iPhone på afbetaling

iPhone på afbetaling

Du har adskillige muligheder for at købe en iPhone på afbetaling. Det tilbydes i dag af de fleste teleselskaber, men dog ikke uden købet af et tilhørende abonnement. Hvis du har et abonnement, du er tilfreds med, så er du typisk nødt til at se udenom teleselskaberne. Heldigvis findes der flere andre gode muligheder.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPhone på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

En iPhone er et dyrt køb. Derfor er det ikke, der har råd til at betale den fulde pris. Du har heldigvis mulighed for at undgå kontantbetaling, da der findes adskillige forhandlere, der tilbyder afbetalingsordninger. Derfor kan du sagtens købe en iPhone uden abonnement på afbetaling, såfremt dette ønskes.

iPhoneDet er blevet populært at købe elektronik på afbetaling, men det er hovedsageligt smartphones, der bliver finansieret af danskerne. Den mest populære smartphone i Danmark er Apples iPhone, hvorfor det også er den smartphone, der afbetales mest. Det skyldes typisk at mange folk ønsker at skifte jævnligt.

Få råd til en ny iPhone med en afbetalingsordning

En iPhone koster mange tusinde kroner. Derfor er det ikke alle, der har råd til at foretage et sådant køb. Er du én af dem, der har svært ved at finde pengene til et køb af denne kaliber, så er afbetaling værd at overveje. Inden du indgår en afbetalingsordning, så er der en række overvejelse, du først bør gøre dig.

  • Udbetaling: Typisk er det muligt at betale en større eller mindre udbetaling ved indgåelse af en afbetalingsordning. Der er dog ikke noget, du er forpligtet til. I denne forbindelse skal du dog huske, at des større et beløb du betaler i udbetaling, desto mindre skal du betale af over tid.
  • Løbetid: Ved indgåelse af en afbetalingsordning, vil du ofte selv kunne bestemme, hvor lang en periode, din aftale skal strække sig over. Hvis ikke, du er så heldig at have fundet en afdragsordning uden renter, så skal du være opmærksom på, at en længere løbetid medfører højere renteudgifter.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPhone på afbetaling med en kredit fra Nordcredit

Med afsæt i dine svar til ovenstående, skal du finde at finde en afbetalingsordning, der harmonerer med dine kriterier og præferencer. Din iPhone bliver sendt lige så snart, din ansøgning er blevet godkendt. Derfor kan du sagtens få råd til en iPhone med det samme – også selvom du ikke har de nødvendige midler på kontoen.

Mand med iPhone

Hvorfor bør jeg købe en iPhone på afbetaling?

Der er mange fordele forbundet med at købe en iPhone på afbetaling. Det er selvfølgelig derfor, der er flere og flere, der vælger denne løsning. Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette løsning for dit vedkommende, så kan du herunder blive klogere på fordelene. Dermed kan du vurdere, om det er noget for dig.

  • Du skal ikke have det fulde ordrebeløb op af lommen med det samme, hvis du indgår en aftale om afbetaling. Det er den mest markante fordel forbundet at afbetale betalingen af en iPhone. Hvis du ikke har held med at finde plads i budgettet til kontantbetaling, så er afbetaling en god løsning.
  • Du kan få lov til at betale af i dit eget tempo. Når du indgår en aftale, så kan du selv bestemme den ønskede løbetid på din aftale. Det medfører at du også selv er herre over antallet og størrelsen af dine afdrag. Du kan derfor strukturere aftalen på en sådan vis, at den passer til din økonomi.
  • Du undgår øvrige løsninger, der er dyrere. Mange overvejer eksempelvis forbrugslån, hvis de ikke kan betale telefonens fulde pris. Renten er markant lavere på en afbetalingsordning frem for et lån. Derfor er der penge at spare ved førstnævnte løsning, såfremt du ønsker at betale af over tid.

Som det også ses herover, så er der mange fordele forbundet med at købe din iPhone på afbetaling. Det er selvfølgelig også derfor, det er en mulighed, som mange danske forbrugere benytter sig af. Ønsker du at købe en ny iPhone, men ser du helst, at du kan slippe for at betale kontant, så er en afbetalingsordning lige sagen.

Kan alle købe en iPhone på faktura?

Det er kun ganske få, der ikke kan få lov til at indgå en afbetalingsordning, når de vil købe en ny iPhone. Der er derfor også en god chance for at du kan få lov. Hvis du står i RKI, så er det dog ikke helt så let, da det kun er få steder, at det kan lade sig gøre trods RKI. Står du ikke i RKI, så bør det dog ikke være noget problem.

OBS: Lån trods RKI kræver en individuel kreditvurdering af din kreditværdighed

Du skal blot være myndig, have en fast indkomst, og en fast bopæl her i landet. Har du det, så bør det ikke være noget problem, at få lov til at købe en iPhone på afbetaling. Det kan både lade sig gøre med og uden et abonnement. Ofte kan der dog være lidt penge at spare ved at købe den sammen med et abonnement.

Få en løbende kredit som du kan bruge til hvad som helst:

Køb iPhone på afbetaling med en kredit fra Nordcredit