Sko på afbetaling

Sko på afbetaling

Drømmer du om et par nye sko, men har du ikke råd lige nu?

Du behøves ikke at vente. Flere webshops tilbyder nemlig, at du kan købe sko på afbetaling, hvor du deler betalingen op i rater. På denne side finder du en oversigt over de webshops, hvor du kan købe sko på faktura.

Anbefalede butikker:


Dine sko siger meget om, hvem du er, og hvad du gerne vil udstråle. Dit valg af sko er en helt essentiel del af dit outfit og din personlighed. Hvis du drømmer om at få et par nye sko, men ikke har råd på nuværende tidspunkt, er der heldigvis råd at hente. Du kan nemlig nemt finde et par sko på kredit, som du kan købe, selvom du ikke har pengene her og nu.

Køb kvalitet og slip for at købe nye sko lige foreløbigt

Sko til kvinderNår du køber sko på afbetaling, kan du få det par sko, du drømmer om, med det samme i stedet for at vente, indtil du har sparet op.

Samtidig er det en god idé at have flere forskellige sko, du veksler imellem, så du undgår at slide ét par op ad gangen.

Du passer altså bedre på dine sko ved at have flere at vælge imellem, hvorfor sko på faktura er attraktivt. Du får nemlig råd til flere par sko, så du ikke slider på ét og samme par hver dag. Det betyder, at dine sko vil holde i længere tid, så du i fremtiden ikke behøver at købe så mange sko. Det kræver dog, at du køber sko af høj kvalitet. Ellers ryger fidussen lidt.

Det samme gør sig gældende for tøj og smykker, hvor det også er en fordel at købe kvalitet.

Hvilke sko kan jeg købe på faktura?

Du kan få stort set alle former for sko på afbetaling.

Uanset om du er på udkig efter sko fra de mest populære mærker eller et mindre kendt brand, kan du med garanti finde dem på de webshops, der er listet på denne side. Køb eksempelvis sko fra følgende brands:

 • Nike
 • Fila
 • Adidas
 • New Balance
 • Converse
 • Ecco

Ligesom du kan finde stort set alle skomærker på afbetaling, er det også muligt at finde alle former for sko. Uanset om du er på udkig efter sneakers, sko, stiletter, støvler eller enhver anden form for sko, har du mulighed for at få indfriet dine ønsker.

Der er altså stort set ingen begrænsninger, når du skal vælge et par sko, du kan købe på afbetaling. Et stigende antal webshops tilbyder, at du kan betale på faktura uden renter, så det behøves ikke engang at blive dyrt.

Hvor kan jeg købe billige sko med fakturabetaling?

Der er mange webshops i Danmark, der tilbyder køb af sko på faktura.

Typisk vil det ske gennem Klarna, der fungerer ved, at de yder kredit og dermed lægger ud for dine sko. I den forbindelse laver du en afdragsordning hos dem, hvor du hver måned indbetaler et beløb for dine sko. Dette kan lade sig gøre hos over 100 Klarna webshops. Mange af disse er danske, så der er også mulighed for at støtte lokalt. Der findes også masser af besøgsværdige Qliro webshops.

Du deler altså din betaling af skoene op i rater, så du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Det er smart, fordi det typisk ikke koster noget, hvis bare du husker at betale det månedlige afdrag til tiden.

Du finder en oversigt over nøje udvalgte webshops, som sælger sko på afbetaling på denne side. Nogle af de webshops, du ser herover, kender du garanteret i forvejen, mens andre måske er nye for dig. Er du i tvivl om, hvorvidt de har de sko, du er på udkig efter? Så er det blot at klikke dig ind på siden, så du kan se deres udvalg af sko til mænd, kvinder og børn. Besøg f.eks. disse:

 • Kings & Queens
 • Bubbleroom
 • Spartoo
 • Timarco
 • Zalando

Sko til mænd

Hvorfor købe sko på afbetaling?

#1: Del betalingen op

Der er mange gode grunde til, at du bør købe sko på kredit.

Hvis du vælger den rigtige form for afbetaling, kan du slippe for at betale renter på skoene og dermed kun betale skoenes egentlige pris.

Andre gange er det nødvendigt, at du tænker dig mere om, da der kan komme renter på. Her er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om du rent faktisk har behov for skoene og gerne vil betale den endelige pris for dem. Du skal stille dig selv følgende spørgsmål; er det pengene værd?

#2: Sko på tilbud

Hvis du finder et par sko på tilbud, kan det ligeledes være en god idé at købe dem på afbetaling, da du på den måde kan spare penge.

Hvis du venter, indtil du har sparet op, kan det være, at de ikke længere er på tilbud, hvorfor du ender med at betale en højere pris, end hvis du havde købt skoene med fakturabetaling.

#3: Styrk din fremtoning

I mange tilfælde kan sko være med til at give dig et højere selvværd, fordi du får følelsen af at være velklædt og attraktiv.

Er der en bestemt anledning, hvor du har behov for nye sko, kan det være med til at sikre, at du performer bedre, hvorfor det kan betale sig at købe sko på afbetaling.

Det kan eksempelvis give mening, hvis du skal til en jobsamtale, hvor din personlige fremtoning kan have en direkte indflydelse på, om du får jobbet eller ej.