Cykel på afbetaling

Cykel på afbetaling

En ny cykel er typisk et nødvendigt, men ikke altid så velkomment, køb. En god cykel er nemlig ikke billig. Derfor er du nødt til at investere en vis sum penge, såfremt du ønsker at garantere en høj kvalitet.


Der findes dog op til flere løsninger, der kan gøre købet mere overkommeligt. Bedste løsning er – utvivlsomt – at købe en cykel på afbetaling. Det medfører, at du kan dele den samlede betaling op i mindre bidder. Hvert afdrag betales typisk første hverdag i måneden.

Bedste forudsætninger for delbetaling er på nettet

Cykel og cykelhjelmDer findes en lang række fysiske cykelforhandlere herhjemme. Det er dog kun et fåtal, der tilbyder delbetaling på deres produkter. Forudsætninger for en fornuftig afbetalingsordning er markant større på nettet. Derfor bør dit fokus være allokeret hertil.

Afbetaling er et frembrusende aspekt af dansk e-handel. Flere danske netbutikker får implementeret en eller flere afbetalingsløsninger i deres checkout. Det er ensbetydende med, at du ikke længere er nødsaget til at spendere et stort beløb på én gang, hvis du køber en ny cykel.

Mange fordele ved at købe cykel på afbetaling

Der er mange fordele forbundet med at købe din cykel på afbetaling – særligt holdt op mod de øvrige mulige løsninger. Fremfor at låne penge, så køb din kommende cykel på afbetaling. Det er mere fordelagtigt – uanset cyklens pris. Herunder fremhæver vi en række af de mest markante fordele:

  • Den primære fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb med det samme. Det kan være en fordel, da det ikke er alle, der har nemt ved at gøre plads i budgettet til et køb af denne kaliber.
  • Du kan betale af i eget tempo. I forbindelse med indgåelse af aftalen får du typisk friheden til at vælge en passende løbetid. Det er dog anbefalelsesværdigt at udarbejde et budget forud for dette.
  • Billigere finansiering end et forbrugslån. Både rente- og gebyrniveauet ved afbetaling er betydeligt lavere end et forbrugslån.

Få råd til din drømmecykel

Hvis ikke du skal have det fulde beløb op af lommen ved købstidspunktet, så kan du opjustere dit budget. Det kan betyde, at du får råd til din drømmecykel. Ved at dele betalingerne op er det mere overskueligt at skulle betale et højere beløb.

Det medfører, at du ikke er nødsaget til at gå på kompromis på baggrund af et begrænset budget. I stedet kan du tage dig frihed til at købe din drømmecykel, også selvom den er dyrere end oprindeligt planlagt.

Nemt at købe på afbetaling

En cykel kan vise sig at være dyr. Derfor er det en god løsning at betale i mindre bidder. Mange tror, at det er en vanskelig proces at skulle indgå en afbetalingsordning. Det er dog ikke tilfældet. I stærk kontrast til den trivielle opfattelse, så er det faktisk nemt.

Typisk er det blot en formular, der skal udfyldes. Du skal udfylde felterne med personlige oplysninger såsom navn, adresse, indkomst m.m. Efterfølgende får du svar på din ansøgning og kreditvurdering med det samme. Det tager derfor ikke meget længere tid end en almindelig korttransaktion.

Afbetaling er blevet populært

Afbetaling har været en mulighed i mange år. Det er dog først inden for de senere år, at det for alvor har taget fat. Det er en udvikling, der også har ramt cykelbranchen, hvilket blot er fordelagtigt. Som forbruger får du nemlig flere muligheder, hvis du ønsker at afbetale.

De fleste netbutikker benytter en tredjepart til håndtering af kreditten. Udvalget af disse kreditgivere såsom ViaBill er steget i takt med populariteten. Det betyder, at det er blevet billigere at betale af. Det er naturligvis fordelagtigt, hvis du har i sinde at købe din næste cykel på afbetaling hos en netbutik.