Solbriller på afbetaling

Solbriller på afbetaling

Hvad end du skal have solbriller med styrke eller ej, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at købe stilfulde solbriller. Det er ærgerligt, fordi det absolut er essentielt at have et par gode solbriller – især hvis man har nedsat synsevne og derfor bruger briller eller kontaktlinser.

Derfor er det heller ikke ualmindeligt at købe solbriller på afbetaling. Faktisk er det meget muligt en af de brancher med flest kunder, der køber varer på afbetaling. Det skyldes blandt andet, at optikere ofte har nogle særdeles fordelagtige afbetalingsaftaler på solbriller – og det kan vi kun anbefale, at du drager nytte af.

Vi har samlet en liste over nogle af de mest populære forhandlere, der tilbyder solbriller på afbetaling. Vælg den eller de forhandlere, som du er mest interesseret i fra oversigten, og gå på opdagelse i deres store udvalg af solbriller.


Køb solbriller på afbetaling og bliv smart til sommeren

Ligegyldigt om det er sommer eller vinter, så kan lyset nogle gange blive så skarpt, at man er nødt til at dæmpe det en smule. Især hvis man kører bil, vil man vide, at det kan være kritisk, hvis solen står lige ind i ansigtet på en.

Dertil gælder det naturligvis, at man kan se brandgodt ud i solbriller. Og når man finder en beklædningsgenstand, der ser godt ud og samtidig er praktisk, så er det med at slå til.

Selvom det kan virke dyrt, så kan der være god mening i at købe et par dyrere solbriller af højere kvalitet, da de typisk holder længere. Vores anbefaling er som regel at gå efter et tidløst design, så du kan bruge dem længe.

Nogle gange kan du være heldig at finde tilbudskampagner, hvor du kan købe to solbriller for én pris. I sådanne tilfælde kan man vælge en god praktisk og tidløs solbrille samt en mere moderne og trendy brille. Så har man lidt at skifte imellem, hvilket aldrig er en dum idé.

Du kan, såfremt du er myndig, naturligvis altid købe solbriller på afbetaling og dermed dele din betaling ud over flere måneder. Det gør det mere overkommeligt at betale for solbrillerne – selv hvis du har en mindre indkomst.

Hvilke solbrillemærker kan jeg vælge mellem?

Du kan vitterligt vælge mellem praktisk talt alle solbrillemærker, når du køber solbriller på afbetaling. Hvad end du er på udkig efter mærkevarer som:

 • Tom Ford
 • Ray-Ban
 • WOOW
 • William Morris
 • Saint Laurent
 • Gucci
 • Lindberg
 • Oakley
 • Prada

Eller om du vil spare nogle penge og i stedet køb optikerens egne designs og brillestel, eller eventuelt andre billigere mærker. Mulighederne er rigtig mange, så mon ikke, at der også findes solbriller efter din smag.

Det kan naturligvis variere fra forhandler til forhandler, hvilken solbrillemærker og solbrilletyper du kan købe på afbetaling. Men tag et kig hos forhandlerne i oversigten ovenfor, og se om ikke du kan finde de helt rette solbriller på afbetaling.

Du modtagerne solbrillerne med det samme og betaler først senere

Når du køber solbriller på afbetaling, så foregår det næsten præcis som et alm. køb i den forstand, at du får solbrillerne med det samme. Til gengæld slipper du for at skulle betale prisen for solbrillerne, når du køber dem. Du får nemlig mulighed for at afbetale dem over et antal måneder eller år.

Ofte ender det med, at selv dyre solbriller kan komme ned og koste 50–100 kroner om måneden. Dermed bliver det at købe nye solbriller pludselig mere overkommeligt for langt de fleste. Og det bedste af det hele er naturligvis, at du får solbrillerne allerede fra dag 1 – også selvom du ikke har betalt en eneste krone for dem endnu.

Det er en oplagt måde at gøre hverdagen mere overskuelig rent økonomisk, uden at gå på kompromis med kvaliteten af de ting man køber. Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på, hvorvidt man har råd til at betale de aftalte månedlige afdrag. Man skal helst ikke komme til at købe for dyre solbriller på afbetaling (eller simpelthen købe for mange forskellige ting på kredit), hvis ikke man er sikker på, at man har nok penge til at betale dem tilbage.

Tre gode grunde til at købe solbriller på kredit

Har du styr på økonomien og er sikker på, at du sagtens kan betale de aftalte rater, så kan du føle dig ganske tryg, når du skal købe solbriller på kredit. Find det par, som du går og drømmer om, og se at få dem bestilt, så du kan se smart ud, næste gang solen skinner.

Der er en håndfuld gode grunde til at købe solbriller på kredit, og vi har samlet tre af de bedste lige her:

 1. Du kan købe solbriller på kredit helt uden renter

Langt de fleste optikere tilbyder i dag deres kunder at købe solbriller på afbetaling helt uden renter, udbetaling og gebyrer. Med andre ord betaler du kun kontantprisen – blot spredt ud over en længere periode.

Hvis dette er tilfældet hos den butik, hvor du handler, så bliver dine solbriller ikke dyrere af at købe dem på afbetaling. Det kan dog variere fra forhandler til forhandler, så læs altid betingelserne igennem, inden du siger ja til noget.

 1. Du kan selv få lov at vælge løbetiden

Flere og flere optikere giver dig også mere eller mindre frit valg i forhold til, hvor lang tid du skal have til at betale solbrillerne af. Ofte kan du vælge mellem nogle forudbestemte perioder. Typisk vil det være 12, 24 eller 36 måneder.

I forhold til andre ting, der kan købes på afbetaling, er førnævnte løbetider lidt lange. Men det giver okay mening, fordi man typisk også vil bruge et sæt solbriller i et par år, inden de skiftes ud.

 1. Ekstra garanti

Enkelte optikere tilbyder en ekstra form for garanti, når man vælger at købe solbriller på afbetaling gennem dem. Typisk betyder det, at du kan komme ned i butikken og få justeret brillerne til, få dem renset eller lignende – alt sammen uden yderligere beregning.