. Derfor er det ikke alle, der kan finde de nødvendige likvide midler til at finansiere købet af det ur, de drømmer om. Er det også noget, du er nødt til at vedkende, så er det værd at overveje en afbetalingsordning.

Da ordrebeløbet skal betales af over en længere periode, så er de månedlige ratebetalinger også minimale, set i forhold til urets samlede pris. Derfor giver det dig også friheden til at vælge et dyrere ur. Faktisk kan det være dét, der er afgørende for, hvorvidt du får råd til dit drømmeur – uanset dets kontante pris.

Hvis du længe har drømt om et Rolex, Omega eller Panerai, så kan det være svært at finde plads i budgettet til et sådant køb. Heldigvis er der flere forhandlere af sådanne luksusure, der tilbyder afbetalingsordninger. Derfor kan du realisere drømmen på denne måde, om end den månedlige betaling er relativt høj på disse. Få hjælp til at vælge det rigtige her.

Moderne ure

Mange fordele ved køb af ure på afbetaling

Der er mange fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning, når du skal købe et ur. Det er nemlig en ideel løsning, hvis du ikke har det nødvendige rådighedsbeløb. Så køb ure på afbetaling, hvis du ikke har plads i budgettet, men ikke kan vente med at erhverve dit ur. Herunder beskrives nogle af fordelene ved løsningen.

  • Den primære fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb med det samme. I stedet får du lov til at indgå en kreditaftale med forhandleren, hvor du betaler et fast beløb hver måned, indtil det fulde kreditbeløb (inkl. udgifter) er betalt tilbage. Det gør pludselig købet mere overskueligt.
  • Du får lov til at betale af i dit eget tempo. Når du indgår en sådan aftale med en forhandler, så får du selv lov til at specificere den ønskede løbetid. Derfor er du også selv herre over kreditaftalens længde og størrelsen af dine afdrag. På forhånd kan du derfor tilpasse det til din økonomiske situation.
  • Ved at indgå en afbetalingsordning eller foretage et fakturakøb, så kan du undgå at finansiere købet via et forbrugslån. Mange vælger sidstnævnte løsning, selvom det er markant dyrere. Det er fordi, de ikke er bekendte med mulighederne for afbetaling. Derfor kan det også spare dig for penge.

Køb ure på afbetaling »