Louis Nielsen afbetaling

Louis Nielsen afbetaling

Alle der tidligere har haft problemer med synet ved, at det kan være rigtig dyrt at købe nye briller eller kontaktlinser. Generelt er det ofte meget dyrt at betale for de løsninger, der kan hjælpe på ens syn. Overvejer du at købe nye briller, skal du som oftest betale for både en synstest, et nyt stel og nye brilleglas, hvilket tilsammen kan løbe op i høje beløb.

             Besøg Louis Nielsen her »              

Heldigvis har Louis Nielsen gode løsninger til dig, der går og drømmer om nye briller eller et nyt kontaktlinseabonnement, men som ikke har adgang til de økonomiske ressourcer, der kræves for at realisere denne drøm. Louis Nielsen tilbyder blandt andet, at du kan købe briller på afbetaling.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med Louis Nielsen

Værd at vide om finansiering hos Louis Nielsen

Kvinde prøver brillerHos Louis Nielsen er de parate til at hjælpe dig, der ønsker nye briller, og som måske netop har set et godt tilbud, som du vil gøre brug af. Hos Louis Nielsen tilbydes du nemlig en køb nu, betal senere ordning, hvor du kan dele det samlede beløb op i små, overskuelige bidder, som du kan tilbagebetale over en længere periode. Du bestemmer selv, om du helst vil betale over 10 eller måske 20 måneder – du kan nemlig vælge den løsning, der passer bedst til dig.

En klar fordel ved at gøre brug af Louis Nielsen afbetaling er, at du slipper for en masse ekstraudgifter og ubehagelige overraskelser. Selvom du deler dit samlede beløb op i flere portioner og vælger at betale over en længere periode, kan du være sikker på at undgå både renter og gebyrer. Du ender altså med kun at skulle betale dét, som dine nye briller normalt koster.

Det er nemt at gøre brug af afbetalingsordningen

Selvom det næsten kan lyde for godt til at være sandt, at Louis Nielsen tilbyder en afbetalingsordning helt uden renter og gebyrer, så er dette rent faktisk en realitet. Vil du gerne gøre brug af Louis Nielsens afbetalingsordning, er det eneste, du skal gøre at medbringe dit NemID, når du næste gang lægger vejen forbi din lokale Louis Nielsen butik. Her kan du købe et par helt nye briller uden at få dårlig samvittighed over prisen. Det har nemlig aldrig været lettere at købe briller på en smertefri og overskuelig måde.

Kontakt Louis Nielsen

Det er altid let at komme i kontakt med Louis Nielsen. Har du spørgsmål til forretningen, eller er du interesseret i at høre mere om deres afbetalingsordning, er der altid en medarbejder, der står klar til at betjene dig og besvare dine spørgsmål.

Har du spørgsmål, der lettest kan besvares på e-mail, er du altid velkommen til at kontakte Louis Nielsen på e-mailadressen info@louisnielsen.dk. Du har også mulighed for at ringe til din lokale butik. Du kan finde nummeret på din lokale butik ved at gå ind på deres firmahjemmeside på www.louisnielsen.dk og under kontakt finde din lokale butik ved at indtaste dit postnummer.

Du er også velkommen til at besøge en af Louis Nielsens butikker inden for butikkernes åbningstider. Åbningstiderne kan variere, og derfor kan og bør du undersøge, hvornår din lokale butik har åbent.

Rettigheder: Louis Nielsen