L’EASY afbetaling

L’EASY afbetaling

De fleste har nok prøvet at forelske sig i en ny computer eller mobil på et tidspunkt. Det er dog ikke alle, der bare kan punge ud med det samme og betale det store pengebeløb, som nye elektronikvarer så ofte koster.

Der er dog hjælp af hente, hvis du ikke selv har råd til at betale den fulde pris for en ny vare. L’EASY har den perfekte løsning til dig, der ønsker at betale for et produkt over flere omgange. L’EASY tilbyder nemlig, at du kan købe på afbetaling.

             Besøg L’EASY her »              

Alle ved sikkert, hvor surt og langtrukket det kan føles, når man skal spare store pengebeløb sammen – så hvorfor ikke gøre brug af L’EASYs afbetalingsordning og slippe for at have hele pengebeløbet klar inden køb? På den måde kan du undgå at gå alt for meget på kompromis med dine forbrugsvaner, og du får rig mulighed for at betale tilbage i det tempo, der passer bedst til dig og din økonomiske situation. På denne måde slipper du for at skulle vente i månedsvis for at få lov til at købe den nye MacBook eller den vaskemaskine, som du i lang tid har drømt om.

Digitalafbetaling.dk er hverken administreret eller associeret med L’EASY

Hvordan foregår afbetaling hos L’EASY?

Leasy.dk forside
Screenshot – Leasy.dk forside

L’EASY tilbyder afbetaling til de kunder, der drømmer om at købe nyt, men som ikke har råd til at betale et stort beløb på én gang. Dette gør, at du som kunde ikke behøver at spare sammen i månedsvis for at kunne købe de ting, du går og drømmer om. Du kan altså få råd til dine drømme med det samme og købe lige netop det, du ønsker. Vælger du at købe et produkt på afbetaling hos L’EASY, kan det foregå på flere måder. Hos L’EASY er de meget fleksible med deres afbetalingsordninger, så du på den måde kan vælge den måde, der passer bedst til dig og din situation.

Vælger du at købe produkter fra L’EASY på afbetaling, kan du vælge hvor lang en periode, du vil afbetale over. Du kan vælge at betale et fast månedligt beløb i 12 måneder, hvor du slipper for at skulle tænke på renter. Du kan også vælge at tilbagebetale et lavere beløb hver måned, hvilket betyder, at du kan strække betalingen over en længere periode end de 12 måneder. Oplever du en periode, hvor det ser lidt stramt ud på kontoen, og hvor du har svært ved at få betalt af på dine varer, kan du låne penge direkte af L’EASY til afbetalingen.

L’EASY tilbyder også lån

Det er ikke kun Luffe og Sjanne, som de fleste nok kender fra L’EASYs tv-reklamer, der har god grund til at være vilde med L’EASY. Der er nemlig flere gode grunde til at have virksomheden som sin foretrukne forhandler af alt fra hvidevarer til elektronikprodukter. L’EASY giver dig nemlig lov til at udleve dine drømme, nærmest uanset hvordan din økonomiske situation ser ud i øjeblikket. Hos L’EASY kan du nemt og hurtigt ansøge om at optage et lån, som kan give dig mere økonomisk frihed til at købe de ting, du står og mangler.

Screenshot - Leasy.dk lån
Screenshot – Leasy.dk lån

L’EASY minilån

Mangler du kun et par tusinde kroner i budgettet for at kunne realisere dine drømme, kan du uden besvær optage et L’EASY minilån. Her kan du låne mellem 5.000 og 15.000 kr. til det formål, du ønsker. Selskabet går meget op i, at du som låntager ikke havner i en uoverskuelig økonomisk situation ved at låne penge. Derfor tilbyder L’EASY lån under forsvarlige vilkår, så at du ikke havner i en ustabil pengesituation.

Lyder et L’EASY minilån som en god løsning for dig, er det let at sende en ansøgning afsted. Du skal blot udfylde en formular, hvorefter L’EASY foretager en kreditvurdering. Normalt godkendes ansøgningerne hurtigt, og herefter vil du modtage dine penge senest dagen efter, at din ansøgning er godkendt. Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed for dit lån, og du bestemmer helt selv, hvad du vælger at bruge pengene til. Vælger du et L’EASY minilån, kan du sammen med udbyderen vælge en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov.

             Besøg L’EASY her »              

L’EASY tilbyder også andre lånetyper

Har du behov for at låne mere end de 5.000 til 15.000 kroner, som du kan få adgang til ved et minilån, så tilbyder L’EASY også andre lånetyper, hvor du kan ansøge om at låne større pengebeløb. Du kan for eksempel vælge et L’EASY forbrugslån, hvor du kan låne helt op til 50.000 kr. Har du store drømme, der desværre ikke er helt billige, så kan denne lånetype vise sig at være den rigtige for dig, da du her får adgang til væsentlig flere penge.

Mener du, at et forbrugslån er den rigtige type lån for dig, kan du allerede ansøge i dag og herefter modtage pengene, så snart din ansøgning er godkendt. L’EASY blander sig ikke i, hvad du vælger at bruge pengene på, og det er ikke nødvendigt at stille værdigenstande som sikkerhed for lånet. Et forbrugslån kan give dig en masse luft i budgettet og give din økonomi et godt boost. Ønsker du at opleve en hverdag med ekstra økonomisk fleksibilitet, kan et forbrugslån være en god løsning for dig. Vælger du at optage et forbrugslån hos L’EASY, kan du glæde dig over, at de altid tilbyder fuld gennemsigtighed, hvor du slipper for en masse skjulte gebyrer.

Gode råd til dig, der overvejer et lån

Selvom det både er nemt og hurtigt at optage et lån, kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilken betydning et lån vil få for dig. Det er vigtigt, at du gør lidt forarbejde, inden du ansøger om et lån, så du ikke havner i en situation, som er svær at overskue rent økonomisk. Inden du beslutter dig for at optage et lån, kan du derfor her læse en række gode råd til, hvordan du kan overskue situationen bedst muligt.

Start med at lægge et realistisk budget

Ved at lægge et klart og realistisk budget kan du fra start skabe dig et overblik over, hvordan din økonomiske situation vil se ud, hvis du vælger at optage et lån. Et budget vil hjælpe dig med at se hvor mange penge, du vil have til rådighed hver måned, og her bør du naturligvis medregne, hvor meget du skal afdrage på dit lån hver måned. På denne måde slipper du for pludselige, ubehagelige overraskelser, som kan være rigtig svære at overskue.

Husk at læse betingelserne igennem

Ligesom det kan være ubehageligt, hvis det viser sig, at man ikke har regnet ens budget rigtigt og derfor pludselig havner i en økonomisk uoverskuelig situation, kan det være mindst lige så ubehageligt, hvis man opdager, at man ikke har nærlæst lånebetingelserne for ens lån godt nok. Det er nemlig vigtigt at skabe sig en god forståelse for de betingelser, der gælder for det lån, man optager. I betingelserne vil man blandt andet kunne finde oplysninger omkring renter og løbetid, og det har stor betydning, at man regner eventuelle renter med, når man lægger en plan for ens tilbagebetaling. Hvis du glemmer at sætte dig ordentlig ind i betingelserne, kan det nemt ske, at du får en række uforudsete udgifter, der i sidste ende kan have negative konsekvenser med sig. Derfor er det altid en god idé at læse det, der står med småt. L’EASY kan helt sikkert svare på dine ubesvarede spørgsmål, hvis du skulle have nogen.

Husk at afdrage på lånet

Har du valgt at optage et lån, er det vigtigt, at du også husker på at afdrage på det. Det er vigtigt, at du betaler dine månedlige afdrag til tiden, da det kan have negative følger, hvis du glemmer at afdrage rettidigt. Hvis du ikke betaler som aftalt, kan du risikere at havne i RKI, hvor du vil blive registreret som dårlig betaler.

Skulle det ske, at du i en periode har svært ved at afdrage på dit lån, er det vigtigt, at du henvender dig til din låneudbyder og fortæller om din situation, så I sammen kan finde en løsning, der fungerer. Hvis du fra start har lagt et budget, der er klart, tydeligt og realistisk, vil der være større sandsynlighed for, at du ikke havner i situationer, hvor du pludselig står uden penge og ikke formår at afdrage på din gæld.

Screenshot - Leasy.dk service
Screenshot – Leasy.dk forside
             Besøg L’EASY her »              

Kontakt L’EASY

L’EASY tilbyder mange former for økonomisk støtte til dig, der drømmer store drømme, men som desværre ikke har den rigtige økonomi til at gennemføre alle drømmene. Har du behov for at høre nærmere om hvilke muligheder, L’EASY kan tilbyde dig, kan du altid tage kontakt til kundeservice.

Det er let at komme i kontakt med L’EASY, hvor medarbejderne står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte L’EASY på telefon i mange af døgnets timer ved at ringe på tlf. 88 88 88 88. Har du spørgsmål, der ikke kræver svar over telefon, kan du i stedet vælge at sende en e-mail ved at skrive til leasy@leasy.dk. På hjemmesiden er det også muligt at udfylde en kontaktformular, der sendes direkte til L’EASY. Firmaet vil herefter så hurtigt som muligt vende tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

L’EASY rentefrit er næsten for alle

Drømmer du om at købe elektronik på afbetaling uden at betale renter? Så er L’EASY rentefrit muligvis noget for dig. Her får du simpelthen muligheden for at købe på elektronik, hvidevarer og andet fra L’EASYs sortiment helt uden renter – og det er næsten for alle.

Hvis du kan bekræfte nedenstående udsagn, er du nemlig godt på vej til at blive godkendt til L’EASYs rentefrie afbetaling:

  • Du er 21 år eller ældre
  • Du er ikke registreret i RKI
  • Du har en stabil økonomi, der kan bestå en kreditvurdering

Hvis du kan sige ja til alt ovenstående, burde du ikke have problemer med at købe elektronik og hvidevarer på rentefri afbetaling. Med denne mulighed kommer der mere luft og råderum i økonomien, da du slipper for store kontante betalinger og i stedet får mulighed for at dele de høje beløb ud på flere små ydelser.

Den øgede økonomiske fleksibilitet, som LEASYs rentefrie afbetaling medfører, er en utrolig vigtig faktor i efterhånden mange danskeres privatøkonomi.

Hvordan kan L’EASY tilbyde rentefri finansiering?

Man kan have svært ved at tro, at det kan lade sig gøre at købe produkter fra L’EASY helt rentefrit, men den er god nok. Det betyder dog ikke, at det er helt omkostningsfrit at købe sin elektronik og hvidevarer på afbetaling – LEASY skal trods alt tjene nogle penge på en eller anden måde.

Fordelen ved at købe fra L’EASY er dog, at de selv er forhandlere af elektronikprodukterne. De tjener således på de produkter, som de sælger. Hvis du kombinerer dette med de tilhørende leverings- og installationsomkostninger, så tjener de alligevel lidt penge i sidste ende.

Og for dig? Ja, der er det næsten omkostningsfrit – så længe, at du sørger for at betale den månedlige ydelse til tiden. Gør du ikke det, bliver det nemlig hurtigt dyrt i renter og rykkergebyrer.

Hvilke produkter tilbyder L’EASY på afbetaling?

L’EASY har et bredt udvalg af produkter inden for kategorierne elektronik, hvidevarer, møbler, køkkenudstyr og meget mere. Du kan naturligvis købe samtlige produkter på afbetaling – så det er blot om at vælge.

I modsætning til så mange andre webshops, så er LEASY bygget op om hele afbetalingskonceptet. Det vil sige, at selvom du har mulighed for at købe produkterne kontant, så er det den månedlige rentefrie afbetalingsydelse, der står som den primære pris på produkterne.

Det gør det både nemt og overskueligt at finde ud af, hvad det præcis kommer til at koste at købe en vare fra LEASY. Og det gælder naturligvis, uanset om du er på udkig efter en KitchenAid køkkenmaskine på afbetaling, eller om du er mere ovre i noget gamingudstyr på afbetaling.

Nedenstående liste rummer nogle af de mest populære produkter og produktkategorier i skrivende stund. Og de kan naturligvis alle sammen købes på kredit – altså med levering nu og betaling på et senere tidspunkt:

Ja, listen er lang, og du kan praktisk talt finde alt, der hedder elektronik og hvidevarer, hvis du handler hos L’EASY.

             Besøg L’EASY her »