Computer på afbetaling

Computer på afbetaling

En ny computer er et stort køb. Derfor vil prisen også befinde sig i den høje ende. Det er ikke en nem betaling at bide over, da det kan efterlade et stort hul i dit budget. Hvis du derfor ønsker at købe en ny computer, så er det en god idé, at du undersøger mulighederne for at indgå en afbetalingsordning eller foretage et fakturakøb.

Du har adskillige muligheder for begge løsninger. Der findes tilmed flere forhandlere, der tilbyder rentefri finansiering, om end det udelukkende er i et mindre omfang. Ikke desto mindre, så er der rig mulighed for at købe din næste computer på afbetaling. Du kan også udskyde betalingen ved at få udstedt en faktura.

Gør købet mere overskueligt med en afbetalingsordning

Der er mange fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning – i særdeleshed i forbindelse med et køb af denne kaliber. En computer koster nemlig mange tusinde kroner, og ikke alle har held med at finde plads i deres budget til at foretage så stort et køb. Er det også noget, du har svært ved, så er afbetaling løsningen.

Computer på afbetalingKøbet bliver nemlig mere overskueligt, hvis den samlede betaling kan opdeles i mindre bidder. Der skydes ikke nær så stort hul i budgettet, om end det fortsat er en nødvendighed, at du lægger et budget, så du er sikret, at du har likviditet til at betale de månedlige afdrag. Ellers kan du risikere store udgifter som følge.

Et køb af denne kaliber kan medføre, at du har et begrænset antal midler til rådighed resten af måneden. Har du i sinde at købe en ny computer, hvad end det er en stationær eller bærbar computer, så kan du undgå dette ved at indgå en afbetalingsordning. Her får du nemlig mulighed for at betale ordrebeløbet retur i små bidder.

Populært at købe computer på afbetaling

Hvis du overvejer at købe en ny computer, men i samme ombæring har i sinde at indgå en afbetalingsordning, så er du ikke den eneste. Det er derimod blevet en populær løsning blandt danske forbrugere. Som følge af en øget efterspørgsel, så er udbuddet steget. Det gælder ikke kun på internettet, men også i fysiske forretninger.

Der er mange årsager til den stigende popularitet. Det skyldes dog hovedsageligt de faldende priser. Det er nemlig blevet markant billigere at indgå afbetalingsordninger med de fleste forhandlere. Det har forøget den generelle interesse hos et bredt spektrum af danske forbrugere, der skal købe nyt elektronik.

Har du intentioner om at købe en ny computer på afbetaling, så er der flere ting, du skal være opmærksom på. Prisen er dog én af de mest essentielle faktorer. Forskellen kan nemlig være stor, da prisstrukturen er stærkt varierende fra løsning til løsning. Faktisk kan der være flere tusinde kroner til forskel.

Køb Computer på afbetaling hos Sharkgaming

Skab mere luft i budgettet med månedlige afdrag

Det er ikke alle, der har råd til at købe en ny computer. Det er dog heller ikke alle, der har råd til at vente. Det kan være i tilfælde af, at den skal bruges til studie eller arbejde, og i et sådant tilfælde er der ikke mulighed for at vente. I stedet for at allokere et stort beløb på én gang, så kan du i stedet dele betalingen op.

Et køb af denne kaliber kan resultere i et presset budget, hvor der ikke længere er plads til andre køb. Hvis du i stedet vælger at købe en ny stationær eller bærbar på afbetaling, så får du mere luft i dit budget. Det er netop derfor, der er mange, som vælger afbetaling, hvis de skal foretage køb af denne kaliber.

I selvsamme anledning kan et fakturakøb også være en ideel løsning. Her er der ikke tale om en opdeling af betalingen, men derimod blot en udskydelse af den. Ønsker du at være fri for at betale et afdrag hver måned, så kan et fakturakøb være bedre. Her får du blot en forøget kredittid, før beløbet skal indbetales.

Computer

Faktura eller afbetaling ved køb af ny computer?

Det kan virke forvirrende at skulle vælge mellem et fakturakøb og en afbetalingsordning, især hvis ikke du er bekendt med forskellen mellem de to finansielle løsninger. Først og fremmest, så skal det naturligvis understreges, at der er fordele og ulemper ved begge dele.

De to ting minder en kende om hinanden, men der er dog alligevel afgørende forskelle. I begge tilfælde får du ydet en kredit, men sammensætningen af kreditaftalen er dog forskelligartet. Du får en klargøring af begge løsninger herunder, hvorfor du kan danne dig en forståelse for den mest ideelle løsning for dig.

Fakturakøb

Strukturen bag et fakturakøb er ret simpel. Du starter med at lægge en ordre hos en webshop. Sammen med din ordrebekræftelse modtager du en faktura. Påført denne faktura er der en fast betalingsdato. Det betyder, at du har indtil den påførte betalingsdato til at betale det fulde ordrebeløb.

Betalingsfristen kan være stærkt varierende. Den kan strække sig fra 30 dage og helt op til 180 dage. Du har typisk selv mulighed for at angive den ønskede betalingsfrist ved købstidspunktet. Vær dog opmærksom på, at jo længere en betalingsfrist du ønsker, desto større kreditomkostninger vil du pålægges.

Afbetaling

Her indgår du i stedet en aftale med forhandleren, hvor du får lov til at betale det fulde beløb i små bidder. De skal typisk falde den første hverdag i hver måned, indtil det samlede kreditbeløb (inkl. udgifter) er betalt retur. Det er en løsning, der ses oftere end fakturakøb, der endnu ikke har vundet stort indpas i Danmark.

Ved indgåelse af aftalen kan du selv specificere antallet af afdrag. Du er derfor selv herre over løbetiden på den kredit, du ydes. På lige fod med et fakturakøb, så vil kreditomkostningerne stige i takt med længden på din aftale. Forud for indgåelsen af en kreditaftale bør du sørge for at lægge et budget.

Køb Computer på afbetaling hos Sharkgaming

Fordele ved køb af computer på afbetaling

Der er mange fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning i forbindelse med købet af en ny computer. Det er dog en ideel løsning, hvis ikke du har det nødvendige rådighedsbeløb. Er du i tvivl om indgåelsen af en afdragsordning, så præsenteres du herunder for en række fordele forbundet med dette:

 • Den mest markante fordel er, at du ikke skal have det fulde beløb op af lommen med det samme. Skal du købe en ny computer, så kan prisen være høj. Derfor er det ikke alle, der har held med at finde plads i budgettet til et sådant køb, og her kan afbetaling vise sig som en rigtig god løsning.
 • Du får mulighed for at betale af i dit eget tempo. Ved indgåelse af aftalen får du mulighed for at bestemme aftalens løbetid. Derfor bestemmer du også selv mængden af afdrag og størrelsen af disse. For at sikre den bedste løsning, så bør du udarbejde et budget i samme ombæring.
 • Mange overvejer et forbrugslån, hvis de ønsker at finansiere deres køb. Fordelen ved at indgå en afdragsordning fremfor at optage et forbrugslån er, at renten er markant lavere ved førstnævnte løsning. Det er naturligvis en yderligere fordel ved en afdragsordning.

Som det kan ses ud fra ovenstående, så er der mange fordele forbundet med at købe din næste computer på afbetaling. Derfor er det også værd at overveje den attraktive mulighed, det er at købe en computer, hvor du kan få lov til at betale dets fulde beløb over længere tid.

Få råd til din drømme-computer

Hvis du har svært ved at finde de nødvendige likvider, der skal bruges for at finansiere købet af den PC, du længe har drømt om, så kan en afdragsordning være en god løsning. Det giver dig større frihed til at vælge en dyrere computer, da den fulde betaling ikke skal falde med det samme, men i stedet betales over tid.

En afbetalingsordning muliggør købet af din drømme-computer. Det gør sig gældende, hvad end du ønsker at investere i en rå, kraftfuld gamer-PC, eller du blot vil købe en MacBook på afbetaling. I dag er antallet af forhandlere, der tilbyder afbetaling i så stort et omfang, at alle kan finde den PC, de drømmer om.

Computere på afbetaling findes både fysisk og online

iMac computerDu kan finde frem til en lang række danske forhandlere, der tilbyder afbetaling af deres produkter. Det gør sig gældende for både fysiske og online forhandlere. Det er med til at sikre, at du altid kan finde en forhandler, hvor du kan købe en god PC, der stemmer godt overens med de krav og præferencer, du har ift. din nye PC.

Det er også et bevis på, at afbetaling er blevet mere populært. Det er ikke blot efterspørgslen, men også udbuddet, der er steget. Det er dog ikke blot noget, der gør sig gældende i forhold til afbetaling, men også i forhold til fakturakøb. Generelt set har de danske forbrugere ændret deres syn på køb på kredit.

I og med at langt de fleste elektronikforretninger i dag tilbyder afbetalingsordninger og fakturakøb, kan du med rette overveje mulighederne, næste gang du skal investere i en ny computer, uanset dit budget. Klarna kan være et godt bekendtskab, hvis man ønsker at købe en computer på afbetaling.

Få en billig computer med rentefri afbetaling

Er det virkelig muligt at anskaffe sig en billig computer med rentefri afbetaling?

Ja, det lyder måske usandsynligt, men det kan lade sig gøre.

Vi har gennemsøgt markedet og er faldet over mindst én forhandler, der tilbyder dette. Det drejer sig om L’EASY, som fører et bredt udvalg af markedets bedste computere – både stationære og bærbare. En af de helt store fordele ved L’EASY er, at du kan købe deres computere rentefrit. Gør f.eks. en god handel på følgende brands:

 • Apple (MacBook eller iMac)
 • Acer
 • ASUS
 • HP
 • Lenovo

L’EASY opkræver i skrivende stund ikke renter, men de tager til gengæld et lille gebyr for levering og installering. Det er derfor ikke 100 % gratis at købe en computer på afbetaling gennem L’EASY. Alligevel hører de til blandt danskernes foretrukne forhandlere af elektronik på kredit.

Krav for at købe en PC på afbetaling

Hvad skal der til for at købe en PC på afbetaling?

Spørgsmålene har været oppe at vende adskillige gange de seneste år. Derfor bringer vi her – en gang for alle – et brugbart svar. Med det samme skal vi dog pointere, at kravene ikke er 100 % ens hos alle forhandlere.

Igen har vi været på besøg hos L’EASY, hvor vi har kigget nærmere på deres kreditbetingelser. Ud fra dette kig har vi erfaret, at der stilles følgende krav til kredittager:

 • Kunden skal være fyldt 21 år
 • Kunden må ikke være registreret i RKI
 • Kunden skal kunne kreditvurderes

Lever du op til dette, så vil du kunne bestille en PC på afbetaling hos førnævnte forhandler. Hos enkelte andre forhandlere er det tilstrækkeligt at være 18 år.

Køb Computer på afbetaling hos Sharkgaming

Du kan også købe en gamer PC på afbetaling

Skal du have mere end bare en almindelig computer? En computer, der kan afspille alle de nyeste spil og klare at blive brugt utallige timer i streg? Så kan du naturligvis også købe en rigtig gamer PC på afbetaling.

Flere og flere børn, unge og voksne spiller i dag computerspil. Det bliver mere og mere udbredt, og det med at game er ikke længere kun for nørderne. Derfor bliver det også mere almindeligt at købe en gamer PC – og den højere efterspørgsel betyder også, at der er et fortsat voksende udvalg af computere, der er bygget til gaming.

Klikker du dig videre til en forhandler øverst på siden, kan du vide dig sikker på, at du nok skal finde en solid gaming computer blandt deres udvalg af computere på afbetaling. Og det er naturligvis ligegyldigt, om du køber en gamer PC eller en almindelig computer, når det kommer til de muligheder og den fleksibilitet, som det giver at handle på afbetaling.

Definitionen på den perfekte computer til gaming

Den perfekte computer til gaming kan være svær at definere. For det afhænger naturligvis af, hvilke spil man ønsker at spille. Er man hardcore fan af League of Legends eller Fortnite, så behøver man måske ikke at gå all-in på en gaming PC, fordi det ikke er spil, der kræver så meget power.

Er man derimod kæmpe fan af store og grafisk tunge spil som eksempelvis Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 og lignende – ja, så kan det blive nødvendigt med de helt store grafikkort og processorer.

Typisk vil en gamer PC have en masse programmer kørende samtidig. Den skal naturligvis kunne håndtere selve spillene, men den skal også kunne klare at kunne køre Skype, Discord eller andre voice chat programmer samtidig. Dertil har mange også en browser og måske endnu et spil åbent på samme tid. Og hvis man også streamer eller optager videoer, kan det også kræve ekstra kraft.

Vil man være på den sikre side, kan man med fordel gå efter en gamer PC med følgende dele:

Harddisk SSD med 1 TB plads (minimum 500 GB)
Grafikkort Nvidia 10-serie
Nvidia 20-serie
Nvidia 30-serie
AMD 6000-serie
AMD 5000-serie
Processor Intel i5
Intel i7
Intel i9
AMD Ryzen 9
AMD Ryzen 7
AMD Ryzen 5
RAM 16 GB eller mere

Byg selv eller færdigsamlet computer?

Når man skal vælge gamer PC, har man to muligheder; man kan enten bygge sin egen eller købe en færdigsamlet computer. Hvorvidt man skal vælge det ene eller andet kan være svært at sige. Det afhænger meget af ens tålmodighed, og hvor kræsen man er i forhold til den specifikke opbygning og det specifikke udseende på sin gamer PC.

Hvis man gerne vil have en helt bestemt sammensætning af dele, kabinet og så videre, er en byg selv PC som regel det bedste valg. Det er relativt enkelt at bygge sin egen computer, hvis man bruger tid på at sætte sig lidt ind i processen. Derfor er det ikke noget at være bange for.

Hvis man bare gerne vil have en god computer, der er klar til gaming med det samme uden noget besvær, så køb en af de mange færdigsamlede gamer computere på afbetaling.

Køb Computer på afbetaling hos Sharkgaming