POWER afbetaling

POWER afbetaling

POWER er en dansk varehuskæde inden for hårde hvidevarer og forbrugerelektronik. De har også en markant tilstedeværelse på nettet, hvor de er én af landets største forhandlere af førnævnte produktkategorier. Det er derfor stedet, du skal handle, hvis du skal købe en ny PC, tørretumbler eller måske en robotstøvsuger.


Det kan du købe hos POWER

Hos POWER forhandler de flere tusinde produkter inden for hårde hvidevarer og forbrugerelektronik. Derfor finder du et stort udvalg af hvidevarer, computere, køkkenmaskiner m.m. Deres primære salgssteder er deres fysiske forretninger, som de kalder POWERHOUSES. Deres fulde udvalg findes dog på deres webshop.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med POWER

Aktuelle muligheder for afbetaling hos POWER

ElektronikNår du handler hos POWER, kan du oprette en kredit på mellem 15.000 kr. og 40.000 kr. Derfor kan du snildt foretage køb på afbetaling hos den danske elektronikkæde. Du behøver dog ikke at bruge hele beløbet på en gang. Du kan blot handle igen og igen, men kun betale af på det beløb, du faktisk har handlet for.

Finansieringen hos POWER udbydes i samarbejde med Express Bank. Leder du efter en POWER finansiering, så udbydes selve finansieringsordningen af Express Bank. Rentefri afbetaling er desværre ikke en mulighed, men de tilbyder dog en ordning, hvor betalingen udskydes i fire måneder, inden første rate forfalder.

Sådan får du kredit til et POWERHOUSE

Det er nemt at få kredit hos POWER. Det gør sig gældende i forhold til både proces og godkendelseskriterier. Derfor kan de fleste godkendes til afbetaling – både i deres fysiske varehuse og på deres webshop. Ønsker du at tegne en kredit hos POWER, så skal du følge nedenstående trin:

 1. Klik dig ind på et produkt og vælg finansieringsløsningen via Express Bank
 2. Vælg størrelsen på din kredit – den kan være op til 40.000 kr.
 3. Herefter skal du gennemføre ansøgningen og til sidst underskrive med NemID
 4. Når din kredit er godkendt af Express Bank, skal du henvende dig i et POWERHOUSE
 5. Her skal du udvælge dine varer og vælge en ønsket afbetalingsordning
 6. Medbring både NemID, mobiltelefon og billede-ID, når du skal handle

Sådan får du kredit på POWER.dk

Ønsker du ikke at handle i et fysisk POWERHOUSE, men foretrækker du at gennemføre købet på POWER.dk? Det eliminerer naturligvis ikke muligheden for afbetaling. Ønsker du en kredit til at handle på deres webshop, så skal du følge trinene herunder:

 1. Vælg den eller de varer, du vil købe, og læg dem i kurven
 2. Gå til kurven og udfyld dine informationer
 3. Ved betaling skal du vælge Express Bank og klikke ”Godkend og betal”
 4. Herefter åbner der sig et nyt vindue
 5. I det vindue, der har åbnet sig, skal du vælge den type finansiering, du ønsker
 6. Det er vigtigt at have dit NemID klar, da du skal bruge det to gange ved ansøgning og ved underskrift
 7. Når dit lån er godkendt og din ordre er behandlet, så vil du modtage en ordrebekræftelse

Finder du overskud i budgettet, kan du selvfølgelig indfri kreditten uden yderligere omkostninger. Endvidere kan du være godkendt til kreditten på blot få minutter, da du får svar med det samme. Fortryder du, så har du 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen med Express Bank.

Sådan kommer du i kontakt med POWER

Du har flere muligheder for at komme i kontakt med POWER. Du kan kontakte dem via live-chat, telefon og e-mail. De sidder klar til at hjælpe dig i hverdagene fra kl. 09 – 19 samt på lørdage fra kl. 10 – 17. Du kan ringe til dem på tlf. 70 33 80 80. Du kan også sende dem en e-mail på kundeservice@power.dk eller bruge chatten.

Rettigheder: POWER