Fryser på afbetaling

Fryser på afbetaling

Der er nærmest ikke noget værre, end når vores elektronik og hvidevarer pludselig holder op med at virke. Hvis du f.eks. kommer hjem til en fryser, som er stoppet med at virke, og alt hvad du havde på frost er tøet op – ja, så kan det nærmest ikke gå for hurtigt med at anskaffe dig en ny fryser.


Desværre er frysere ikke altid helt billige, og det er derfor ikke alle, der lige har penge nok på kontoen til at anskaffe sig en ny. Heldigvis er der flere og flere forhandlere (både fysiske butikker og webshops), der i dag tilbyder deres kunder at købe en fryser på afbetaling.

Her på siden har vi samlet en række gode råd til køb af fryser på afbetaling. Du får gode tips og tricks med på vejen. Samtidig kan du i oversigten nedenfor se udvalgte forhandlere, som kan byde ind med en attraktiv kreditaftale.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Fryser på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Vælg delbetaling og få råd til en fryser af høj kvalitet

Køb fryser billigt på afbetalingKøb en fryser på afbetaling og del betalingen op over flere måneder.

Det lyder ret tiltalende, ikke?

Hvis vi samtidig kan fortælle, at det ofte er så tæt på at være omkostningsfrit, som det næsten er muligt, så er der mange gode grunde til at vælge at købe en fryser på kredit.

Essensen i at finansiere en fryser gennem en afbetalingsordning er ganske enkel; du får mulighed for at lave en række mindre delbetalinger, indtil fryseren er betalt af i stedet for at betale kontant ved købet. Det gør det betydeligt mere fleksibelt at købe en ny fryser, fordi det ikke kræver, at du har adskillige tusinde kroner stående på kontoen lige nu og her.

Samtidig betyder det også, at du har mere eller mindre frit valg på alle hylder. Fordi du ikke behøver at kunne betale fuld pris lige nu, så kan du få råd til en dyrere fryser af højere kvalitet, når du køber den på afbetaling.

Det kan ofte godt være de ekstra penge værd, da en fryser af højere kvalitet typisk holder længere end et billigere alternativ. Samtidig vil de dyrere frysere ofte også have et lavere strømforbrug, hvilket betyder en lavere elregning. Hvorfor ikke tage det med, når nu du alligevel skal have en ny fryser?

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Fryser på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Overvej dette i dit valg af fryser

Når du skal vælge en ny fryser, er der nogle forskellige ting, som du skal tage stilling til, inden du køber. Vi har samlet nogle af de vigtigste her, så du har et godt udgangspunkt. Så inden du køber din fryser på afbetaling, anbefaler vi, at du overvejer følgende:

Type af fryser er en vigtig overvejelse at gøre sig. For hvilken frysertype er det, at du er på udkig efter? Det behøver ikke at være den samme type, som den fryser, der skal udskiftes. Det kan være, at du har konstateret, at den type ikke var optimal og derfor ønsker at vælge en anden. Som udgangspunkt er der følgende typer af frysere:

Fryserens energimærke er en essentiel ting at kigge på, da der kan være mange penge sparet ved at vælge en fryser med et så lavt strømforbrug som overhovedet muligt. Selvom frysere med gode energimærker som regel er dyrere i købspris, vil man ofte opleve, at det godt kan betale sig i længden.

Fryserens størrelse er naturligvis også vigtig at tage stilling til. Her anbefaler vi, at du gør dig to overvejelser:

 1. Hvor meget må din fryser fylde i hjemmet?
 2. Hvor meget skal din fryser kunne rumme?

Hvis du har rigeligt med plads til en stor fryser, kan det være fristende at vælge den største, man kan få. Men husk, at jo større fryserrummet er, jo mere strøm kræver det også at holde fryseren kold. Derfor er der ingen grund til at købe en større fryser, end man reelt har brug for.

Disse frysermærker bør du kigge nærmere på

Køb fryser på afbetaling nemt og billigtDer er flere forskellige producenter af frysere. Nogle er mere kendte mærker, mens andre er mindre kendte. Som regel kan du benytte frysermærkerne som et pejlemærke for kvaliteten af fryseren, men det er naturligvis ikke altid tilfældet. Nogle gange skuffer de velkendte mærker, og nogle gange imponerer de mindre kendte mærker.

Vi anbefaler, at du tager et kig på frysermærker som:

 • Bosch
 • Siemens
 • Electrolux
 • Samsung
 • AEG
 • Miele

Men der er naturligvis også andre mærker, som kan levere den perfekte fryser på afbetaling.

Fire tegn på, at du bør skifte din fryser ud

Overvejer du, om det er blevet tid til at skifte din fryser ud, men er i tvivl? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig fremhævet fire tegn på, at det nok er ved at være tid til at anskaffe en ny fryser:

 1. Din fryser har svært ved at køle ordentligt ned
 2. Din fryser bruger uhensigtsmæssigt meget strøm
 3. Din fryser lukker ikke til (og kulden siver dermed ud)
 4. Din fryser er mere end 10 år gammel

Ovenstående fire tegn er naturligvis af varierende alvorlighedsgrad. Nogle af dem kan fikses ved at skifte et par gummilister, mens man eksempelvis ikke kan gøre meget ved strømforbruget. Hvis du gerne vil spare penge på din strømregning, og du har en fryser, der er ved at være gammel eller har svært ved at køle ordentligt ned, så kan du med fordel overveje at købe en ny fryser.

Hvis ikke du har råd til at købe den kontant, kan du købe din fryser på afbetaling og dermed få råd til en bedre og mere energivenlig variant.

Det er ikke altid hensigtsmæssigt at købe en fryser på afbetaling

Det er smart og rart at have mulighed for at købe en fryser på afbetaling. Det er dog ikke altid lige hensigtsmæssigt. Når du køber en fryser, køleskab eller andre hvidevarer på afbetaling, sætter du nemlig dig selv i gæld, og skal betale af på købet henover en længere periode.

Hvis du allerede har en presset økonomi, hvor der ikke er mange penge tilovers hver måned, eller hvis du omvendt har nok penge på kontoen, så er det ikke sikkert, at det giver mening at købe en fryser på afbetaling.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:
Køb Fryser på afbetaling med en kredit fra Nordcredit