iPhone 12 på afbetaling

iPhone 12 på afbetaling

Køb af en iPhone 12 på afbetaling kan for mange danskere være en rigtig god løsning, som er værd at kigge nærmere på. Kort sagt er afbetaling, når man betaler for en vare over længere tid – modsat et direkte køb af en vare, hvor man betaler det fulde beløb up front.


Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb iPhone 12 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit
Altså kan du få fat i en iPhone 12 på afbetaling, hvis du ikke har alle pengene lige ved lommerne med det samme. Det er en rigtig god løsning for dig, hvis du gerne vil have telefonen og ved, at du over de næste par måneder har en stor nok indkomst til at kunne retfærdiggøre købet.

Dog er det essentielt, at du altid har en god økonomisk bevidsthed, når man køber på afbetaling – også selvom det måske ikke er mere end 8.000 kroner, som du måske skal smide for en iPhone 12 på afbetaling. Fordi det er ikke gratis at afbetale. Det gør det blot dyrere indledningsvist. Vi vil i denne artikel gøre dig klogere på, hvad fordelene er ved afbetaling, hvorfor en iPhone 12 på afbetaling kan være et godt køb, og hvad du i høj grad skal holde øje med, når du vælger at benytte dig af afbetaling.

Fordele ved iPhone 12 på afbetaling

iPhone 12 Pro Max i guldAfbetaling er ikke noget nyt fænomen, men det er en betalingsmetode, som er vokset en del de senere år med mange nye løsninger, som tilbyder forskellige former for afbetaling. Særligt er der inden for SaaS, software as a service, kommet mange nye tilbud, som danskerne og andre lande har taget til sig i stor stil.

De forskellige løsninger sætter forskellige krav til dig, som ønsker at købe en iPhone 12 på afbetaling eksempelvis, men det giver også nogle stærke fordele for dig. Den helt store fordel er naturligvis, at du kan få din enhed, mens du venter på, at pengene tikker ind. Hvis du ved, at du har disponibel indkomst i den nærmeste fremtid, er der ikke noget problem i at købe ting på afbetaling, og så kan du lige så godt nyde godt af udstyret nu og øge kvalitet og glæde i tilværelsen.

Grundet de mange nye tilbud, der er kommet ind for afbetaling og lån, får du også flere fordele end tidligere ved at vælge afbetaling. Før i tiden var der også store gebyrer og renter på afbetalinger, men disse er i mange tilfælde minimerede nu om dage, fordi der er konkurrence om at kunne tilbyde de bedste løsninger inden for afbetaling. Enhver virksomhed vil gerne være konkurrencedygtig, og det kommer dig til gode, når du skal vælge din leverandør af en iPhone 12 på afbetaling, der som bekendt ikke er helt billig.

Udover stærkere konkurrence er der også kommet flere krav til leverandørerne fra et juridisk synspunkt. Det skal være mere tydeligt, hvad du betaler, så du ikke bliver overrasket over de penge, som du reelt set betaler i sidste ende, og det er også til fordel for dig, fordi det giver dig bedre mulighed for at holde styr på din økonomi.

Opsummeret får du altså følgende fordele ved at vælge afbetaling:

  • Betal senere, få produktet nu
  • Færre gebyrer og renter end tidligere
  • Færre økonomiske overraskelser på grund af skærpede krav

Det har altså aldrig været et bedre tidspunkt end nu at købe en iPhone 12 på afbetaling på, og det bør du udnytte til din fordel.

Hvad skal man være opmærksom på ved afbetaling?

Blå iPhone 12Der skal selvfølgelig være en fordel for virksomheden, hvis den skal sælge dig en iPhone 12 på afbetaling, fordi ellers ville alle købe over tid i stedet for at betale direkte. Den fordel består ofte i, at du betaler ekstra i form af renter og gebyrer ved at vælge at købe noget på afbetaling.

Men selvom det i mange tilfælde stadig er gældende, så er der faktisk også mange tilbud nu om dage, hvor virksomheden bare gerne vil positionere sig som markedsledende ved at tilbyde en god service til dig i form af rentefri afbetaling. Og det vil i nogle tilfælde gøre sig gældende ved netop køb af iPhone 12 på afbetaling, fordi enheden er så dyr, at virksomheden uanset hvad tjener gode penge på dig.

Det bedste, du kan gøre, er derfor at sondere terrænet og finde de bedste og billigste løsninger, fordi med så mange forhandlere på markedet, skal der helt sikkert nok være et sted eller to, hvor du skal betale ingenting eller næsten ingenting for at købe en iPhone 12 på afbetaling.

Få styr på dine betalinger

Den helt store fælde ved netop afbetaling er, at du ikke har det fulde overblik over, hvad du har råd til at betale hver måned, og hvor mange måneder du skal betale dette beløb i. Derfor er det bare essentielt, at du ved, at du har råd til at betale et fast beløb hver måned i et vist antal måneder. Det er et større regnestykke, men du bør ikke vælge afbetaling udelukkende på baggrund af, at du ikke skal betale så meget nu og her.

Det er lokkende at købe noget på afbetaling, særligt fordi nogle virksomheder også tilbyder den første måned gratis eksempelvis, men du skal altid tænke, at virksomheden nok skal få sine penge – ergo kommer du til at betale for det, og hvis du ikke gør, kan du risikere at blive sat i RKI og lignende. At afbetale noget svarer jo bare til at tage et lån, som så skal betales tilbage over tid.

En iPhone 12 på afbetaling er derfor kun noget, som du bør begive dig ud i, hvis du ved, at du får pengene mellem hænderne de næste par måneder til at kunne betale det, som den nu engang koster samlet set.

Hvad betyder det at komme i RKI?

Når du har købt en vare hos en virksomhed, men du har negligeret den godkendte betaling, så kan virksomheden registrere dig som dårlig betaler. Det gælder også, hvis du ikke har betalt det, du skylder ved køb af iPhone 12 på afbetaling.

RKI er nemlig ikke kun noget, som folk, der ikke kan betale sine lån, kommer i. Det kan lige så vel være i andre henseender, som eksempelvis ved afbetaling af et produkt. Betaler du ikke dine delfakturaer som en del af afbetalingsordningen, tæller det som misligeholdt gæld, og virksomheden kan registrere dig som dårlig betaler.

Hvis du står som dårlig betaler, har du begrænsede muligheder for at optage lån samt betale via eksempelvis en afbetalingsordning. Hvis en virksomhed kan se, at du står i RKI, vurderer de fleste, at der er så stor en risiko for, at de ikke får deres penge, at de ikke ønsker at lade dig betale over tid, men i stedet vil de have det fulde beløb med det samme.

Derfor er det meget vigtigt, at du ved, at du har pengene til at kunne betale produktets fulde pris over tid. Det er rigtig skidt at komme i RKI, fordi det sætter mange begrænsninger for en. Sørg derfor for, at du rent faktisk har råd til at kunne betale en iPhone 12 på afbetaling.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb iPhone 12 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Hvorfor skal man vælge iPhone 12?

En iPhone 12 er et nyt, fantastisk og populært produkt, som med et væld af forgængere har noget, som ikke ret mange andre telefoner har på markedet. Smartphones er kommet for at blive, og iPhone 12 det nyeste skud på stammen. Du kan vælge at købe en iPhone 12 ved at betale det fulde beløb med det samme, men du kan også vælge at købe en den på afbetaling, hvis de mange tusinde kroner kradser lidt for meget på kistebunden.

Hvis du synes, at det måske er på tide at prøve noget andet end iPhone, så skal du have med i dine overvejelser, at det kan være rigtig svært at vænne sig til en anden brugerflade, når man er bekendt med iPhones. Selv hvis der er nogle ting, som du gerne vil have i anden telefon, er det ofte ganske enkelt bare ikke det værd at prøve et nyt styresystem af, hvis man igennem måske 10 år har været vant til at Apples utroligt brugervenlige system.

Vi lister her nogle af de forbedringer, som en iPhone 12 har sammenlignet med forgængeren iPhone 11:

  • Bedre designmuligheder og skærmstørrelse
  • Bedre kamera
  • Mulighed for 5G-forbindelse
  • Bedre levetid på batteriet
  • Bedre processor

Grundlæggende er det mange af de samme forbedringer, som man oplever, hver gang man skifter til en ny iPhone. Prisen vil naturligvis være høj, da enheden lige er udkommet, men har du hang til det nyeste af det nyeste, så bør du bestemt købe en iPhone 12 på afbetaling, hvis dette er din foretrukne betalingsmetode.

Hvis du derimod ikke har hang til det nyeste af det nyeste, så kan du stadig med iPhone 11 får en glimrende telefon til en billigere pris. Men husk blot på, at mange steder tilbyder favorable løsninger på iPhone 12 på afbetaling, så det kan være en fordel at tjekke disse priser ud, inden du beslutter dig helt.

Mange forskellige modeller af iPhone 12 i utallige farver

Hvor kan man shoppe iPhone 12 på afbetaling?

Langt de fleste klassiske forretninger, der normalt tilbyder elektronik og smartphones, kan tilbyde dig en løsning til en iPhone 12 på afbetaling. Der er nemlig ikke nogen skam i ikke at have 8.000 kroner liggende til en ny smartphone, og derfor vil de gerne hjælpe dig med at købe din drømmetelefon, selvom du ikke ligger inde med alle pengene.

Af samme årsag kan du derfor også forvente at slippe udenom de værste gebyrer og renter, når du vælger at købe en iPhone 12 på afbetaling. Du foretager et stort køb hos disse butikker, og det vil de gerne belønne dig for ved netop ikke at kræve det store udover selve beløbet mod, at du så kan få lov at betale for telefonen over tid. Med denne løsning vinder alle.

Det er klart, at du skal være opmærksom på, hvad det fulde beløb er, samt om du overhovedet har råd inden for en overskuelig fremtid. En afbetalingsordning kan strikkes sammen på forskellige måder, og der skal helt sikkert også være en løsning, der passer til dig.

Hvis du har pengene relativt hurtigt, anbefaler vi, at du får betalingen ud af verden hurtigst muligt. Ikke fordi det bliver dyrere over tid, men det kan være rart at vide, at man ikke skal lægge et bestemt beløb af hver måned til at kunne købe en iPhone 12 på afbetaling. Jo kortere tid ordningen gælder i, jo hurtigere kan du gå tilbage til en hverdag uden økonomisk binding på den front.

Jeg har ikke råd til afbetaling af iPhone 12, hvad gør jeg?

iPhone 12 Pro Blue HeroSå er løsningen ganske enkelt at lade være. For mange kan det være rigtig svært at komme til konklusionen, at man ikke har råd til en iPhone 12 på afbetaling, så hvis du er kommet frem til, at du ikke kan gå på kompromis med andre betalinger, så må du nøjes med en mindre dyr telefon.

At komme frem til, at man ikke har råd til en iPhone 12 kan umiddelbart lede til en depressiv følelse, men du skal blot være stolt over, at faktisk har været i stand til at sige fra og ikke ladet dig presse ud i en betalingsløsning, som du i sidste ende ikke har råd til. Det er i hvert fald markant bedre end alternativet, som er at ende i RKI, hvor man får meget begrænsede muligheder fremover for at tage lån og købe ting på afbetaling.

Summa summarum

Tak for at læse med. Konklusionen på det hele er, at du skal være økonomisk bevidst, når du vælger at købe en iPhone 12 på afbetaling – men hvis du er økonomisk bevidst, er der absolut intet i vejen for at gøre det. Det er mange penge, som det bestemt ikke er alle, som har mellem hænderne, og derfor er køb på afbetaling en god løsning for mange danskere.

Vi håber, at du finder den rigtige løsning for dig og køb af din iPhone 12.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb iPhone 12 på afbetaling med en kredit fra Nordcredit