Audi på afbetaling

Audi på afbetaling

Drømmer du om en Audi? Så er du ikke den eneste. Audi har nemlig et bredt udvalg af lækre biler med et flot design, høj sikkerhed, masser af funktioner og gode køreegenskaber. Men de er bare heller ikke billige. Der er ingen tvivl om, at Audis bilmodeller hører til premium-segmentet, og man kommer derfor til at betale for at blive godt kørende i de pålidelige tyske biler.

Heldigvis er der mulighed for at gøre købet lidt mere overkommeligt, hvis ikke du står og har mulighed for at betale kontant for bilen lige nu og her. Der er nemlig masser af muligheder for at købe en Audi på afbetaling. Måske ikke i den klassiske forstand, som du kender det fra diverse webshops, hvor du kan vælge Betal på afbetaling i stedet for Betalingskort som betalingsmiddel.

Til gengæld er der en håndfuld andre metoder, som i princippet ender ud med samme resultat; du får leveret din Audi, selvom du ikke har betalt for den endnu. Læs mere om forskellige finansieringsmetoder og få gode råd med på vejen her på siden.

Lån penge til en ny Audi

Audi biler kan finansieres på mange måder

Køb Audi SUV med finansieringDu kan finansiere en Audi på flere forskellige måder.

Hvis du køber din Audi fra en forhandler, vil de typisk kunne assistere dig med at få en finansieringsaftale på plads. Nogle gange er vilkårene gode, mens de andre gange er knap så gode grundet alt for høje renter, gebyrer etc.

Alternativt kan du optage et billån med det formål at købe en Audi. Dette er lidt mere fleksibelt, da du her både vil kunne bruge billånet til at købe din Audi fra en forhandler eller fra en privatperson. Du får nemlig pengene overført til din konto, hvorefter du kan bruge dem til at finansiere købet af din nye Audi.

Et sådant billån vil typisk blive arrangeret med din bank. Det er dog ikke nødvendigvis den bedste eller den mest rigtige løsning. Både kan bankerne være lidt mere strenge i forhold til, hvor meget de ønsker at låne ud, og i forhold til, hvorvidt du nu rent faktisk har brug for en Audi. Derfor er der også mange, der vælger at optage et billån fra en online lånudbyder.

Har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for at optage et billån, kan du i stedet optage et forbrugslån. Dette vil typisk også kunne bruges på at købe en Audi, men vil ofte være begrænset i form af, hvor mange penge du kan låne. Det er altså ikke med et forbrugslån, at du får mulighed for at købe den dyreste Audi. Typisk kan du nemlig kun låne op til 500.000 kr.

Endelig er leasing naturligvis også en mulighed, men du bør her være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er dig, der ejer bilen efter leasingperiodens udløb. Det kan nogle gange være godt, men der kan også være ulemper forbundet med dette.

Hvad koster det at købe en Audi på afbetaling?

Det er praktisk talt umuligt at angive konkrete omkostninger, når der bliver spurgt om, hvad det koster at købe en Audi på afbetaling. Det afhænger af en lang række individuelle faktorer, som eksempelvis hvilken Audi der er tale om, prisen på bilen, om den er ny eller brugt, hvor god en økonomi du har, hvilken type af finansiering der vælges og meget mere.

Vi kan dog i stedet præsentere dig for en liste over nogle af de omkostningstyper, der kan være forbundet med at købe en Audi på afbetaling:

  • Renter
  • Etableringsgebyr
  • Gebyr ved tidlig indfrielse af lån / finansieringsaftale
  • Gebyr ved indbetaling af månedlig ydelse
  • Administrationsomkostninger

Dertil gælder det naturligvis også, at hvis du ikke kan betale de månedlige ydelser som afbetalt, så vil det resultere i yderligere renter, rykkergebyrer og lignende. Der er altså en håndfuld forskellige omkostninger, som kan påløbe, når du køber en Audi på afbetaling.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at læse din finansieringsaftale grundigt igennem, inden du skriver under på noget. Optimalt set bør du også sammenligne forskellige typer af finansiering, så du sikrer dig, at du får den bedste aftale.

De fleste kreditudbydere giver dig mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at købe en Audi på afbetaling. Gør brug af dette og find den bedste aftale for dig.

Lån penge til en ny Audi

Hvilken bilmodel fra Audi skal jeg vælge?

Køb ny Audi på afbetaling idagDer er mange forskellige bilmodeller fra Audi, og har man ikke super meget forstand på biler, kan det være svært at finde ud af, hvilken bilmodel man skal vælge. Vi kan ikke fortælle dig, hvilken bilmodel fra Audi der er den rette for dig, men vi kan introducere dig for nogle ting, som du bør tage stilling til på forhånd. Disse skulle gerne indsnævre din søgning en smule:

  • Skal din Audi køre på benzin, diesel, el eller en blanding af el og benzin (hybrid)?
  • Skal din Audi have plads til hele familien og deres oppakning, eller skal den bare være lille og byvenlig?
  • Kan du lide at sidde højt i en SUV, eller har du det okay med en bil, hvor du er lidt tættere på vejen?
  • Skal din Audi være ekstra sportslig, eller skal den bare have en almindelig motor?

Hvis du har taget stilling til ovenstående, burde du gerne komme lidt tættere på, om du eksempelvis skal have en Audi e-tron, en Audi A1, en Audi Q2 eller måske endda en Audi TT. Under alle omstændigheder er det fint at være afklaret med svarene på ovenstående spørgsmål, inden du tager ud og kigger på en Audi.

Få råd til en større og bedre bil ved at købe den på kredit

Når du køber en Audi på kredit, modsat at købe den på kontant, har du den fordel, at du kan købe en større og bedre bil. Hvis du køber brugt, kan du med et billån eller en finansieringsaftale få råd til mere, end hvis du blot køber bilen kontant. Det betyder som regel en nyere og mere veludstyret Audi.

Køber du nyt, kan du som regel også få råd til en større bil med mere ekstraudstyr, hvis du køber din Audi på afbetaling. Det betyder ofte også en mere praktisk og sikker bil, ligesom det i nogle tilfælde også betyder en bil, der kan køre lidt mere økonomisk.