Pizza på afbetaling

Pizza på afbetaling

Vi kender det alle sammen. Det er weekend, og den står på en hyggelig aften med Netflix. I denne situation har man typisk mere lyst til en lækker pizza fra det lokale pizzeria end rester fra i går. Men når det er sidst på måneden, og kontoen er ved at være tom, er det ikke altid, at der er råd til købepizza. Heldigvis er der mulighed for at købe pizza på afbetaling og dermed udskyde betalingen.

Henover de seneste år er det blevet mere almindeligt at købe diverse madvarer, herunder pizza, på afbetaling. Det skyldes blandt andet, at det er nemmere end nogensinde før at købe ting via internettet på kredit, hvad end det så er mad, tøj, møbler eller noget helt andet.

Er du interesseret i at udskyde betalingen på din pizza? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi guider dig til websites, hvor du kan bestille pizza på afbetaling, ligesom vi giver dig et par gode råd og nyttig viden om det at udskyde betalingen på takeaway.


Hvor kan jeg købe pizza på afbetaling?

Der er rig mulighed for at købe pizza på afbetaling via diverse takeaway sider. Du skal blot sørge for at bestille pizzaen online i stedet for at bestille via telefon eller sociale medier. Derudover kræver det selvfølgelig, at den givne platform samarbejder med en kreditudbyder såsom Klarna.

Vi har samlet nogle af de mest populære madbestillingsfirmaer via internettet, som tilbyder takeaway, herunder pizza, på afbetaling.

Så hvis du overvejer at købe en pizza nu, men gerne vil vente med at betale til et senere tidspunkt, så tag et kig i oversigten her på siden. Fra denne oversigt kan du klikke dig direkte videre til den eller de takeaway platforme, som du gerne vil købe din pizza på afbetaling igennem.

Herefter er det ganske nemt at udskyde betalingen. Du vælger blot Klarna eller en anden kreditløsning som betalingsmiddel i stedet for dit betalingskort. På den måde får du din pizza nu, selvom du først betaler på et senere tidspunkt.

Betal pizzaen senere i samarbejde med Klarna

Det er ikke pizzeriaerne eller restauranterne selv, der står for at håndtere dit afbetalingskøb. Det foregår ofte gennem Klarna, som er at betragte som en betalingstjeneste. Når du vælger Klarna som betalingsmiddel, foregår det nemlig sådan, at de betaler for din pizza, og at du efterfølgende betaler prisen for pizzaen til dem – evt. delt op i flere rater.

På den måde får takeaway siden sine penge med det samme, mens du med god samvittighed kan udskyde betalingen til et senere tidspunkt – alt sammen på grund af Klarna. Og du kan trygt bruge Klarna, for det er nemlig en af de mest udbredte kreditudbydere herhjemme.

Det skyldes blandt andet deres brugervenlige platform, deres fornuftige priser, deres hurtige betjening og deres fokus på sikkerhed. Det bliver altså næppe nemmere at købe din pizza på kredit, end hvis du gør det gennem Klarna.

Nogle takeaway sider benytter sig af andre kreditudbydere. Som du kan se under menupunktet Afbetalingsløsninger, findes der rigtig mange forskellige kreditudbydere, og de fleste af dem er mindst lige så pålidelige som Klarna. Derfor er der ingen grund til bekymring, hvis du falder over en takeaway side, der tilbyder pizza på afbetaling gennem en anden kreditudbyder.

Fordele og ulemper ved at bestille takeaway på faktura

Som med alle andre ting i livet, er der både fordele og ulemper forbundet med at bestille takeaway på faktura. Hvorvidt fordelene opvejer for ulemperne er en individuel vurdering, og den vil vi lade være op til dig. For at gøre det nemt at vurdere, hvorvidt du skal bestille en pizza på faktura, har vi opsat nogle af de største fordele og ulemper nedenfor:

Fordele:

  1. Du kan bestille en pizza nu uden at overtrække kontoen
  2. Takeaway kan betales på et senere tidspunkt
  3. Du kan købe en dyrere pizza eller anden form for takeaway, end hvad du ellers ville kunne

Ulemper:

  • Du gældsætter dig, indtil du har tilbagebetalt hele beløbet
  • Du risikerer at skulle betale gebyrer og omkostninger for at betale på faktura

Som udgangspunkt er vores råd, at du kun køber pizza på faktura, hvis du ikke har penge på kontoen til at betale kontant. Det kunne eksempelvis være i tilfælde af, at du ønsker at købe takeaway sidst på måneden. Du stifter nemlig gæld, godt nok en mindre gæld, når du vælger at købe en pizza på afbetaling.

Hvis det ikke er et problem for dig, og hvis du finder en takeaway side, der kan tilbyde pizza på faktura uden gebyrer og renter, så kan det være yderst fordelagtigt. Se oversigten øverst for nogle af de forskellige takeaway sider, der tilbyder fakturabetaling.

Hvem køber typisk pizza og anden takeaway på afbetaling?

Der er efterhånden meget almindeligt blandt danskerne at købe pizza og anden takeaway på afbetaling. Som vi tidligere har nævnt, er der i dag nemmere end nogensinde før at dele sit køb op over flere delbetalinger. Og det betyder naturligvis også, at der er flere og flere danskere, der gør brug af denne mulighed.

Vi har alle prøvet at stå i en situation, hvor lønnen er forsinket, hvor man har brugt lidt for mange penge på julegaver, eller hvor det måske bare er sidst på måneden. Det er ærgerligt, at man skal gå på kompromis og spise havregryn eller måske pasta med ketchup, bare fordi kontoen er ved at være tom. Det er endnu mere ærgerligt, hvis man ved, at der på den anden side af weekenden bliver udbetalt løn eller SU.

Om man er ung eller gammel, på SU eller i job, så er der ingen tvivl om, at man har stået i ovenstående situation. Der er ingen skam i at købe pizza eller takeaway på afbetaling. Faktisk kan det ofte være en smartere økonomisk beslutning end at gå i overtræk på sin bankkonto. Ofte kan du nemlig bestille takeaway på afbetaling helt rentefrit og i nogle tilfælde også gebyrfrit. Det er til gengæld sjældent tilfældet, hvis du bruger flere penge, end du har stående på din bankkonto.